tatlişim bence,burdan okuduğum yorumlara göre ve diğer araştırmalarıma göre 400 cc dahil büyük değil.400 den sonrasını bilemem ama :)) canımcım gizeml diye bir arkadaş var 2010 da ameliyat olmuş onun hikayesini de okudum baştan sona.sonra saolsun beni arkadaş olarak ekledi fotolara baktım.maşallah onun kide muhteşem gizeminki gibi.o 350 birine 375 birine taktırmış meme ölçüleri farklıymış çünkü.ameliyattan 2 yıl sonrası fotolarıda koymuş benim içimi o rahatlattı.bende 330 senin gibi büyük mü derken o herşeyi açıkladı.sende bak.ancak bence vücut ölçülerin,anatomin ve doktorunun görüşüde önemli.öpüldün şeker.
cnm oncelıkle cvbn ıcın tesekkur ederım.evet doktorla gorusmem gerek sanırım ılk once boyle pek bır karara varamıyor ınsan.bende 300 320 cc dusunuyodum boyum cok uzun olmadıgı ıcın 400 cc belkı bana yaksımaz.ama dedıgın kısılerınkınede baktım cıdden cok yakısmıs hepsıne cok begendım.umarım benmkıde sızınkıler kadar guzel durur :)
Selam bayanlar bugün doktorla ilk görüşmemi yaptım:) kasüstü yuvarlak 250cc - 300cc arası takılabilir dedi mentor göğüs altı kesik ama resim göstermedisizin doktorlar size ameliyattan sonra nasıl olacağınızın resmini gösterdi mi ?
Doktoru ve hastaneyi çok beğenmedim sanırım Ankara ya gidiyorum :)
Ömer Bey'i aradın mııı konuşabildin miii? o telefonda ne diyecek acaba merak ediyorum..
Bugünkü doktorla görüştükten sonra aramayı düşündüm için henüz aramadım. Şimdi arasam mı geç mi oldu
Ömer Bey'i aradın mııı konuşabildin miii? o telefonda ne diyecek acaba merak ediyorum..
Bilmiyorumki, bence aksine ameliyatta filan olma ihtimali yok daha rahat konuşabilirsin :)
Sen dediğim gibi konuş kırmaz diye düşünüyorum bugünde bmcrazy'nin 1. ay kontrolu vardı zaten hastanedeydi..
Müsait değilsede sonra geri döner heralde..
Aradım canım ameliyatdaymış yarın arıyabilir misiniz dediler.yarın arayacağım konuşursak inşallah 1 hafta içerisinde ameliyata gidebilirim diye düşünüyorum.
hastaneyi mi aradın? hayırlısı diyelim, umarım en kısa zamanda halledebilirsin :) ulaşırsan ben hemen bu hafta çağırır diye düşünüyorum zaten, cuma ya da ctesiye alalım diyebilir hatta :))
seninle biri gelebilecek mi peki planladın mı ne yapacağını?
Senin verdiğin numaradan aradım. Haftaya falan derse hemen giderim işyerini ayarlarım sorun değil. Giderken bayan arkadaşım ve annesi gidicez. Zaten arkadaşım da ameliyat olucak benimle birlikte. O benim gibi detaycı değil korkak da değil direk ameliyat masasına yatıcak:)) Ankara da akrabalar var kalmam gerekirse orda kalıcam
aa süper hiç zorluk çekmeyeceksin o zaman, şehir dışında olmanın tek dezavantajı yabancı bi yerde olup yalnız kalmak..
yarın mutlaka ara, haftasonu da olsa çalışıyorlar demek.. Olmadı haber ver yine bişeyin ihtiyacın olursa konuşalım :)
hayırlısı olsun..
Yrn mutlaka arayacağım canım konuşunca yazarım. Yardımların ve desteğin için çok teşekkür ederim :)
bugün 4. günüm ve hala agrlarımı dindiremedim. ilk güne göre ilerleme var ama ben forumlardan okuduklarıma istinaden 3 günde ağır dönemi atlatmaya adapte etmişim kendimi. merak bile etmiyorum nasıl görüneceğimi.
Canım Ömer beyi aradım ama açmadı telefonu hala konuşamadım
merhaba gizist öncelikle ayrıntılı bilgilerin için çok teşekkürler! ben de özel bir hastanede iki haftaya kadar kas altı damla protez ile ameliyat olacağım.
benim boyum 1.60 kilom 45 sende 225 cc nasıl durdu acaba boyutuna bir türlü karar veremiyorum ufak tefek olduğum için çok büyük olmasından çekiniyorum.
Bir de kas altında damla protezin dönmesi gibi sorunlar oluyor diyorlar sen bu sorunun önüne nasıl geçtin? ne kadar zaman sonra normal hayata döndün ne kadar zaman ağrıların oldu yardımcı olabilirsen sevinirim.
bir de yaşın ve boyut düşüncemiz yakın olduğundan seni ekleyip albümünden fikir edinebilir miyim boyut hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?