gizin çeyizine aldıkları

özlemcim fotolarımı arkadaşlarım görebiliyorum seni arkadaş olarak ekliyorum görebilirsin

Fotolarını gördüm hepsi mi bu kadar güzel olur :KK16:

maşallah gizim çok ama çok güzel olmuşsunuz, Rabbim iki cihan saadeti nasip etsin size :KK16:

darısı da başıma :KK34:

bloğunu da ekledim bu arada :13:

englısh home mesaj atttı ve ayak havlullaırm yoktu indirime girmiş alayım derken beğendiğim pembiş havlularımada kavuşmuş oluverdim

Eki Görüntüle 778474 $hortensa.jpg $lıne krem.jpg $lıne pembe.jpg $rose.jpg Eki Görüntüle 778479

aayyy güle güle kullan çok güzeller. Benim neden çeyizimm yooooookkkk :KK31:

Çok güzel tercihler yapmışsın güle güle kullan

canım çok sağolasın

Gizotummmm güle güle kullan çeyizcikleriniii :KK16:

çok sağolasın kuzu havlu önemli bir ihtiyaç aldıkça alıyorum

aayyy güle güle kullan çok güzeller. Benim neden çeyizimm yooooookkkk :KK31:

sağolasın canım gel hemen sende çeyize başlaaa

güle güle kullan canım hepsini :KK16:

sağolasın canım

Havlularına bayıldımmm ki güle gle kullan canım .bu indrim ne zamana kadar devam edecekmiş canım

çoktandır çeyizime güncelleme yapmıyordum son alınanlar hattaha bazılarının görselleri yok

son alınanlar 1 ayı geçmiştir güncelleme yapmayalı

çoğunu a101 den aldım gürallaırn ayran bardaklarını her yerde arayıp şişlide bir markette buldum, gelin kuşağımı bile aldım dantelli çok sevdim

a101 geldiğinde bulamadığımö çiçekli bıçaklar cumartesi şişlide a101 de çıktılar karşıma çok çok sevindim aldım 2 tane kalmıştı

yakın zamand abeyaz eşyalarımla geri dönmek üzere şimdilik bunlar :)))))))) ekim ayı bizim için yoğun olucak
$image_2.jpeg $image.jpeg $image_1.jpeg $image_8.jpeg $image_3.jpg $image_4.jpg $image_5.jpg $image_6.jpeg $image_7.jpeg $image_14.jpeg $image_9.jpeg $image_10.jpeg $image_11.jpeg $image_12.jpeg $image_13.jpeg

Giz yine birbirinden cici çeyizler almışsın :KK16: Gelin kurdelanı nereden aldın ve ne kadara çok güzelmiş:KK16:

X