- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Topik açılalı epey olmuş ama ben daha yeni inceledim çeyizlerini...
Gizim canımmm hepsini ağız tadıyla kullanın inşallah çok güzel hepsi ...
:123:
iyiym giz, sen naılsın ancak cvp verebiliorm cnm
herşey yolnda sende isindir umarm:)
Gizim
Sana komik gelecek muhakkak ama benim sana iki sorum olacak
Şimdi çeyiz için büssürü güzel çamaşır almışsın
Bende almak istiyorum,heves ediyorum ama annemden utanıyorum
Nasıl alınır bu işler,nasıl yapılır?
Birde giymeden durabiliyo musun onları?
ayyy canımmmm benim arkadaş pier cardinden getirdi 3 tanesine yakınıda netten aldım ben
belli başlı siteler varn bunları katalog olarak getirtenler var bizim arkadaş öyle yaptı şirkete katalog getirdi bakıcısıda pier cardin fabrikasından aşırı uyguna aldı
valla durabiliyorum kuzum :))))))) annem kaldırdııı bilemmm
çoktandır kendime bişicik almaktan çeyize alamamıştım trendyoldan bu cici çift kişilk nevresimi alıp nevresim olayını sonlandırıyorum artık 20 tl çek vardı uyguna geldi çok güzel duruyor
bugünde kendime ciciler alıcam, ama yakın zamanda alınıcakalr listemde hisar çeyiz seti var artık ufak tefek şeler almıycam kararlıyım
Eki Görüntüle 549399
çoktandır kendime bişicik almaktan çeyize alamamıştım trendyoldan bu cici çift kişilk nevresimi alıp nevresim olayını sonlandırıyorum artık 20 tl çek vardı uyguna geldi çok güzel duruyor
bugünde kendime ciciler alıcam, ama yakın zamanda alınıcakalr listemde hisar çeyiz seti var artık ufak tefek şeler almıycam kararlıyım
Eki Görüntüle 549399
Çok tatlı bunlaarr güle güle kullan canımm hangi siteden aldın ben de bakmak istiyorumhızımı alamadım chicy deco life dekoratiflerim
yukardaki çay tabaklarıda dahil hepiciği 50 tl tutuutttuuu yine ucuza mal etttim
Eki Görüntüle 557842 Eki Görüntüle 557843 Eki Görüntüle 557845
Çok tatlı bunlaarr güle güle kullan canımm hangi siteden aldın ben de bakmak istiyorum
Ayy baktım alıncak o kadar çok okadar güzel şeyler var ki insan seçemez bile.Zaten çoğu da tükenmiş.sapğol canım markafoni chicy deco lifeden aldım
sapğol canım markafoni chicy deco lifeden aldım