- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yüzüklerin çok güzelmiş aşkla takmak ve çıkarmamak nasip olsun.
yüzükler hem sade hem çok şık canım, tamamına erdirsin rabbim
allah tamamına erdirsin canım
gözdecim saol şafak azalımış depük gecenizde depicem sizi yediniz bitrdiniz helal olsun sizlere
çoktandır çeyiz almıyordum bugün şeytanın bacağını kırdım aşkım masa örtüsü hediye etti englısh homeden 2 tanesinin görüntüsünü buldum diğeri çok güzel ama siteden resim göremedim fotolayıp ekleyeceğim
tea time runner ve masa örtüsü 150 x220
Eki Görüntüle 756181 Eki Görüntüle 756182
bohçada bana gelen bornoz takımı taç simple onuda koyuyorum topikime
Eki Görüntüle 756183
nehir can canan sürekli alıp eşe dosta hediye ediyordum en son çeyizimde kalmadı ve an itibariyle aldım
Eki Görüntüle 756184
markafoniden cupcakeli servislikler ve termos aldım termos çok hoşuma gitti rengi özellikle ilerde ihtiyaç olabilir diye düşündüm
Eki Görüntüle 756185 Eki Görüntüle 756186
bide arkadaşımada hediye bugün bunu aldım trendyoldan cupcakeli şeyleri oda çok seviyor çok para harcadım ben bugün ama olsun nişandan sonra ilk alışverişim oldu uzun aradan sonra burdayım
Eki Görüntüle 756187
canım yeni cicilerin çok şeker bende masa örtüsü aldım ama ben alırken seninkilerden kalmamıştı yemişler resmen güle güle aşkla kullan
çok hoşuma gitti.nerden buldun böyle güzel şeyleri.gerçekten bir evleneyim.bende böyle güzel şeyler bulurum.
ben de tea time masa örtüsü alsam mı almasam mı diye çok kararsızım :) Aldıkların hepsi zevkli seçimler. :) Bu arada arkadaşın da çok şanslıymış ^^
hayırlısı olsun nişanın da. :) Allah tamamına erdirsin.
canım kahve fincanların çok şeker güle güle kullan
gule gule kullan canim kahve fincanlarina bayildim ve dun aldim ben de. :)
Güle güle kullan giz çok güzeller
terlikler çok ciciiiiiiiiiiiiii kaşıklarda öyle tabii güle güle kullan tatlımmbugünkü cicilerim tantitoni tatlı kaşıklarım renk renk aldım dondurmda yenir ki :) bid ebalayıcicişi aldım kendime çiçekli güzel terliğim
Eki Görüntüle 759387 Eki Görüntüle 759388