gizin çeyizine aldıkları

Son eklediklerinde çok güzel güle güle kullan canım o cam stand:KK16: çok şık

canım ben bunu ne zamandır arıyordum ya ::) çok güzellerr.. nerden aldın öğrenebilir miyim ?

edit ben şimdi bonbon markette buldum :)

helencim bende vollynin çeyizinde beğenmiştim ve sağolsun bana nerden aldığını sölemişti ama kalmamıştı ve sonra bonbon markette bulup kaptım vallla al çok güzelller

helencim bende vollynin çeyizinde beğenmiştim ve sağolsun bana nerden aldığını sölemişti ama kalmamıştı ve sonra bonbon markette bulup kaptım vallla al çok güzelller

aldım hemen tatlım ya kaçırır mıyım ? :KK70: ne zamandır bekliyorum bonvagona giriyorum hergün gelir diye ama gelmedi,bende aradımm taradım bonbon markette buldum teşekkür ederim canım :)

Gizotuuummm:KK16:
Bayıldım ben bunlara yaa:KK69:

gizotunda sasna bayılır canımcım

Kek standını nerden aldın canım?

canım paşabahçeden aldım

aldım hemen tatlım ya kaçırır mıyım ? :KK70: ne zamandır bekliyorum bonvagona giriyorum hergün gelir diye ama gelmedi,bende aradımm taradım bonbon markette buldum teşekkür ederim canım :)

canım inan voly sölediğinden beri hergün bonvogona abone olup bakıyorum deli gibiydim sonra burayıda tesadüf buldum varya işlerim çok yoğundu topiğe koymucaktım esti koydum yani iyilkdie koymuşum

canım ben bonbon markete baktım fakat üçlü ve dörtlü var dörtlü ölçü kaşığı mı yoksa üçlü mü alsma bilemedim

Maşallah Canım Herşeyin Çok güzel :nazar:
Sağlıkla Mutlulukla kullan inşallah tüm bu güzel eşyalarını :KK16:
Kalpli kaşıklara,ölçülüklerine ayrı bittim zaten :KK16:

haftasonu gezmemde loyada nbb takımlarda 3 al 2 öde gördüm aldım şimdi markafonide ama ben daha ucuza aldım 53 tl ye 3 takım aklımı seveyim hep böyle indirimler geliyor karşım kısmetliyim :)))))))

ben nbb marka ürünleri seviyorum kaliteli buluyorum günlük kullanımındada senelerdir kullanıyorum türk malı

$nbb1.jpg $nbb2.jpg $nbb3.jpg

şu sıralar kendimi çok şımartıyorum o kadar çok kozmatik aldım şu anda marks spencer kampanyası vardı markafonide ve ben dayanmadık el kremleri vücut losyonları aldım kakao ve hindistancevizli bu iki kokuda yaz günlerini hatırlatttııı

artıkkk yaz gelsinnn

$m1.jpg $m2.jpg $m3.jpg $m4.jpg

kızlar sağolun vallla kadiköyde gezerken gümlettim orayı markafonide loya indirimi gördüm ama almaıdm ben çok uyguna aldım herbişiyeiiiiii çok çamaşırlar vardı güzellll

X