gizin çeyizine aldıkları

kızlar teşekkürler ednanı begendim aldım 1 adet nevresim alabilrm kalan kuponla yada 3 tane korkmaz tava 9 tl ye gelliyor bakacağım tavalarımı aradan çıkarsam diyorum

Nilim korkmazstoreye hep bakıyorum ama hep tükendi gözüküyo o şirin tencere

cnm daha satılmadı ki tükensn henüz standlarında bile yok yakın bi zmanda satışa çıkar
sen nasıl 3 tane tava 9 tlye gelio kuzu anlamadm:))
ayrı ayrı çeklerle farklı siparişler mi veriosn ki???

Çok şirin ve çok zevkli seçimler bayıldım :) Tam benim tarzım, içimden bir ses ilerde evimde ayıcıklı şirin desenlerden geçilmiyecek gibi geliyor :) nerde renkli ve şirin desenli şey bulursam almaya çalışıyorum :) Bende seni takip edeyim bundan sonra mesajım burada dursun arada bakarım, bu arada sıcak su torbalarına da bayıldım güle güle kullan inşallah

cnm daha satılmadı ki tükensn henüz standlarında bile yok yakın bi zmanda satışa çıkar
sen nasıl 3 tane tava 9 tlye gelio kuzu anlamadm:))
ayrı ayrı çeklerle farklı siparişler mi veriosn ki???

kuzum 9 tl değil tabikide 90 tl yazım yanlışı

o tencereler daha satışa çıkmamışmı ilginç tükendi işareti yokmu ki

canım çok saolasın bak tabi birimize örnek olallım

bugün trendyoldan pandalı pijama takımı aldım bayılıyorum ayılı inekli ne varise

canım çok saolasın bak tabi birimize örnek olallım

bugün trendyoldan pandalı pijama takımı aldım bayılıyorum ayılı inekli ne varise

Bugün trendyol da içim gitti pijama takımlarına bakarken ama çekimi nevresim den yana kullandım pijama takımlarını da bir daha ki sefere alıcağım inşallah :) Kargon gelince buraya da yazarsın trendyol da giysi almadım hiç alanlar da memnun olmadığı için vazgeçtim,sen nasıl çıktığı konusunda buraya yazarsan bir daha ki sefere önyargımı pijama takımlarında kırıcağım :) Güle güle kullan pandalı pijamanı :)

canım tabi geldiği zaman foto çekerde eklerim ama i&d kampanyası kalitelidir ordan almıştım daha önce o yüzden ama eklerim canım geldiğinde eve

nill nezman yemek takımı alcaz

bence temmuz gibi alabiliriz gibi geliyor ne dersiniz kararlaştırır alırız sanki

e yanı ayarlayalım bişeyler
yemek takımın çatal bıcagı çıksın aradan diyor.um. bunlar bittimi işim kolaylaşır

valla sevgilim bana hep bişiler alıo trendyol ve markafoniden hiç sorun yaşamadk simdiye kdr cnm
bence bu pijamalarda da sorun olmaz bende 2 takım aldm ama bişi almamam lazm daha tavalarmı alcam

kupon olmayınca pahalıya gelio giz yaa..nedense hiç bana göndermio bu trendyol sinir oluorm

banada göndermiyodu arkadaşıma yolladı oda benden büyük ablam alll çeyizine dedi zaten çeyizimdeki bazı şeler ondan hediye onun kuponlarını kullana kulllana

nilomm limangodan 8 adet çekim var süper havlularımızı alırız

ben havlu istemiorm kii pijama istiormmm(
dursn bakalm o çeklerde kullanırız ilerde aktifleşmesi için ayrı tel numarası istio ama olsn

ben havlu istemiorm kii pijama istiormmm(
dursn bakalm o çeklerde kullanırız ilerde aktifleşmesi için ayrı tel numarası istio ama olsn

nasıl yani illla farklı telmi vermek zorunda olcaz canım onu halletderizde yani 1 telefondamı olcakmış illla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…