Gizist - Meme Büyütme (Hacettepe Hastanesi)

cnm oncelıkle cvbn ıcın tesekkur ederım.evet doktorla gorusmem gerek sanırım ılk once boyle pek bır karara varamıyor ınsan.bende 300 320 cc dusunuyodum boyum cok uzun olmadıgı ıcın 400 cc belkı bana yaksımaz.ama dedıgın kısılerınkınede baktım cıdden cok yakısmıs hepsıne cok begendım.umarım benmkıde sızınkıler kadar guzel durur :)

vücuduna en uygun olanına karar verdikten sonra güzel duracaktır, zaten o yüzden deneyip bakıyolar hangisi güzel ve dogal duruyor diye :)
nasıl görünmesini istediğine karar ver yeter, cc konusunu doktora bırak.. Daha nerden baksan 2 ay var ya araştırdıkça içinden çıkamayacaksın

Selam bayanlar bugün doktorla ilk görüşmemi yaptım:) kasüstü yuvarlak 250cc - 300cc arası takılabilir dedi mentor göğüs altı kesik ama resim göstermedi sizin doktorlar size ameliyattan sonra nasıl olacağınızın resmini gösterdi mi ?

özellikle resim görmek istedin mi? bana da göstermemişlerdi ama ben böyle bişey talep etmemiştim o yüzden sanırım..

Bugünkü doktorla görüştükten sonra aramayı düşündüm için henüz aramadım. Şimdi arasam mı geç mi oldu

Bilmiyorumki, bence aksine ameliyatta filan olma ihtimali yok daha rahat konuşabilirsin :)
Sen dediğim gibi konuş kırmaz diye düşünüyorum bugünde bmcrazy'nin 1. ay kontrolu vardı zaten hastanedeydi..
Müsait değilsede sonra geri döner heralde..

Son düzenleme:
Ömer Bey'i aradın mııı konuşabildin miii? o telefonda ne diyecek acaba merak ediyorum..

Aradım canım ameliyatdaymış yarın arıyabilir misiniz dediler. yarın arayacağım konuşursak inşallah 1 hafta içerisinde ameliyata gidebilirim diye düşünüyorum.

Aradım canım ameliyatdaymış yarın arıyabilir misiniz dediler. yarın arayacağım konuşursak inşallah 1 hafta içerisinde ameliyata gidebilirim diye düşünüyorum.

hastaneyi mi aradın? hayırlısı diyelim, umarım en kısa zamanda halledebilirsin :) ulaşırsan ben hemen bu hafta çağırır diye düşünüyorum zaten, cuma ya da ctesiye alalım diyebilir hatta :))
seninle biri gelebilecek mi peki planladın mı ne yapacağını?

Senin verdiğin numaradan aradım. Haftaya falan derse hemen giderim işyerini ayarlarım sorun değil. Giderken bayan arkadaşım ve annesi gidicez. Zaten arkadaşım da ameliyat olucak benimle birlikte. O benim gibi detaycı değil korkak da değil direk ameliyat masasına yatıcak:)) Ankara da akrabalar var kalmam gerekirse orda kalıcam

aa süper hiç zorluk çekmeyeceksin o zaman, şehir dışında olmanın tek dezavantajı yabancı bi yerde olup yalnız kalmak..
yarın mutlaka ara, haftasonu da olsa çalışıyorlar demek.. Olmadı haber ver yine bişeyin ihtiyacın olursa konuşalım :)
hayırlısı olsun..

Yrn mutlaka arayacağım canım konuşunca yazarım. Yardımların ve desteğin için çok teşekkür ederim :)

bugün 4. günüm ve hala agrlarımı dindiremedim. ilk güne göre ilerleme var ama ben forumlardan okuduklarıma istinaden 3 günde ağır dönemi atlatmaya adapte etmişim kendimi. merak bile etmiyorum nasıl görüneceğimi.

canım geçecek merak etme, herkesin aynı olmuyor işte bazıları çok rahat atlatıyor bazılarının böyle ağrıları oluyor. ben de öyle ağır geçirenlerdendim. gerginlik hissi, kaslarıma sürekli kramplar girmesi bi de regl olmştum o kadar ilaca rağmen sanki onun da sancısını çekiyordum ama gün gün daha iyiye gidiyorsun sonra geçiyor hepsi sanki bi anda :)
küsme öyle hemen, ben bunu niye yaptım diyorsundur şimdi ama iyiki yaptırmışım diyeceksin yakında ve iyiki yaptırmışsın gerçekten bu senin iyi hissetmen için gerekliydi. çok güzel bi düğünün olacak, eşin çok beğenecek eminim :)

Canım Ömer beyi aradım ama açmadı telefonu hala konuşamadım

Ne zormuş yahu böyle ulaşmak :)
Ben mesaj atıp bilgi vereyim mi? sen bana numaranı mail at istersen, geri dönmezse ben arayayım ya da sen bi mesaj at dediğim şekilde..
ben de bi şey soracağım zaman mesaj atıyordum akşama doğru müsait olunca geri dönüyordu çünkü..

merhaba gizist öncelikle ayrıntılı bilgilerin için çok teşekkürler! ben de özel bir hastanede iki haftaya kadar kas altı damla protez ile ameliyat olacağım.

benim boyum 1.60 kilom 45 sende 225 cc nasıl durdu acaba boyutuna bir türlü karar veremiyorum ufak tefek olduğum için çok büyük olmasından çekiniyorum.

Bir de kas altında damla protezin dönmesi gibi sorunlar oluyor diyorlar sen bu sorunun önüne nasıl geçtin? ne kadar zaman sonra normal hayata döndün ne kadar zaman ağrıların oldu yardımcı olabilirsen sevinirim.

bir de yaşın ve boyut düşüncemiz yakın olduğundan seni ekleyip albümünden fikir edinebilir miyim boyut hakkında

Son düzenleme:

Merhaba, ekliyorum kabul edince albümümü görebilirsin. Benim 225 değil 255 ama bu da küçük bi protez sayılır tabi :)
Şimdiden hayırlı olsun, en sorunsuz şekilde atlatırsın umarım.

cc konusunda bi öneri yapamıyorum çünkü herkesin vücudunda ayrı duruyor, her seferinde dediğim gibi sadece nasıl görünmek istediğini doktoruna iyice anlat cc konusuna o karar versin.. Çünkü ilk zamanlar gözüne büyük görünen protez sonrasında ödemlerin gidince küçülebiliyor ya da gözün alıştıktan sonra doğal olduğunu anlayabiliyorsun vs ameliyat esnasında doktorun tüm bu koşulları göz önünde bulundurarak ve deneyerek karar veriyor.. Birinde 300cc çok büyük dururken birinde çok küçük duruyor mesela.

Ben 3. haftamda tamamen normale dönmüştüm, aslında 10.gün itibariyle dışarı çıkıp gezmeye başlamıştım ama yine de kollarımı fazla kullanmıyordum 3 hafta sonra kıyafet deneyip alışveriş yapmaya başladım hatta maça filan gittim :))

Damla protezin dönme riskini doktorumda anlatmıştı ama şuana kadar hiç kimsede böyle bişey başına gelmemiş yine de böyle bi risk var tabi yuvarlak dönse bişey olmaz ama damla dönerse tekrar bi operasyon gerekli demişti açıkcası hangi koşullarda dönebilir hiç bilmiyorum.. Biraz şansa bıraktım hangisi iyi duracaksa o olsun dedim kabul ettim riskleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…