nevresim konsunda bana yardım edermisiniz
1- safariyi hep almak istemişimdirEki Görüntüle 341329
2- buda hoşuma gittti Eki Görüntüle 341330
3-şirinmiş Eki Görüntüle 341331
4- bunuda çok beğenen oldu Eki Görüntüle 341332
kızlar bana yardım edin lütfen
Canimcim, harika ürünler almissin zevklisin
Senin daha önce ceyiz topigin yok muydu, yanlis mi hatirliyorum ?
Bu samdanlari nereden aldin, bayildim
Canım Safari güzel, en alttaki de güzel ama çiçekliyi beğenmedim başka alternatif yok mu?
Bence 1. ve 2 . modeller güzel.3. modeli hiç beğenmedim.4. model de çok ağır.Yani senin çeyizlerinin canlılığına uymaz.
Giziiiiiiiiiiiimmhayırlı olsun topikkçiğin daha yeni gördüm herbişiini biliyorum ama böle hepsi bi arada olunca dahada b,i beğendiiimm hepsiniii darısı başımmaaa beninglerimizidee alınca bizden mutlusu olmiicaak sanırsaam
oke safari alcam o zaten kesinde diğer ne olsun 2. beğeniyorum yahu 2 adet alayım 1 tanesi 70 tl ye geliyiiii ne mutluyum yahu
2. kırmızılı olanı ykmde sermişlerdi gördüm canım çok güzel duruyor kumaşı dokusu da güzel ben de ondan alıcam kesin almanı öneririm.
Canım ben Rosemary modelini önceden almıstım.Evimisterde resim hiç hoş görünmüyor.Bakmak isteyenlere
SARAR | EV TEKSTL| Saten Nevresim Tk | SAREV ROSEMARY SATEN NEVRESM TAKIMI FT KLK 4 YASTIK D V1 | SAREV, SATEN NEVRESM TAKIMI, EV TEKSTL
bu linki tıklayıp resmi büyütüp bakmalarını tavsiye ederim.
Diğer modellere de buradan bakın görseller çok daha net ve gerçek
bende sararshoptan bakıyorum canım evteksitl ve sararshop rosemaryde bakayım oda aslında çok iyi ama öle model 2 nevresimim var birtanesi englısh home ve fotosunu bulamadım aynı bu tarz
canım çok saol ya çok yardımcı oluyorsunuz
Canım ben illaki al diye demedim :) Orada resimler hoş gözükmüyordu ondan burdan bak dedim.Ben bütün nevresimlerimi pamuk saten almayı düşünüyorum o nedenle begendıgımı alıyorum çünkü hepsini günlük kullanacagım
bende herşeyi pamuk saten alcam canım çok kaliteliler çok canlı renkler solar diede korkuyorum aslında ama annemin bir nevresimi var turkuaz senelerdir bişi olmadı, pamuk satenler çok şirin bileydim özdileği hiç almazdım
Bende o yüzden hep açık renk almayı düşünüyorum özellikle de sarevden.çünkü sarevlerde renklerde solma gibi bazı şikayetler okumustum.Ben kena yı alacagım ona karar verdım gibi
Canım sen siparişlerini verdin mi
canım daha sipariş vermedim akşama vereceğim inşallah
Canım safari modeli bittiDiğerlerinden de tek tek kalmıs.