gizin çeyizine aldıkları

çok güzeller canım çok modern şeyler almışssın bayıldım vallahii

çok güzeller canım çok modern şeyler almışssın bayıldım vallahii

canım çok saol güzel yorumun için seviniyorum beğenmenize

gülme özgürlüğümü kısıtlayamazsın huh :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: öğren die söledim yağmurcuğum

bak elimden bir kaza çıkıcak şimdi gülme yaa bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp canım hıhhhhhhhhh:KK19::KK20::KK20:

teşekkür ederim canım umarım hep mutlu günlerde kullanırız çeyizlerimizi, canım çeyizine tekrar baktımda hamam setinde benim istediğim model çok şirin ya kalitesi nasıl taç kalitesi iyidir ama ben netten alcam, bu arada ben bernardo pembeli çay pasta setinden bulamıyorum sen iyikide almışssın gerçekten bu kadar olur çoğu çeyizimiz aynı

Evet canım ; beğendiklerimiz aynı şeyler :)) hamam seti bana hediye geldi; gayet güzel yumuşacıklar.. bende alsam aynısını alırdım ii ki de gelmiş dediğim hediyelerden biri:))
Pembe çay setinin de üretimi bitmiş artık ben bi iki adet daha reçellik alıcaktım öle dediler bernardodan :)) bnde geçtiğimiz mayısda son kalan dört taneden ikisini almıştım:))

Evet canım ; beğendiklerimiz aynı şeyler :)) hamam seti bana hediye geldi; gayet güzel yumuşacıklar.. bende alsam aynısını alırdım ii ki de gelmiş dediğim hediyelerden biri:))
Pembe çay setinin de üretimi bitmiş artık ben bi iki adet daha reçellik alıcaktım öle dediler bernardodan :)) bnde geçtiğimiz mayısda son kalan dört taneden ikisini almıştım:))

bende hamam seti alayım o vakit o seti alcağdım çünkü , off pembe set belki yine üretilir alcam kesin yaaa 2 tanemi aldın vaaav

nerde varki brabantia ürünleri:S

bernardoda kampanyayla 190 tl ye almıştık normalde 300 tl felan nille beraber canım, sonra markafonide kampanyaya giriyor hatta forumdan çok arkadaş retro çöp kovası ve servislikler aldı çok kaliteli bunlar, bide tabi tantitonilerde satıyo ürünleri ama genel olarak markafonide 2 haftada bir kampanyada

bernardoda kampanyayla 190 tl ye almıştık normalde 300 tl felan nille beraber canım, sonra markafonide kampanyaya giriyor hatta forumdan çok arkadaş retro çöp kovası ve servislikler aldı çok kaliteli bunlar, bide tabi tantitonilerde satıyo ürünleri ama genel olarak markafonide 2 haftada bir kampanyada

tamam bebik tşkler:9

Canımmmm her şeyin çok güzel yaa. Baya şey almışsın ne güzel. Darısı topiğimizdeki diğerlerinin ve benim başıma :KK16:

Canımmmm her şeyin çok güzel yaa. Baya şey almışsın ne güzel. Darısı topiğimizdeki diğerlerinin ve benim başıma :KK16:

canım benim çok saol valla almaya çalıştım akşam eve gidincede sarevin 2 tane nevresimine karar vermem lazım bana yardım edinde alayım

nevresim konsunda bana yardım edermisiniz

1- safariyi hep almak istemişimdir $safari.jpg

2- buda hoşuma gittti $sarev edna.jpg

3-şirinmiş $rosemary.jpg

4- bunuda çok beğenen oldu $sarev endless.jpg

kızlar bana yardım edin lütfen

Son düzenleme:
safari benimde almak istediğim modeller arasında. walpaper modelinide düşünebilirsin resimde çok net değil ama yakından rengi dokusu muhteşem canım

gizoşm ancak gelebildmbaktm hemen bşiler yedim..nevresmlere de baktm safari diorm tabikiii:KK69:

Canimcim, harika ürünler almissin zevklisin :-)
Senin daha önce ceyiz topigin yok muydu, yanlis mi hatirliyorum ?

Bu samdanlari nereden aldin, bayildim
attachment.php

X