gizin çeyizine aldıkları

Canimcim, harika ürünler almissin zevklisin
Senin daha önce ceyiz topigin yok muydu, yanlis mi hatirliyorum ?

Bu samdanlari nereden aldin, bayildim

çok teşekkür ederim elimden geldiğince birşeyler alıyorum, çeyiz topiğim malesef yoktu ilk topiğimde çeyiz topikim oldu

şamdanlar ikeadan beyazıda var 30 tl ye aldım

Canım Safari güzel, en alttaki de güzel ama çiçekliyi beğenmedim başka alternatif yok mu?

bende safari diyorum 1 ve 2 alcam herhalde öyle gözüküyor canım çok saol

Gerçekten çok güzeller cıvıl cıvıllar.Geceliklerin hepsi ama hepsi çok güzel.Battaniye, sıcak su torbaları çookk güzeell.

Bence 1. ve 2 . modeller güzel.3. modeli hiç beğenmedim.4. model de çok ağır.Yani senin çeyizlerinin canlılığına uymaz.

Bence 1. ve 2 . modeller güzel.3. modeli hiç beğenmedim.4. model de çok ağır.Yani senin çeyizlerinin canlılığına uymaz.

Canım çok saol çeyizimi beğenmene çok sevindim 1 ve 2 modeli alıcam bende zateb 1 modeli çok istiyordum çok ucuza gelmiş olucak tekrardan teşekkürler

Giziiiiiiiiiiiimm hayırlı olsun topikkçiğin daha yeni gördüm herbişiini biliyorum ama böle hepsi bi arada olunca dahada b,i beğendiiimm hepsiniii darısı başımmaaa beninglerimizidee alınca bizden mutlusu olmiicaak sanırsaam

canım çok teşekkür ederim benningi almamız lazım minnağım oyyy herşey o zaman dahada güzel olucak aldığımızda

oke safari alcam o zaten kesinde diğer ne olsun 2. beğeniyorum yahu 2 adet alayım 1 tanesi 70 tl ye geliyiiii ne mutluyum yahu

2. kırmızılı olanı ykmde sermişlerdi gördüm canım çok güzel duruyor kumaşı dokusu da güzel ben de ondan alıcam kesin almanı öneririm.

2. kırmızılı olanı ykmde sermişlerdi gördüm canım çok güzel duruyor kumaşı dokusu da güzel ben de ondan alıcam kesin almanı öneririm.

canım saol 1 numarayı nille test etmiştim 2 de sen söledin görmüş kadar oldum kesin alıyorum canım saol iyikide açmışım topiği herkesten yardım alıyorum valla ne mutlu bana

bende sararshoptan bakıyorum canım evteksitl ve sararshop rosemaryde bakayım oda aslında çok iyi ama öle model 2 nevresimim var birtanesi englısh home ve fotosunu bulamadım aynı bu tarz

canım çok saol ya çok yardımcı oluyorsunuz

Canım ben illaki al diye demedim :) Orada resimler hoş gözükmüyordu ondan burdan bak dedim.Ben bütün nevresimlerimi pamuk saten almayı düşünüyorum o nedenle begendıgımı alıyorum çünkü hepsini günlük kullanacagım

Son düzenleme:

bende herşeyi pamuk saten alcam canım çok kaliteliler çok canlı renkler solar diede korkuyorum aslında ama annemin bir nevresimi var turkuaz senelerdir bişi olmadı, pamuk satenler çok şirin bileydim özdileği hiç almazdım

Bende o yüzden hep açık renk almayı düşünüyorum özellikle de sarevden.çünkü sarevlerde renklerde solma gibi bazı şikayetler okumustum.Ben kena yı alacagım ona karar verdım gibi

Bende o yüzden hep açık renk almayı düşünüyorum özellikle de sarevden.çünkü sarevlerde renklerde solma gibi bazı şikayetler okumustum.Ben kena yı alacagım ona karar verdım gibi

kenada çok güzel bir model ben şimdi tekrar bakayım canım oda çok şirin

Canım safari modeli bitti Diğerlerinden de tek tek kalmıs.

ayyy canım süpersin hemen aldım ednayı saol canım yaaaa şirketten girmek çok zorlanmıştıda zor oldu biraz ama aldım hemen ohhh

canım şu anda yeni modeller eklendiiiiiiiii çok farklı modellerde geldii

Son düzenleme:
sarev ednamı almış bulundum geriye 1 adet çek kaldı ne alsam ne alsam düşüncelerdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…