• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizist - Meme Büyütme (Hacettepe Hastanesi)

eğer hala ulaşamadıysan sana ömer beyin telefon numarasını verebilirim özelden.

canımcım ya ben gizistte ulaşamıyrum.ömer beyin tel verip ya da o araycaktı.ben 29 ağustosta da ankaraya gidyrm.ömer beye ulaşamıyrm.neolur banada ver özelden numara.sık gidemiyrm ankaraya.

canımcım ya ben gizistte ulaşamıyrum.ömer beyin tel verip ya da o araycaktı.ben 29 ağustosta da ankaraya gidyrm.ömer beye ulaşamıyrm.neolur banada ver özelden numara.sık gidemiyrm ankaraya.

canım ömer beyle bi kaç gün önce konuştum şuanda tatilde nezaman döneceğini bilmiyorum.ama eğer istersen sana özelden benim kendi nomu yollayayım beni arayabilirsin.o şekilde ben ömer beyle görüşürüm.

kızlar uzun zamandır forumu takip ediyorum, özellikle göğüs estetiği bölümünü. hepiniz çok cesaretlendirici konusmussunuz. yalnız bazı başlıklarda dikiş izlerinden çok şikayetçi olanların oldugunu gördüm. hangisinde daha az iz kalıyor göğüs ucu mu altı mı yoksa koltuk altı mı aklımdaki bi kaç sorunu çözebilirsem ben de hacettepeye gidecegim en kısa zamanda :17:

13 Eylül de Ömer beye meme büyütme ameliyatı olacağım. Dren kullanmadığını koymayacağını söyledi bana.
Ben Hacettepe de dün sabah gogus buyutme ameliyati oldum. Docent Dr. Ali Emre Aksu ve Dr.Utku Nacak girdi ameliyata. Dren kullanilmamis bende de. Tesekkur ederim cevap icin :)

Ben Hacettepe de dün sabah gogus buyutme ameliyati oldum. Docent Dr. Ali Emre Aksu ve Dr.Utku Nacak girdi ameliyata. Dren kullanilmamis bende de. Tesekkur ederim cevap icin :)

Geçmiş olsun. Cicişlerinle mutluluklar dilerim :) Bende çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum hiç ameliyat olmadım daha önce ve ağrı eşiğim çok düşük acayip nazlıyımdır :( Bana Ömer bey kas üstü yuvarlak 200 cc dedi. Senin ameliyatın nasıl oldu ? Kendini nasıl hissediyorsun :) Ağrı var mı ? :( detay verebilir misin rica etsem.

Geçmiş olsun. Cicişlerinle mutluluklar dilerim :) Bende çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum hiç ameliyat olmadım daha önce ve ağrı eşiğim çok düşük acayip nazlıyımdır :( Bana Ömer bey kas üstü yuvarlak 200 cc dedi. Senin ameliyatın nasıl oldu ? Kendini nasıl hissediyorsun :) Ağrı var mı ? :( detay verebilir misin rica etsem.
295 cc kas altı damla modeli kullanildi. 19 yasindayim 172 boy 51 kiloyum. Sandigimdan daha az agri oldu. Ben de ilk kez ameliyat oldum. Ameliyattan once hicbir sey hissetmiyorsun uyaninca biraz agri oluyor ama verilen ilaclarla cok da sorun olmuyor:) seninki kas ustu oldugu icin agrin daha az olacaktir. Suanda evdeyim hastanede bir gece kaldim. Hareketlerin cok kisitlaniyor ama yardim alabilcegin biri oldugu surece sorun degil. Umarim her sey cok guzel olr hepimiz icin. Hic korkma olup bitivericek :)

bende albümünü görmek istiyorum fiyatları istediğim gibi bende karar verdim kesin bnde senin doktoruna olucam o kdr para biriktirebildim anca :) birde randevuyu hemen verirler mi ameliyat için..

ezgi18 senin de resimlerini görebilme şansım var mı acaba yasıtız bnde 19 yasındayım bnde olmak istiyorum sen ne kdr ödedin aynı fiyata mı denk geldi snn de :)hayırlı olsun canım bu arada ;)

ezgi18 senin de resimlerini görebilme şansım var mı acaba yasıtız bnde 19 yasındayım bnde olmak istiyorum sen ne kdr ödedin aynı fiyata mı denk geldi snn de :)hayırlı olsun canım bu arada ;)
Hacettepe de mi olmayi dusunuyorsun? Suan biraz sislik var ve giydirdikleri sutyenden tam anlasilmiyor. Doktor yumusayip sekli degisecek dedi o zaman resimlerini paylasmayi dusunuyorum. Hemen hemen 3 bin lira odedim

Hacettepe de mi olmayi dusunuyorsun? Suan biraz sislik var ve giydirdikleri sutyenden tam anlasilmiyor. Doktor yumusayip sekli degisecek dedi o zaman resimlerini paylasmayi dusunuyorum. Hemen hemen 3 bin lira odedim

evet hacettepe de düşünüyorum :) bnde yuvarlak olacağı için hesapladım büyük ihtimal 1 gece kalmayla 2200 olur

Ben de yuvarlak istiyordum ama doktor damla kullanicam dedi vucut yapina gore secim yapiyor belki sende de damla kullanmaliyiz diyebilir boy kilo kac senin

boy 167.5 kilo 50 ama bende de büyük ihtimal yuvarlak olur ya o.O peki hastane ücretlerini kredi kartıylan taksit yapma şansımız var mı ?

hımm :D ya şu an 1600 lira biriktirdim daha fazla da var ama babamda malesef ve ondan da isteyemem malesf :D taksit olması iyi olur o.O

Annen sana destek mi peki? Doktordan randevu al bi konus derim ben en azindan fikir edinmis olursun aklindakileri sorarsin. 444 4 444 bu numaradan randevu aliniyor

295 cc kas altı damla modeli kullanildi. 19 yasindayim 172 boy 51 kiloyum. Sandigimdan daha az agri oldu. Ben de ilk kez ameliyat oldum. Ameliyattan once hicbir sey hissetmiyorsun uyaninca biraz agri oluyor ama verilen ilaclarla cok da sorun olmuyor:) seninki kas ustu oldugu icin agrin daha az olacaktir. Suanda evdeyim hastanede bir gece kaldim. Hareketlerin cok kisitlaniyor ama yardim alabilcegin biri oldugu surece sorun degil. Umarim her sey cok guzel olr hepimiz icin. Hic korkma olup bitivericek :)

Çok rahatladım yanımda yardımcı olacak çok insan olucak yeterki ağrım acım olmasın. Çalışıyorum sadece 1 hafta dinleyebileceğim sonra iş başı umarım çok zorlamaz beni. Ameliyat kesisini nerden yaptı ? Dikişlerin nasıl duruyor ? Ömer bey mi yapmıştı ameliyatını

Çok rahatladım yanımda yardımcı olacak çok insan olucak yeterki ağrım acım olmasın. Çalışıyorum sadece 1 hafta dinleyebileceğim sonra iş başı umarım çok zorlamaz beni. Ameliyat kesisini nerden yaptı ? Dikişlerin nasıl duruyor ? Ömer bey mi yapmıştı ameliyatını
Docent Dr. Ali Emre Aksu ve Dr. Utku Nacak yapti. Gogus alti kesisi ile yapildi dikisler normal gorunuyor uzerinde bantlar var suan dikislerin. Ama bence 1 hafta sonra iş yernde cok verimli olamayabilirsin canim

Back
X