- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
ne kadar kaldııııı :)))Düğüne çok az kaldıı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadar kaldııııı :)))Düğüne çok az kaldıı..
ayyyy heyecanlımısnnn ev ıslerın bıttımı :)5 gün kınayı yaptık bu arada
Allah utandirmasin canim darisi bizlerin basina benim de kaldi 31 :)5 gün kınayı yaptık bu arada
ayyyy heyecanlımısnnn ev ıslerın bıttımı :)
maşallah her şeyin çok hoş olmuş, güle güle kullan. düğünün de yakınmış, her şey gönlünce olsun canım
Allah utandirmasin canim darisi bizlerin basina benim de kaldi 31 :)
Benim her şey bitti sayılır kına elbisemin etek boyu kesilecek bir de afiş hazırlayacağım :) Boş geçecek sanırım son zamanlar :)Ev bitmiyor ya eksik hep çıkıyor :) Ama genel itibariyle evet bitti.
Hala kınamın etkisindeyim çok eğlendim, çok güzeldi o yüzden düğüne adapte olamadım daha iyi ki de arka arkaya olmamış benimkisi..
Amin inşallah canım teşekkür ederim..
Teşekkürler..
Merak etme göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor hele de koşuşturma devam ettiği için anlamıyorsun bile nasıl geçtiğini..
Şuan bol vaktin var neyi ne kadar halletin bilmiyorum ama hiç birşeyini son ana bırakma benden tavsiye..
Benim her şey bitti sayılır kına elbisemin etek boyu kesilecek bir de afiş hazırlayacağım :) Boş geçecek sanırım son zamanlar :)
Koy ben bakarım :)Kınam da Allaha şükür benimde eksiğim yoktu tefler, resim çerçevesi, selfie çubuğumuz, taçlarımız, el pankartları herşey hazırdı bizim evin hazırlığı, elbise provaları da aynı zamana denk geldiği için ben biraz gerilmiş olabilirim..
Resim koymayacağım ama avatarımı değiştirebilirim görmek isteyen olursa
Maşallahhh :) Gelin gibi heheh :) Çok güzel olmuşsun canım benim hep çok mutlu ol inşallah :)Koyuyorum canım..
Maşallahhh :) Gelin gibi heheh :) Çok güzel olmuşsun canım benim hep çok mutlu ol inşallah :)
Bakalım benim nasıl olacak. En çok kınam için heyecanlanıyorum zaten :) Ben organizasyon firmasıyla anlaştım önce abiye sonra da sultan kıyafeti giyeceğim :) Heyecan bastı yine :)) Tekrar söylüyorum çok güzel çok cici olmuşsun :)Teşekkür ederim mekan otantik olunca bende biraz etnik olayım, değişik olsun dedim canım..
çok güzel olmuşsun canım ya kafana taktığın tül ile kıyafetin aynı mı çok değişik olmuş yaw
Boy resim koyayım canım
kırmızı cok yakışmıs canım ,beyaz olan da çok otantik onuda çok beğendim ,mutluluklar size ömür boyu
Çok teşekkür ederim beğendiğine sevindim o bindallım biz muhaciriz, bizim oralarda böyle giyerler..
ayy gelinlikli halini de görürüz inşallah sen zevkli kızsın zaten canım hepsi güzel