Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalnız gitme mutlaka biri gelsin yanında. Sonuçta ağrın sızın olmasa da operasyon geçireceksin birinin yardımına ihtiyacın olacak kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmek için. Valla canım yaşadığım korkuyu anlatamam çok da nazlıyımdır ben hasta olunca hiç çekilmediğimi söylerler pireyi deve yapan cinstenim anlayacağın :)) ama artık her şeyi ayarladım sadece günün gelmesini bekliyorum bu saatten sonra pek vazgeçme şansım yok ama çok uzatma bir an önce ol. 7 gün kaldı benim acayip stresliyim bir an önce olsa da ne yaşayacaksam yaşıyım diyorum artık. Hayırlısıyla ben ameliyatı olayım mutlaka yazarım. Eğer ben bu ameliyatı olursam ve mutlaka olun yazarsam bil ki gerçekten korkulacak bir şey yoktur :))
Gizistcim bişey sorabilir miyim 255damla kaç cm fark yaptı ben de ameliyat oldum biri 295 biri 255 damla kasüstü. şuan çok şiş var çok küçülür mü ?
Bende kas üstü olucam. Çok merak ediyorum nasılsın çok ağrın acın oldu mu ?
gizist, ameliyatta sana dren takildi mi ?
görebilir miyim???
merhaba albümünü görebilir miyim? kararım kesin olmasa da galiba ben de ömer bey e ameliyat olacağım deneyimlerini benimle paylaşırsan çok sevinirim...
benimde 20 aylık bebeğim henüz ameliyat olmadım çok merak ediyorum bende ne zaman kucağıma alabilirm diye hislerime tercüman oldunMerhaba kızlar, ben de yeni üye oldum ve okuduğum güzel yorumların verdiği cesaret ile büyütme ameliyatı olmaya karar verdim. Yalnız küçük bi sorun benim 14 aylık bebeğim var. Ben 2 ay sonra olmayı düşünüyorum bebeğimin biraz daha büyümesi için çünkü sürekli kucağıma almam gerekiyor. Benim durumumda olan var mı acaba? Yahut ameliyat olanlara sormak istiyorum be kadar sürede eski halinize gelip bir çocuğu kucağınıza alabilecek duruma geliyorsunuz acaba? Bu arada ben kas altı düşünüyorum :) ben de istiyorum kızlar yardım edin lütfen :))
Ben istedim 13 Eylül de ameliyat olmak Ömer bey de tamam da. Musaitse ayarlamaya çalışıyor gercekten.
Kızlarrr cevap verin yardimci olun banaa(
Kızlarrr cevap verin yardimci olun banaa(
Çok sagol canım bende iki haftaya kadar ömer beye ameliyat olucam sen memnunmusun göğüslerinden?? Benim kas altı yuvarlak 225 yada 250 cc konulucak sana nasıl oldu? Ben kas altından çok korkuyorum çok ağrılı oluyor diye(ben yardımcı olayım canım sana ömer beye ameliyat olalı 7 ay oldu.
ben ömer beye ameliyat olmaya karar verdim hep olumlu yorumlar okudum hakkında hatta başka bi dr a gitmeye bile gerek duymadım sen görüştün mü hiç ömer beyle?
Çok sagol canım bende iki haftaya kadar ömer beye ameliyat olucam sen memnunmusun göğüslerinden?? Benim kas altı yuvarlak 225 yada 250 cc konulucak sana nasıl oldu? Ben kas altından çok korkuyorum çok ağrılı oluyor diye(
canım benim 7 ayım doldu şimdilik çok memnunum gün geçtikçe şekil alıyor daha bi güzelleşiyorlar.banada kas altı 275 takıldı yuvarlak.tabi kas altı kolay değil bunu baştan bil.bende burdaki yorumları okuyunca daha basit geçiceğini düşünmüştüm ama düşündüğüm gibi olmadı kişiden kişiye değişebilen bi durum.mesela ömer beye ilk ameliyat olan arkadaşımız goles 3.gün işe döndü ama bende durum okadar kolay olmadı.zaten öyle aman aman bi ağrı olmuyor daha farklı.nasıl anlatayım tam bilemiyorum ama hareket kısıtlılığı yatarak uyuyamama ve göğüslerdeki o gerginlik çok kötü.bunları atlatıncada o mutluluk herşeye değer inan bana.ömer bey iyi bi doktor.benim selamımı söyle ona ha bide deki dikiş yerlerini iyi belirlesin buna çok dikkat et benim söylediğimide söyle bunu mutlaka.