jumbonun catal kasık takımı cokk guzel gercekten tavsıye ederım...
Tost makınesı esımın vardı kıtchen dıye bı marka onun tostlarıda super oluyo eskıden okulumda yedımız kantın tostalrı gıbı guzell...:)))))
blendır ve kucuk ev alatelrı arcelık suan bı sıkıntı yaşamadım..((lal serısı guzel bı bakmanı tavsıye ederım))
seramık tavalardada hısarınkıelr cokk guzel tavsıye ederım...
Duaların ıcınde teşekkurler bencede gecıktırme evlılıgın olmazsa olması bebişşşş
Canım beyaz esya ıcın erken ama aklında bulunsun sakın arcelık buzdolabı alma...
Ne sıkayetelr ettımsede degıstırmedıler...
Servısı gelıyo bakıyo ama ılgı yokk. Sonuc sıfır ..buzdolobındaa baska marka bak derım aklında bulunsun bulasık makınesı bozulmus bızım arkadasında onuda degsıtrımıyolar yapıp tekrar getrııyolar tekrar bozuluyuo...
Ama ocagı cok kulalnışlı tabı ankastrelerı nasıl bılmıyroum sureklı otumuycam ıcın ankastre yaptırmadık.
Bız dustuk hataya aman sen dusme dıye yazdık topıge ugrarım sennınle muhabbet guzeldı kıbkk yıne goruselım hoscakall...
canım koy muhakak merak ettim şimdi tatlım, yahu yağmurum neden yoruluyorsun tatlı tatlı sevgilinle gidip almışsın yorgun olma canım
tamam tamam bende açarım inş.biraz varrr biraz daha aldıkça koyıyım diyorum ben yada aldıkca mı koyarım
valla yoruldum birde aşkım taşıdı ya şimdi konusuyoruz ağrlık çöktü diyorum banada hafiflik dio poşetler gidince rahatladım dıo garibim
yahu aç işte aldığını koy tavsiye iste bak benim ağustosa kadar iğnem yoktu hoş hala bir iğnem yok
aç aç aç aç aç diyorumm geliyor şaplak
o patlağın patenti bende canım biliyorsun
ya taamamm açıcam inş.en kısa sürede....benim aldıklarım bayağı ya ohoo ama ben bitince açarım diyordum yani 2013 kışı
sinirlenirsem patent tanımam aç ve kurtul diyorum baskı yapcam yoksa kirli çıkı alıyorsun alıyorsun açmıyorsun topik yahu 2013 kışına bir sene var biz burda birimizi örnek alrak fikir alarak bişiler yapıyoruz, bak ben mesela kucak tepsisi almak istiyorum alcağım almak istediğim ne varsa bu topikte soracağım
heh yani topik açtın diye bizim topiğe girip bizi sallamıcan yani orda sormıcan hee bak geliyor hee
tamam açıcam tamam
giz gülerek kullan hepsini çok güzel çok şirinler inekli tavana bayıldım mudo da bende alacaktım ama kalmamıştı son gittiğim de tekrar gülerek kullan Allah tamamlama kolaylıgı versin inşallah
annnam direk azarı yedim yahu neden sallamıyım ne isitiyorsam orda paylaşıyorum ki, şiddete şiddetle karşılık veriyorum
canım çok teşekkür ederim önümde uzunca bir yol var yavaş yavaş eksiğim nerede var ise tamamlamaya çalışacağım
mudonun online satışında inek tencereden varidi sanırsam bakmanı tavsiye ederim
Hepsi çok hoş. Güle güle,mutlulukla kullanırsınız inşallah.
Canimmmmmmm bi cok seyi biliyodum topluca gormek daha guzel oldu:)tchibo dan aldiklarin cok guzel bende aldim o cicilerden:) herseyini mutlu huzurluuuu gunlerde kullanirsin ins bebegimmm
Gizemcim her şeyin çok güzel tatlım güle güle kullan. Bir şey soracağım bu mink marka battaniyeler nasıl ben de netten beğeniyorum ama nasıl oldukları hakkında bir fikrim yok.
canım öncelikle topiğin hayırlı olsunaldığın şeyler çok zevkli ve kaliteli... huzurla kullanman dileğiyle
gizoşum çeyiz topikini açmış yaaaa inanmıyorummm yeni görebildimmm
hayırlı olsun canımmmm hepsi birbirinden güzellll
hepsini teker teker aşkla mutlulukla kullanın eniştemizle beraber :123:
Gizcim aldıklarını güle güle kullan inş.Çok zevkli seçimler yapmışsın,beğenmediğim tek birşey bile yokbernarda kupaların,fırın kabın,mink battaniyen (benimde alcaklarımın arasında )çok isabetli seçimler,huzurla kullan inş.