gizin çeyizine aldıkları

an itibaiyle aldım çok kaliteli bir marka inşallah internetten aldığıma pişman olmama dahada netten elektirkli ürün almıcam alacağım ürünlerin hepsini boyner ykm gibi yerlerden ailemle gidip alıcam onlar artık büyük parçalar :)

Çok iyi yaptın canım narenciye sıkacagında çok güzel ikisinide güle güle kullan :KK16: Hiç internetten alışveriş yapmadım ama herkes alıyor sorun çıkmaz canım :KK16: tabi en iyisi görerek almak :KK16:

Son düzenleme:
Çok iyi yaptın canım narenciye sıkacagında çok güzel ikisinide güle güle kullan :KK16: Hiç internetten alışveriş yapmadım ama herkes alıyor sorun çıkmaz canım :KK16: tabi en iyisi görerek almak :KK16:

ben çeyizimi hep en uygun die hep internetten aldım hiç pişman olmadım ama alacağım ürünler artık çok büyük netten almıcam narenciye sıkacağna baktım şimdi annemle babam nar greyfut ve portakal sıkarlar kışın aslında onlara bile hediye edileiblinir ayda çeyizde kullanılır tavsiye edilen bir ürünmüş minikte hem

çeyizimde herşeyimi paylaştım çok yakın zamanda söz ve nişan bir arada olacak yüüzklerimizi aldık belki fikir olur beyaz altın alıcaktık komple ama son dakika aşkım beyaz ve pembe dedikleri rose die geçiyormuş o modeli beğendi ve bende farklı buldum aldık :KK16::KK16: $IMG_1330.jpg

Son düzenleme:
Canımm arkadaşımmm gizimmmmm bunlar ne güzel yüzüklerdir böyleee bayıldımm isimleriniz nasıl da yakışmış içine öylee çok duygulandımm çokk :KK5:

Sen öyle güzel bi insansın ki bana öyle çok yardımın dokundu ki şimdi sanki çok yakınımdan biri nişanlanıcakmış gibi hissediyorum.Çok mutlu ol gizimm sevdiğinlee çok ama çokk mutlu ol :KK16:

canım mutluluklar dilerim yüzükleriniz çok tatlıymış zaman ne kadar da çabuk geçmiş diyorum sizleri gördükçe :nazar:

Giz canım Allah tamamına erdirir inşallah.. :KK16:

Yüzükleriniz çok hoş :nazar:

zehram cnaım çok saol

Canımm arkadaşımmm gizimmmmm bunlar ne güzel yüzüklerdir böyleee bayıldımm isimleriniz nasıl da yakışmış içine öylee çok duygulandımm çokk :KK5:

Sen öyle güzel bi insansın ki bana öyle çok yardımın dokundu ki şimdi sanki çok yakınımdan biri nişanlanıcakmış gibi hissediyorum.Çok mutlu ol gizimm sevdiğinlee çok ama çokk mutlu ol :KK16:

gülin minik kelebek sende çok saf temiz iyi niyetli bir insansın çok saolasın canım benim varlığını hissedebildiğim birisin benim için teşekkürler

canım mutluluklar dilerim yüzükleriniz çok tatlıymış zaman ne kadar da çabuk geçmiş diyorum sizleri gördükçe :nazar:

günnur canım çok saol çok heyecanlı telaşlar bunlar allah banada nasip ettti

çeyizimde herşeyimi paylaştım çok yakın zamanda söz ve nişan bir arada olacak yüüzklerimizi aldık belki fikir olur beyaz altın alıcaktık komple ama son dakika aşkım beyaz ve pembe dedikleri rose die geçiyormuş o modeli beğendi ve bende farklı buldum aldık :KK16::KK16:Eki Görüntüle 709883

inanmıyorumm gizz :KK53: bunlarr çok hoşş nişan ne zaman canım tarih belli mi?
Allah bir ömür mutlu etsin sizi kuzumm :nazar::nazar::nazar::nazar:

zehram cnaım çok saol

gülin minik kelebek sende çok saf temiz iyi niyetli bir insansın çok saolasın canım benim varlığını hissedebildiğim birisin benim için teşekkürler

günnur canım çok saol çok heyecanlı telaşlar bunlar allah banada nasip ettti

Canım benimmm hazırlığının her aşamasında tüm kalbimle yanında olucam varlığımı hep hissediceksin :KK16:

Az kaldı sıra bize de gelicek kısmetse o zaman tüm detaylarla başını yicem inşallah :KK9:

inanmıyorumm gizz :KK53: bunlarr çok hoşş nişan ne zaman canım tarih belli mi?
Allah bir ömür mutlu etsin sizi kuzumm :nazar::nazar::nazar::nazar:

sibel canm sağolasın çok zor oldu beğenmemiz 8 haziran nişanımız canım

hayırlı olsun.. Allah tamamına erdirsin:):) yüzükleriniz de güzelmiş iyi günlerde takın inşallah..

çok çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

Canım benimmm hazırlığının her aşamasında tüm kalbimle yanında olucam varlığımı hep hissediceksin :KK16:

Az kaldı sıra bize de gelicek kısmetse o zaman tüm detaylarla başını yicem inşallah :KK9:

gülibik başımı yiyen sen ol ki ben sana yardımı her şekilde ederim zaten şu işler bitsin tek tek malzemeleri fotolayıp topik açıp tavsiyelerle belirticem herşeyi kuzum

çeyizimde herşeyimi paylaştım çok yakın zamanda söz ve nişan bir arada olacak yüüzklerimizi aldık belki fikir olur beyaz altın alıcaktık komple ama son dakika aşkım beyaz ve pembe dedikleri rose die geçiyormuş o modeli beğendi ve bende farklı buldum aldık :KK16::KK16:Eki Görüntüle 709883

güle güle aşkla huzurla mutlulukla kullanın:KK16:
isimlerinizde çok güzel durmuş
bu arada hayırlı kandiller. banada dua edermisin:KK17:

çok az kalmışş kuzumm :nazar: hızlı gelişmeler olmuş sizde de :KK31:
bi ömür aşkla kalın canım benimm :KK16::KK16:

güle güle aşkla huzurla mutlulukla kullanın:KK16:
isimlerinizde çok güzel durmuş
bu arada hayırlı kandiller. banada dua edermisin:KK17:

tabikide dua edeirm teşekkürler yorumların için iyi kandiller mutlluklar

çok az kalmışş kuzumm :nazar: hızlı gelişmeler olmuş sizde de :KK31:
bi ömür aşkla kalın canım benimm :KK16::KK16:

canım çok ama çok sağol huzurla bir ömre yürüyelim hepimiz inşallah