Annen sana destek mi peki? Doktordan randevu al bi konus derim ben en azindan fikir edinmis olursun aklindakileri sorarsin. 444 4 444 bu numaradan randevu aliniyor
Teşekür ederim canım çok sağol :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annen sana destek mi peki? Doktordan randevu al bi konus derim ben en azindan fikir edinmis olursun aklindakileri sorarsin. 444 4 444 bu numaradan randevu aliniyor
Docent Dr. Ali Emre Aksu ve Dr. Utku Nacak yapti. Gogus alti kesisi ile yapildi dikisler normal gorunuyor uzerinde bantlar var suan dikislerin. Ama bence 1 hafta sonra iş yernde cok verimli olamayabilirsin canim
Hadi ya canım şimdi neden öyle söyledin hani acımıyordu ( hareketlerim kısıtlı olur tabiki masa başı çalışıyorum bedenle iş yapmıyorum ama çok etkilermiki.. Çok istiyorum bu ameliyatı olmak. Herşeyi ayarladım sadece 13 Eylülü bekliyorum. Kafamda tek bir soru var acaba değer mi bunca eziyeti acıyı ağrıyı ve göğüslerimin altında izleri görmeye ???
Silikonlar takıldıktan sonra robot gibi yürüyorsun agırlıktan dolayı hafif kamburluk yapıyor başlarda. Benim daha 5. günüm buna dayanarak yorum yapıyorum. Agrı azalıyor tabiki seni işten alıkoyan agrılar degil silikonun agırlıgı ve kısıtlaması olur diye öyle söyledm ben :) tabi kas üstü ameliyatlarda sürec nasıl olur tam bilemem ama benim karnımda hala ödem var şişlik oluyor ve cok cabuk yoruluyorum. Bunlardan dolayı sorun yaratabilir işe gitmen :)
Seni bunaltıyorum kusura bakma ama sen son ameliyat olan olduğun için çok soru soruyorum kas üstü olduğu için benimkinin daha kolay daha ağrısız ameliyat olacağını söylüyorlar. Ama yaşamadan öğrenemicem. Canım çok acımasın yeter bana :) gerikalanını hallederim. Bana 200cc takılacak 300-350cc takılanlar var oyüzden de çok ağırlık olmaz diye düşünüyorum. Seve seve taşırım ben onları canımı nerde oturuyorsun? Ben operasyondan 2 gün sonra istanbula dönücem. Dikişlerinin üstünde bandaj falan varmı? Tekrar kontrole çağırdımı doktorlar? Sporcu sütyenini taktılar mı ?
eğer hala ulaşamadıysan sana ömer beyin telefon numarasını verebilirim özelden.
evet ulaşamdım çok isterim. bana mesaj gönderirisen çok mutlu olurum
Sorun degil canm istedigini sorabilirsin:) Ben Ankara da yasiyorum. 2gun sonra otobus ya da araba yolculgu dogru olmaz bence ucak daha mantikli. Evet dikislerin uzerinde yanyana ince bantlar var. Kontrole ameliyattan 6 gun sonra gitmemi istedi doktor. Seni de cagiracaklardir. Sporcu sutyenini ameliyat gununun aksami taktilar
İnanamıyorum 10 gün kaldı ameliyatıma nasıl karar verdim her şeyi nasıl organize ettim şimdi gün sayıyorum.. Yardım edin çok istiyorum bir o kadar da korkuyorum umarım son anda korkudan vazgeçip kaçmam Motivasyona ihtiyacım. Bunu başından geçirmiş arkadaşlarım memnun musunuz yeni halinizden iyi ki yaptırmışım mutlaka yaptır diyor musunuz ?????????
slm canım bu sitede ömer beye ameliyat olan ikinci hastayım ben.goles ben gisist derken tavsiyelerle ömer beye yönlendirilen hasta sayısı epey bi arttı.şuanki heyecanını çok iyi anlıyorum senin.sana korku konusunda şunu söyleyebilirim ilk narkozu ağzıma dayadıklarında ne işim var benim burda dedim.iki sn daha bayılmasam kalkıcam masadan :) sonrasında narkozdan ayıldığımda ise çok pişman oldum değermiydi diye (çektiğim acıdan dolayı) şunuda ekliyeyim burdaki çoğu arkadaş o ilk ayılma anında pişmanlık yaşıyor beni uyarmışlardı ama bu geçici bi pişmanlık oluyor.şuanda ise bu sonuç için o ameliyat masasına 40 defa daha yatıp aynı acıyı çekebilirim okadar memnunum.sormak istediğin başka bişey olursa seve seve yanıtlarım.düşünki ömer beye ilk ameliyat olan arkadaşımız goles bana refakat bile etti hastanede.
gidiş-dönüş uçak olacak zaten. uçakla çok sıkıntı olmaz herhalde. seni çağırdıkları gibi 6 gün sonra tekrar çağırırlar mı beni de acaba?? Benim ameliyatıma Ömer bey ve figen hanım girecek. Ömer bey bir gece hastane de yatacağımı taburcu olduktan bir gün sonra beni tekrar görmek istediğini söyledi ama daha sonrası için konuşmadık. Narkozdan uyanınca kendini nasıl hissettin ? sigara kullanıyor musun ? hastaneden aldığın hizmetten memnun kaldın mı ? çok az kaldı benimkine de çok heyecanlanıyorum ( buarada sporcu sütyenini sen mi alıyorsun hastane mi takıyor anlamadım.
Narkozu nasıl veriyorlar iğneyle mi dmaardan mı daha önce ameliyat olmadığım için bilgim yok. Peki ya uyandığında neden çok acı çekiyorsun ki aslında narkozun etkisiyle hissetmemen gerekmiyor mu ? Beni de korkutan sedyeye yatma anım olucak narkozu verdikleri an ve uyandığım an ??? bana kasüstü 200cc yuvarlak meme altı kesisi dedi Ömer bey. Peki seninki nasıldı ? Buarada fotoğrafın varsa görebilir miyim ? Ameliyat sürecinden, hastanede aldığından hizmetten Ömer beyden ve görüntünden memnun musun ?? Çok soru sordum mazur gör çok heyecanlıyım ve bir sürü şey var kafamda biraz olsun kendimi rahatlatmaya çalışıyorum aldığım cevaplarla.
Ben de özellikle son 1 hafta cok heyecanlıydım. Ameliyat sonrası kontroller olmazsa olmazdır bence kesin çagırırlar. Ben bugun kontrole gttim aslnda yarın gitmem gerekiyordu ama dayanamadım bugün gttim doktor dikişlere pansuman yaptı temizleyip tekrar bantladı. İlk günlere göre hareketlerim de rahatladı artık birçok şeyi kendim yapmaya başladım. Narkoz etkisiyle bayılmak cok kısa ve acısız yeterki bayılırken rahat ol. Cünkü nasıl bayılırsan öyle uyanıyormussun. Ben gülerek bayıldm gülerek uyandım :) Uyanınca sersem gibi ve yorgun oluyorsun üşüyorsun ama bikaç saate düzelmeye başlıyorsun. Sigara kullanmıyorum kullanıyorsan su ara bırakman daha iyi olacaktır yaraların iyileşmesi bakımından. Hastane hizmetinden memnun kaldım orda yattıgım gece sürekli kontrole geldiler. Sporcu sütyenini onlar getirtiyor sen ücretini ödüyorsun ben 100 lira ödedim voe markalı bir sütyendi. Sütyeni doktor taktı. Ama beni cok sıktı sütyen bugün yeni bir sütyen aldım doktor tarif etti nasıl bir sey alabilecegimi ona uygun aldm persembe günü tekrar gel dedi. Bugün hastaneye gittigimde Figen Hanımı gördüm ancak konusmadım benim doktorum olmadıgı için.
Korkman cok normal ama kendini teselli et sen isteyerek ameliyat olacaksın. Ameliyathaneye gittigimde koridorda bir süre bekledim sedyenin üstünde. Bu sürede birçok hsta gördüm mecburiytten orda olan ve acı ceken ama bizim durumumuz çok şükür farklı. Bunu düsün ve mutlu bir sekilde git sanki kendine yeni giysiler almaya gidermiş gibi :)
canım bi iğne yaptılar ama asıl o tv lerde ağzına bişey dayıyolarya onu solumaya başlayınca gidiyorsun.uyandığında çektiklerin aslında ameliyat kesilerin acıdığı için değil o narkozdan ayılma anı berbat anlatamam yaşaman lazım.daha önce narkoz aldınmı bilmiyorum ben daha önce bi iki küçük operasyon için az dozda almıştım bununda onlar gibi olacağını düşünüyordum ama uzun süre narkoz altında kalmak başka bişeymiş.zaten hep bağırıp çağırıp hakaret etmişim ömer beye :) ayıldığında kollarını kıpırdatamıyorsun robot gibi.ben sürekli istifra ettim üşüdüm terledim yani ilk gece berbattım.benimki kas altı canım nerdeyse 10 gün oturarak uyudum.sende böyle olmaz çünki kas üstü korkmanı gerektircek bi durum yok.ben fotoğraf koymadım canım o esnada netim yoktu şimdide üzerinden 5 ay geçti koymayı düşünmüyorum.hastaneden ömer beyden ve görüntümden gayet memnunum.kaç ay geçti hala ömer beyi arayabiliyorum.yanlız ameliyat olduğum hafta sonu dikişimde sızıntı oldu pazar olduğu için ömer bey izinliydi aradım gel hastaneye dedi İranlı bi dr var orda ömer bey ben gelene kadar o ilgilensin dedi ama kendi hastası olmadığım içinmidir nedir çok ters davrandı bana.bende cevabını verdim o dk yumuşadı.bunun haricinde düşünki ömer bey ta kalktı evinden geldi.çok şeker biri ya ömer bey.
slm canım bu sitede ömer beye ameliyat olan ikinci hastayım ben.goles ben gisist derken tavsiyelerle ömer beye yönlendirilen hasta sayısı epey bi arttı.şuanki heyecanını çok iyi anlıyorum senin.sana korku konusunda şunu söyleyebilirim ilk narkozu ağzıma dayadıklarında ne işim var benim burda dedim.iki sn daha bayılmasam kalkıcam masadan :) sonrasında narkozdan ayıldığımda ise çok pişman oldum değermiydi diye (çektiğim acıdan dolayı) şunuda ekliyeyim burdaki çoğu arkadaş o ilk ayılma anında pişmanlık yaşıyor beni uyarmışlardı ama bu geçici bi pişmanlık oluyor.şuanda ise bu sonuç için o ameliyat masasına 40 defa daha yatıp aynı acıyı çekebilirim okadar memnunum.sormak istediğin başka bişey olursa seve seve yanıtlarım.düşünki ömer beye ilk ameliyat olan arkadaşımız goles bana refakat bile etti hastanede.
Sutyeni kendin alip gitme cunku ameliyattan sonra bedenin kac olacak bilemezsin. Ameliyat sonrasinda 3 farkli beden sutyen geldi doktor uygun gordugunu takti. Sargilar sıkı oluyor ama canimi acitmadi yani rahatsiz edici olan sargilar degil protezin icerde yarattigi baskiydi ozellkle kas alti oldugu icin kasa uyguladigi baski oldukca rahatsiz edici ancak gunler gectikce alisiliyor. Dikislerin ustu bandajliydi tabiki kontrole gttigimde doktor bandajlari acti pansuman yapip tekrar sargi beziyle ustunu kapatti.Çok rahatlatıcı şeyler yazmışsın teşekkür ederim. Tek temennim sorunsuz ağrısız bir süreç geçirmek. Biraz nazlıyım nasıl olacak bilemiyorum Allah bana bakanlara doktorlara şimdiden sabır versin diyorum :)) Ameliyat tarihi yaklaştıkça geriliyorum elimde olmadan.. Acaba bende sütyenimi kendim mi alıp gitsem ya beni de rahatsız ederse :/ sigarayı azalttım bırakmaya çalışıyorum sorun çıkmasın diye. Ameliyattan sonra sargılarla sıkı sıkı sarıyolarmış sanırım çok rahatsız ediyor mu ? Ne zaman banyo yapabildin ve dikişlerin üzerinde bandaj varmıydı ?
ebruli26 morelim bozuldu Ömer beyi dünden beri 2 kere aradım 1 kere de mesaj attım hiç cvp yok ses yok. ara demişti halbuki yaptırmam gereken tahlilleri söyleyecekti. Tabi artık yapmam gerekenleri vs detayları konuşmamız lazım. Ama ulaşmak mümkün değil.. Böyle olunca da soğuyorum olaydan itiyor beni (