Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki gündür hızımı alamadım ama ihtiyaçlar ufak çaplılarda bitsin gitsin diyorum herşeyi pembe sevdiğimden dayanamadım tchibodan mandal ve mandal torbası alıverdim kargo bedavaydı 33 tl ye geldiler bana :))))))))
Eki Görüntüle 821547 Eki Görüntüle 821548
güle güle kullan canım yeni cicilerini. bende çok istiyorum o mandal torbasını ama alsam mı almasam mı karar veremedim:)
ben istediğim için aldım çünkü aklıma kalacağna çeyizimde kalsın dedim şimdi ay başı pek harcamak istemiyordum ama alayım dedim :)
bu ay çok yüklendim karta bütün maaşı neredeyse ona yatırıcam nakit kalmadı:)) ama bu şeker de bayadır al beni al beni diye gözüme batıyor :) çılgınlık yapıp alabilirim her an:)
iki ürün indirimliydi ve kargo bedavaydı ona sebep aldım :) ya kartı kapadım aslında ben beyaz eşyaya kadar karttan bişi lamıyorum sitelerdede genelde nakit ödemeyi seçiyorm şu günlerde gezmeye çeyiz mağazalarına bakmaya vakit bulamıyorum
belki zorlarsam cumartesi eminönüne gidiceğim
Canım öncelikle bulaşık makinesi bununnüst modelide olabilir bir fiyat farkı yok aslında ben modeli karıştırdım benimkide 3 çekmeceli olucak çünkü sitesinden direk baktım canım
Çamaşır makinesinde ise tambur hacmi 7 kg nin 8 kg sinden fazla sanırım 63 litre kapasite tambur hacmi varken seninki 57 litre herhalde eve gidince bakıcam
Forum donanım. Haberde okudum benim dediğim makine çoktavsiye ediliyor canım çok iyi araştır eve gidince link atacağım şu anda yoldayımda
aslında benim de kartı kapatmam gerek çok kontrolsüzce harcıyorum gerek yok aslında. çoğu şeyimi de aldım. belki önümüzdeki ay inş. bende eminönüne gitmeyi istiyorum ama bir pazarım var o günce çoğu yer kapalıymış. sen git gez. bizede aldıklarını göster:))
o zaman bulaşık makineside aynı oluyo çamaşır makinesi tambur hacmine hiç bakmamıştım ama 8 kg da hazır yorganlarıda falan yıkıyorsun ya o yüzden ama dediğini düşünücem :) Allah nasip ederse 2 -3 güne alıcağız son dk problem yaşamazsak sen ne zaman alıcaksın
canım biz yakın zamanda alıcaz önceliğimiz bu hafta düğün salonumuzu tutmak belki aile büyükleri alabilirmiş beyaz eşyalaırnı çünkü biz alıcaktık
ama dediğime güven çok okudum donnanım haberde yazıyordu ama bende bir ihtimal 2036 alacağım bu arada boschta fiyatlara baktınmı bir artış olmuş bulaşık makinesi seninkinden olucak aslına bakarsan hemen hemen yanı şeleri beğenmişiz canım
yok canım 3-4 gün önce aldık elimizde şuan eylül kataloğu var ekim i henüz almadık bakmadım hiç fiyatlara artış varsa almamki kazık yiyemem bekleriz biraz daha evet 2 ürün aynı ama olmadı 7 kg alırım bende bakıcam donanım habere neler varmış teşekkür ederim canım güvenirim tabi neden güvenmim kardeşlerimden fazla sizinle konuşuyourum bu konuları :)
canım ama benmde kafam gidiyo şimdi 2036 ya seste çıkarmıyormuş o aslında 2036 olabilir, sitesine baksana moralim bozuldu geçen ay 1.050 tl ye baktığımız bulaşık makinesi 1.175 olmuş tabi bayi fiyatlarını bilemem biz yakın zamanda almalıyız belli başlı kısmını taksit yapıcaz çünkü yarısı peşin yarısı taksit
sanırım eylül ayı çok iyimiş altın o kadar artmammıştı bide eylül katoloğunda ayın ürünü vardı nedense ekim ayı için ayın ürünü çıkmammış poffff
canım bakıyorum söylicem hemen bayi fiyatı aynı oluyo zaten ama tanıdık bayiden alırsan indirim yaparlar biraz benimde sinirim bozuldu şimdi ya
tanıdık bayi bulcaz zaten varya en uygun bosch bayilerinde maltepe civarında bulduk nişanlım aradı çok uygun verdiler cevahir avm de ise inanamadım en uygun modelleri bile toplamı aldı başını gitmişti güzel yerlerde kir aparasını fazla veriyorlar yaaa müşteriden kazıklayarak çıkarıyorlar
ben istediğim bulaşık makinesini ayırt edemedim ya eve gidince yazsam olur mu ben alıcağım ürünlerin kodunu yazim sana.. eski çalıştığım yere gidicem büyük ihtimallede oradan alıcam heralde indirim yapar bize yapmazsa almam ki zaten ama çok büyük indirimler bekleme derim çünkü geliş fiyatlarını az buçuk hatırlıyorumda çok komikti yani:26:
canım bizde beyaz eşya için acık nakit koyalım dedik bu ay ikimiz koyduk bidaki ay nakit alallım birtazını nakite çok indirim oluyor diye duyduk e bide sözleşme olursa süper olucaktır
bide bosh home sitesinde yeni çıkan çamaşır makineleri var idi onlardan alıcam karar verdim yeni modelleri çok tavsiye ettiler bize , bide çamaşır makinemi beyaz almaya karar verdim satıcıda beyaz alın daha iyi diyip durdu
ben şu sıra küçük ev aletlerimi yavaştan halledeyim beyaz eşya ve balayını peşin halledelim derdindeyim ocak gelmeden bitirilmesi gerekiyor bunların :) ocakta mobilya işlerimize gireceğiz