Gizist - Meme Büyütme (Hacettepe Hastanesi)

Ha bir de doktora ulasamama durumu hemen her doktorda oluyor. Ben doktorla bir kez bile telefonda konusmadim bunu onemseme bence onlar cok yogun ve bircok hasta ariyordur. Herseyi yuzyuze konusman daha saglikli.

pinksade canım sütyenini kendin al zaten ömer bey kendine aldırıyor bana kendin al dedi.o arkadaş ömer beye ameliyat olmadığı için farklı olabilir.sen doktorun ne istiyosa onu yap canım.

Sutyeni kendin alip gitme cunku ameliyattan sonra bedenin kac olacak bilemezsin. Ameliyat sonrasinda 3 farkli beden sutyen geldi doktor uygun gordugunu takti. Sargilar sıkı oluyor ama canimi acitmadi yani rahatsiz edici olan sargilar degil protezin icerde yarattigi baskiydi ozellkle kas alti oldugu icin kasa uyguladigi baski oldukca rahatsiz edici ancak gunler gectikce alisiliyor. Dikislerin ustu bandajliydi tabiki kontrole gttigimde doktor bandajlari acti pansuman yapip tekrar sargi beziyle ustunu kapatti.
Tedirgin olman cok dogal. Soyle soylemeliyim hic agri cekmeden bu sureci atlatman bence imkansiz bir miktar agri ve rahatsiz edici durumlar(yatarken dumduz yatmak, kol hareketlerinin kisitlanmasi, narkozun yarattigi halsizlik, antibiyotik ve agri kesicilerin mideyi rahatsiz etmesi gibi) olacak bunlari bil ama akisina birak bence hepsi gecip giden seyler sadece olumsuz seyleri dusunursen surec cok daha zor olur

İster istemez ameliyat psikolijisi ve bir sürü soru soruyorum. Cevaplarınızla çok rahatlıyorsunuz beni çok teşekkür ediyorum desteğin için. Korku ve endişe var açıkçası ama yinede kendimi motive etmeye güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum. Allahın izniyle sorunsuz atlatıcam bu süreci. Mutlaka ağrım olucak hareketlerimin kısıtlanmasından dolayı sıkıntılarım şikayetlerim olacaktır ama kas üstü ya daha az acıcak düşüncesiyle yaklaşıyorum :)

canım sana kaç cc konuldu peki şuan ölçün ne mesela ben bende iki beden büyümek istiyorum ama ömer bey galiba hep 200 ile max 300 cc kullnıyo.. büyük ihtimal bana da o arada bişey söylicek bende bugün arayıp uygunsa yarın görüşmeyi düşünüyorum..

canım benim nerdeyse dokum yoktu çok azdı yani.şuan 80 b yim.ben zaten b cup istiyodum öyle aman aman büyük olsun istemedim ve ömer beyede bu şekilde söyledim.oda 275 uygun gördü.ama 300 olsun istemiştim ben.ömer beyin haftanın bir günü muayene günü onu arayıp görüş kendisiyle.

canım panik yapma hemen ömer bey tatildeydi ayın 1 inde başlıycam demişti bana konuştuğumuzda.şuanda akşama kadar ameliyatta olur eminim.msj attıysan o döner sana.ben attığımda dönüyor hemen müsaitse.belkide msjını görmedi.sen muayene falan oldunmu film çekildimi canım.film kan tahlilleri falan hepsi toplam bi iki saat sürmüyor bile.

Biz geçen hafta konuştuk tatildeydi ameliyat gününü kararlaştırdık. 1 de hastaneye başlıcam o hafta ara yaptırman gereken tahlileri söylerim dedi. İstanbul da yaptırıcam. Daha önce yüzyüze görüştük muayne olmuştum zaten. 13 eylül Cuma ameliyatını yaparım dedi ama detay konuşmadık ne zaman orda olmalıyım neler yapmalıyım yapmamalıyım nelere dikkat etmeliyim sonuçta az kaldı bunları söylemesi gerekiyor bence. Dün mesaj atmıştım müsait olduğunda ararmısınız detayları konuşalım diye bugünde iki kez aradım ama hala bir dönüş olmadı. Çalıyorum iş yerinden izin alıcam ne yapacağımı bilsem ona göre ayarlama yapıcam

pinksade canım sütyenini kendin al zaten ömer bey kendine aldırıyor bana kendin al dedi.o arkadaş ömer beye ameliyat olmadığı için farklı olabilir.sen doktorun ne istiyosa onu yap canım.

Ömer beyle konuşabilirsem canım alıcam da :KK43:( Bilmiyorumki nasıl almam gerektiğini. off ya :KK43: söyle olunca soğuyorum uzaklaşıyorumm

Ömer beyle konuşabilirsem canım alıcam da :KK43:( Bilmiyorumki nasıl almam gerektiğini. off ya :KK43: söyle olunca soğuyorum uzaklaşıyorumm

canım bende bugün 16.30 civarlarında aradım açtı biraz konuştuk fakat şarjım bitiyo akşam 21.30 dan sonra ararsan konuşalım dedi tlf da benim de hevesim kursağımda kaldı :KK52: neyse akşam aramayı düşünüyorum bakalım :KK53: ben zaten korka korka aradım ilk kez konuşcaz diye heyecan yaptım da biraz o da kısa sürdü zaten :KK1:

canım ömer beyle konuşamadık mesajlaştık :) yaptırmam gereken tahlilleri, balensiz sütyen alamamı söyledi. Perşembe burda ol anestezi uzmanıyla görüştüreceğim cuma da ameliyata alıcam seni dedi :KK43:( stresten yüzümü sivilce bastı yaaa. Seni arıcam ne zmaan müsait olursun ????

canım ömer beyle konuşamadık mesajlaştık :) yaptırmam gereken tahlilleri, balensiz sütyen alamamı söyledi. Perşembe burda ol anestezi uzmanıyla görüştüreceğim cuma da ameliyata alıcam seni dedi :KK43:( stresten yüzümü sivilce bastı yaaa. Seni arıcam ne zmaan müsait olursun ????

canım akşam 8 den sonra ararsan daha bi rahat konuşuruz sana sütyenin markasını falan söylerim.sakin ol panik yapma emi.herşey iyi olacak bak ameliyattan sonra iyiki diyeceksin hep bunu düşün.

pinksade :d sen ameliyatını ol sıra bana gelicek inş ekim başı düşünüyorum ya da eylül sonu o_O aynı soruları ben sana sorucam :KK70: inş yardımcı olursun :KK43: bn kan görmeye bırakın kanı bikeresinde ablam kan verdi onla aynı odada bile değildik ben bayıldım :/ nasıl buna katlancam bilmiyorum :KK43:

pinksade :d sen ameliyatını ol sıra bana gelicek inş ekim başı düşünüyorum ya da eylül sonu o_O aynı soruları ben sana sorucam :KK70: inş yardımcı olursun :KK43: bn kan görmeye bırakın kanı bikeresinde ablam kan verdi onla aynı odada bile değildik ben bayıldım :/ nasıl buna katlancam bilmiyorum :KK43:

:) inşallah canım ameliyattan kaçmazsam. Tabiki yardımcı olurum. Çok heyecanlıyım 7 gün kaldı bende senin gibi kan görmeye dayanamıyorum nasıl bu işe kalkıştım ne yapıyorum farkında değilim :)

Doktorla görüştün mü ? Kaç cc yöntem kesik yeri vs belli mi nasıl olacağın ??

Doktorla görüştün mü ? Kaç cc yöntem kesik yeri vs belli mi nasıl olacağın ??

Yok ben daha doktorla görüşmedim aramadım da ben mersinde otuuyorum zten canım ben şimdilik bekletiyorum üniversiteye başladım ve ilk 2 hafta zorunlu üyg derslerim var o yuzden daha hiç doktoru aramadım çok da korkuyorum :KK43: birde yanımda refakatçı olmıyacak ordayken tek basıma halledebilir miyim bilmiyorum hele kas altı olursa nolur bilmiyorum o_O

Yok ben daha doktorla görüşmedim aramadım da ben mersinde otuuyorum zten canım ben şimdilik bekletiyorum üniversiteye başladım ve ilk 2 hafta zorunlu üyg derslerim var o yuzden daha hiç doktoru aramadım çok da korkuyorum :KK43: birde yanımda refakatçı olmıyacak ordayken tek basıma halledebilir miyim bilmiyorum hele kas altı olursa nolur bilmiyorum o_O

Canım eğer kas altı olursa kimse olmadan çok zor olur yapamazsın tek başına. Kas altı ameliyat olan arkadaşlar mutlaka birisi olsun diyorlar. Benim kas üstü olacak yanımda refakatçim de olacak. Ameliyattan sonra mutlaka yazarım detayları, gelişmeleri. Bende çok korkuyorum kaçabilme ihtimalim çok yüksek o yüzden yanımda gelecek kişiye güveniyorum hayatta izin vermez zorla sokar beni ameliyata yoksa benim insiyatifime kalırsa ben vazgeçtim diye ağlamaya başlarım :)) Başımdan ameliyatta geçirmedim neyle karşı karşıya kalacağım hiç bir fikrim yok :KK43:

Canım eğer kas altı olursa kimse olmadan çok zor olur yapamazsın tek başına. Kas altı ameliyat olan arkadaşlar mutlaka birisi olsun diyorlar. Benim kas üstü olacak yanımda refakatçim de olacak. Ameliyattan sonra mutlaka yazarım detayları, gelişmeleri. Bende çok korkuyorum kaçabilme ihtimalim çok yüksek o yüzden yanımda gelecek kişiye güveniyorum hayatta izin vermez zorla sokar beni ameliyata yoksa benim insiyatifime kalırsa ben vazgeçtim diye ağlamaya başlarım :)) Başımdan ameliyatta geçirmedim neyle karşı karşıya kalacağım hiç bir fikrim yok :KK43:

ya aslında ablamda gelir benle.. ama o zmn 7 ekimden sonra olabilirim bende o zmn a kalmak istemiyorum işte :KK70: ama belli olmaz işte. Ablam nisanın ilk haftası bir ameliyat geçirdi kisti vardı aldırdı daha öncede küçükken fıtık olmustu bana bir daha düşün çok ağrır diyor sürekli daha çok korkuyorum birde nisanın ilk haftası olmasına ragmen ameliyat izi hala gecmedi stelik dikişle de olmadı lazerle kapadılar bu ameliyat izleri ne zmna geçer ben çok korkuyorum

ya aslında ablamda gelir benle.. ama o zmn 7 ekimden sonra olabilirim bende o zmn a kalmak istemiyorum işte :KK70: ama belli olmaz işte. Ablam nisanın ilk haftası bir ameliyat geçirdi kisti vardı aldırdı daha öncede küçükken fıtık olmustu bana bir daha düşün çok ağrır diyor sürekli daha çok korkuyorum birde nisanın ilk haftası olmasına ragmen ameliyat izi hala gecmedi stelik dikişle de olmadı lazerle kapadılar bu ameliyat izleri ne zmna geçer ben çok korkuyorum

Yalnız gitme mutlaka biri gelsin yanında. Sonuçta ağrın sızın olmasa da operasyon geçireceksin birinin yardımına ihtiyacın olacak kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmek için. Valla canım yaşadığım korkuyu anlatamam çok da nazlıyımdır ben hasta olunca hiç çekilmediğimi söylerler pireyi deve yapan cinstenim anlayacağın :)) ama artık her şeyi ayarladım sadece günün gelmesini bekliyorum bu saatten sonra pek vazgeçme şansım yok :KK43: ama çok uzatma bir an önce ol. 7 gün kaldı benim acayip stresliyim bir an önce olsa da ne yaşayacaksam yaşıyım diyorum artık. Hayırlısıyla ben ameliyatı olayım mutlaka yazarım. Eğer ben bu ameliyatı olursam ve mutlaka olun yazarsam bil ki gerçekten korkulacak bir şey yoktur :))

X