- 26 Ağustos 2011
- 5.033
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gizem şu kalpli mudo dan aldığın şey ne canm çıkaramadım ya????
canım o buz torbası
çok güzeller canım çok modern şeyler almışssın bayıldım vallahii
ne gülüyorsun yaa bak şaplatcam he bilmiyordum peki öğrendim
canım çok saol güzel yorumun için seviniyorum beğenmenize
gülme özgürlüğümü kısıtlayamazsın huh öğren die söledim yağmurcuğum
teşekkür ederim canım umarım hep mutlu günlerde kullanırız çeyizlerimizi, canım çeyizine tekrar baktımda hamam setinde benim istediğim model çok şirin ya kalitesi nasıl taç kalitesi iyidir ama ben netten alcam, bu arada ben bernardo pembeli çay pasta setinden bulamıyorum sen iyikide almışssın gerçekten bu kadar olur çoğu çeyizimiz aynı
brabantia canım nille beraber almıştık tabikide paslanmaz sanırsam 50 yıl garantisi vardır canım çok kaliteli
nı
Evet canım ; beğendiklerimiz aynı şeyler :)) hamam seti bana hediye geldi; gayet güzel yumuşacıklar.. bende alsam aynısını alırdım ii ki de gelmiş dediğim hediyelerden biri:))
Pembe çay setinin de üretimi bitmiş artık ben bi iki adet daha reçellik alıcaktım öle dediler bernardodan :)) bnde geçtiğimiz mayısda son kalan dört taneden ikisini almıştım:))
nerde varki brabantia ürünleri:S
bernardoda kampanyayla 190 tl ye almıştık normalde 300 tl felan nille beraber canım, sonra markafonide kampanyaya giriyor hatta forumdan çok arkadaş retro çöp kovası ve servislikler aldı çok kaliteli bunlar, bide tabi tantitonilerde satıyo ürünleri ama genel olarak markafonide 2 haftada bir kampanyada
tamam bebik tşkler:9
çeyiz topiki açıcakmısın bebekim
Canımmmm her şeyin çok güzel yaa. Baya şey almışsın ne güzel. Darısı topiğimizdeki diğerlerinin ve benim başıma
gizoşm ancak gelebildmbaktm hemen bşiler yedim..nevresmlere de baktm safari diorm tabikiii