Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yeni cicilerin çok şeker güle güle kullan.
bu ay english homu talan ettik valla
ne kadanda güzel duruyorlar yahu bayıldım
giz ala ala bitiremedin canım seni gördükçe ben ne neyapıcam diyorum :) Allah mutluluk ve huzur ile kullanmanı nasip etsin dondurma kaşıkların çok hoşuma gitti nerden ve kaça aldığını sorabilirmiyim
kızlar englısh home herşeyi kırık yollamış resmen çok üzgünüm aras kargo berbat paketleme yapmış kırılacak eşyaları almayın arkadaşlar benim fincanlar kırıl geldi şimdi dün verdiğim siparişleri iptal edeceğim sizide bilgilendirmek istedim
Selam gizcimm, çok üzüldüm cidden bende çok uyuz oluorum böle düşüncesizliklere insanın hevesi kırılıyor bide sonuçta yola gitcek çok güzel paketleme yapılmalı özellikle kırılcak eşyalara
aras kargo galiba biraz fazla dikkatsiz bende kaya maya tabak setinden almıştım ilk aras kargoyla geldi büyük tabağı kırık geldi sonra söyledim saolsunlar yenisini gönderdiler sürat kargo ile gayet güzel geldi hiçbişey olmamıştı
Buarada english home' a hemen belirt bence kırık geldiğini mail fln at sonuçta bu senin hatan değil
evet işte bende şaşırıdm yani beklemiyordum kırık geleceğini sonuçta iyi bir marka değilmi englısh homeden hemen üdn aldıklarımı iptal ettimallahtan masa örtüsü ve tabakları ayrı ayrı almıştım hemen tabaklı siparişi iptal ettim sipariş iptalde bu başıma gelenleri yazdım
şimdi aras kargo gelsin hemen verip geri yollatıcam iade talep ediyoryum tekrar yollamasınlar gider mağazadan alırım ben :))))) napayım yani kızıyorum böyle şeylere ben çok dikkatsiz o sıra tantitoni siparişlerim geldi o kargocu bile dedi aras kargo hep kırık hep kırık die çok özensizler çok
Gizcim english home u talan etmişsin kuzumm
Giz nişan fotolarından paylaşsana bikaç tane canım avatarında görüyorum çok hoş görünüyorsunuz
benim de fincanim kirik gelmis ne yapmam lazim su an? :/ bir fincan kirikmis :/
tatlım internetten aldığını değişmezle ben sormuştum değiştirmiyolar kırık çıktığını yazan bi yazı yaz geri yolla değiştirsinler yada mail at onlar yönlendirir müşteri hizmetlerini falan araybilirsn canım çok üzüldüm gerçktn inş sorunsuzca değişirsin fincanlarını canıminternetten aldigimi degistirirler mi canim? ben anca yarin gidebilirim.yakin degil bana :)
tatlım internetten aldığını değişmezle ben sormuştum değiştirmiyolar kırık çıktığını yazan bi yazı yaz geri yolla değiştirsinler yada mail at onlar yönlendirir müşteri hizmetlerini falan araybilirsn canım çok üzüldüm gerçktn inş sorunsuzca değişirsin fincanlarını canım
aynı bu dediğin yöntemleri yaptım bende çok üzücü bişiy valla bekledim bekledim kırık geldi şok oldum
çok üzüldüm kızlar adınıza kızıyorum böyle olunca insan kırılacak esyaları güzel paketler ya benimde bikaç kere başıma geldi uğraş dur hevesini kaçıyo insanın sorunsuz değişim yapıyorsa yine iyi canım bazıları üstlenmiyo bile
Kırık geldiği yetmiyomuş gibi başkasının daha önce iade ettiiğini bana yollamışlar içinden kağıt çıktı bi kadının adı yazıyo ve bir adet eksik diye. çok sinirlendim ya :/ çok da güzeller fincanlar.Bir tane kırık.:/