Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok cicilerrr canımmm
Gizoşş güle güle kullan yeni çeyizciklerinii, çok cicilerrr
son kancaev cicilerim 40 tl ye sahip oldum bu cicişlere
Eki Görüntüle 529049 Eki Görüntüle 529051 Eki Görüntüle 529052
Hepsi çook güzeller güle güle kullanson kancaev cicilerim 40 tl ye sahip oldum bu cicişlere
Eki Görüntüle 529049 Eki Görüntüle 529051 Eki Görüntüle 529052
giz tatlım sen bilirsin bu işleri
altıncıcaddeye neşeli sofralar diye kanca ev gelmiş de ben birşeyler almayı düşünüyorum
sen daha önce almışsın galiba,nasıl güzeller mi yakından da?
Birde ben ttnet indirimi ile alacam da 100 tl ye 40 tl indirim veriyo
8 tane çay kaşığı
1 tereyağlık varya 6 bıçaklı
1 reçellik 6 bıçaklı
dondurma servis kaşığı+kaşık seti
pasta servisi
salata servisi
hepsi toplam 203 tl geliyo,indirimle 120 tl olacak ne dersin?
iyi mi sence?
canım öncelikle altıncı cadde ttnet kuponunun bilmemekle beraber bence bazı şeler gereksiz olabilir mesela tereyağı bıçağıyla reçel bıçağı standlımı alcaksın bilmiyorum ama bence fazla çünkü o bıçaklar özellikle benim yukarda aldığım bıçaklar reçelede uyuyor ben aldıklarımdan başka bişi almıcam
8 adet çay kaşığı ben nehir can ve cananı çok sevdim o yüzden kancaevden almadım oda çok gereksiz geldi
dondurma servis kaşığını çok istemiştim ama çok güç gerektiriyor sapı elimde kalır diye almadım onada sebep 6 lı almıştım yoksa bende dondurma servis kaşığımı burdan alıcaktım ama normalde servis kaşığının dili oluyor o dille satılıyor sıkınca ya ben onlardan alcam kullanışlı gelmedii
pasta ve salata servisi kullanışlı canım ki ben pasta servisimi kaliteli buldum çeliğide güzeldi salata servisimde yolldadaır
neticede yerinde olsam
6 lı dondurma kaşığı
1 pasta servisi
1 salata servisi
1 tanede 6 lı reçel terayağı bıçağı
alırdım
Gizim çok teşekkür ederim
Bende senin dediğin gibi yaptım
bi standlı 6 lıdan
bi salata servis
bi pasta servis
alayım o zaman
6 lı dondurma kaşığı kalmamış
4 lü alayım
nasılsa bir daha bi indirime girer o zaman bi 4 lü dondurma kaşığı daha alırım
standlı olanı ekmek figürlü olandna alacam da
o aynı zamanda içine teryağ koymak içinde kullanılabiliyor değil mi?
birde sen peynir servis seti de almışsın:44:
almalı mı sence?:44:
aslında gözüm çay kaşıklarında da kaldı
ama nehirlerde şıkmış bilemedim:44:
canım ben ekmekli standlı aldım stand o kadar
kocamanda değil onun yanındaki çilekli stand da güzel ma dikkat et uçları aynı çilekliye reçel ve terayağı diyor ekmekliye sadece tereyağı diyor ama reçel içinde sürelbilinir biz kahvaltılık bıçaklarmızı reçel içinde tereyağı içinde kullanıyoruz bu fotolardada ekran görüntüleri aynı olunca al canım
4 lü alcağna 6 lı dondurmalığıda bekleyebilirsin sürekli geliyor kampanyaya
çay kaşıklarını bencede nehirden almalısın bu kadar çok ıvır zıvırı belkide kullanmıcaz yazık ona verceğin paraya nehirinkiler şık ve şirin kopma ihtimalide yok canım
dondurmalıkları daha sonra hallet istersen canım