gizin çeyizine aldıkları

canım benım aldıkların cok guzel gule gule kullan ınsallah ıneklı şişeler cok cici bayıldım :))

merhaba çeyizin hayırlı olsun çok güzel hepsi güzel günlerde kullan.indirimli alışlarına hayranım banada öğret:)))nasıl aldın tepe home da 12 tane tabak tek başına 40 lira tutuyo şaşırdım,bende avea kampanyası cips var ama birleşmiyo yada bir yöntemi varda benmi bilmiyorum acaba:))tekrar hayırlı olsun aldıkların yemek takımınıda merakla bekliyorum ben hala karar veremedim misafir yemek takımına ama kütahyada bone china serisinde indirim var haberin olsun ...

gizim dayanamadım ben de az önce senden çektiğim kopyayla kalan son iki çay tabağını ve kafesli mumluğu aldım
ayrıca atlı karınca müzik kutusuyla home askı da aldım.. topiciime koycam ordan bakıp bana onay ver canım lütfen

canım sen nerelerdesin ne zamandır plaklara indik şafak sayıyoruz sen yoksun hani plaklarda gelecektin özletme kendini

güle güle kullanalım cicilerimizi canımmm

tatlım yüksek lisans, iş falan derken çok yoğunum topiğe girdiğimde de bakıyorum muhabbet sayfalar öncesinden başlamış oluyor size yetişemiyorum o yüzden yazamıyorum kusura bakmayın ama kalbim sizinle... çeyiz topikleri yoğun olmadığı için onlara göz atabiliyorum işte.. çeyiz topiklerinde buluşalım seninle

Son düzenleme:
anlaştık muffin ama şafak topiğimizede gel canım muhabet sürüyor olabilir ama en azından yaşadığını belirt bak bitiyor askerlik bende aslında belli süre şirketin terfi sınavı için uzakaşcam 16 aralığa kadar buralardan uzaklaşmam lazım çünkü eve geldiğimden beri netteyim buna dur demem lazım

özletme kendini ne zaman istersen yaz biz bu şafağı yiyoruz farkındamısın ne sancılar ne acılar ne gözyaşları oldu ama biz yiyoruz bişey kaybetmeden bitiyor bu askerlik tickerimiza bak az kaldığına işaret değilmi 1 ay önce gelecekleri gün çok uzak gelirken her geçen saniye dahada yaklaşıyoruz bitiyorrrr

canım hesabımda kargo bedava vardı markafoni vermişti ve 20 tl değerinde çek o yüzden uyguna geldi

anlaştık muffin ama şafak topiğimizede gel canım muhabet sürüyor olabilir ama en azından yaşadığını belirt bak bitiyor askerlik bende aslında belli süre şirketin terfi sınavı için uzakaşcam 16 aralığa kadar buralardan uzaklaşmam lazım çünkü eve geldiğimden beri netteyim buna dur demem lazım

özletme kendini ne zaman istersen yaz biz bu şafağı yiyoruz farkındamısın ne sancılar ne acılar ne gözyaşları oldu ama biz yiyoruz bişey kaybetmeden bitiyor bu askerlik tickerimiza bak az kaldığına işaret değilmi 1 ay önce gelecekleri gün çok uzak gelirken her geçen saniye dahada yaklaşıyoruz bitiyorrrr

canım hesabımda kargo bedava vardı markafoni vermişti ve 20 tl değerinde çek o yüzden uyguna geldi

madam cocoda indirim var dedim veeee hemen kapıda ödemeli havlu aldım 2 tane cici havlularım yarında gidip ayakkbı torbaları alacağım madam cocoya sevgiler

englısh homeden aldığım ciciler albümümle takım oldular kokulu taşlarımada ayrıca aşık oldum

ama ben senin topikkçeyizini yeni gördm :)<BR>herşeyi ne kadar özene bezene aldığın belliiii<BR>Allah ağız tadıyla da kullanmayı nasip etsin bi an önce cnım benm<BR>güle güle kullan bu güzell şeylerii :)

ön sayfa düzenleyiceleri bu cicileride n sayfaya eklemeninin vakti gelmiştir

tepe home cihcy by deco cicilerim

englısh home havlu ve pikem için yastık kılıfı

madam coco havlularım

kancaev cicilerim

trendyol home nevresim takımım

englısh home ccilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…