Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm ne kadar güzel olmuş kavanozlarınn.
Gerçekten bayıldım.
Söz zamanım kesinlikle nasıl yapıldığı konusunda kapını çalacağım haberin olsun
Söz yaklaştı sanırım diymi?
Mutluluğunuz daim olsun İnşallah
Gizcim ellerine sağlık hepsi çok şeker görünüyorlar,
Bence sen burda malzemeleri nasıl temin ettiğinden ve yapılış aşamalarından da bahsette bizler de ileriye dönük faydalanalım kuzum
Merhaba Giz Aldıklarına bayıldım,çok güzeller hepsi
Bizim de yakında sözümüz/nişanımız olacak.. Çok yorucu bu çeyiz işi,ama bir o kadar da keyifli:107:
perim yaklaştı söz o yüzden hazırlıklara giriştik ben biraz beceriksizimdir fiyonkları yapamıyorum hepsi bir örnek olsun diede silikon tabancayla yapıştırdım sonra ortasınada inciyi koydum fotoğraflarım yaparken canım
özlemcim sağol canım
tamam canım ben size malzemeleri yapılış aşamlarını fotolucam etiket bastırcam kapaklara içinede şeker şimdilik 25 adet hazırladım bir 75 daha yaparsam süper olucak
bid ekarton pembe poşetler alıp içlerinemi koysam diyorum şeker hamuru kurabiye yaptırcam çünkü karton poşetide kurdelelli yaparım die düşündüm
canım çok yorucu aynı zamanda keyifli işler bizim söz nişan aynıda olabilir ayrıda aslında ayrı yapıp nişanımı hayallerimdeki gibi yapabilirim die düşünüyorum ama yorucu bir süreç olucak yıpranmak istemiyorum bende
ohh miss kavuşmuşsunn sonunda mikserine gülee gülee kullan bebeğimmm
hepsini güle güle kullan kuzum
bi çok şeyimiz aynı seninle , inekli şişelerimiz bile
o kurdeleli nevresimden bende aldım ,şimdi her geçirirken hangi kafayla almışım diyorum açılıp duruyolar
Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin canım
englısh home bu cici iğnelik çeyizime eklendi ve söz hazırlığı kavanozlarım kendim yapıyorum en son etiket bastırıp içine pembe beyaz şeker koycam 100 tane kavanoz yapıcam 100 tanede kurabiye yaptırcam
paylaşayım fikir olur malzemeleri eminönünden temin ettim çok ucuza mal oluyor bana
Eki Görüntüle 701200 Eki Görüntüle 701201 Eki Görüntüle 701202
gizim sözün ne zaman? kavanozların çok güzel olmuşşş ben de kavanoz yapmayı düşünüyordum ama sonra görünce şunlardan aldım ben
Eki Görüntüle 702514
canım nereden aldın çok beğendim bizim söz mayısın sonunda olucak canım nişanla aynı gün olsun istiyor herkes bakalım ne olucak söz nişan bir arada olabilir
çoktandır bulamıyordum tantitonideki cupcakeli sufle kabından 2 adet aldım aşkımla bana ve cupcake tuzluk biberlik bunuda bulamıyordum limango çek verdi bunları çok uyguna aldım
Eki Görüntüle 706631 Eki Görüntüle 706632
Yeni cicilerin çok güzel canım güle güle kullan bende remington kullanıyorum ve cok memnunum canım