canım teşekkür ederim mink marka nevresim dünyasından aldık memnun kaldım gayet kalın battaniye 2 tane daha battaniye alcam onlar ince olcak mink kaliteliymiş canım çok araştırdık 5 kişi sığar büyük yani ve kalın kalitesi çok iyi geldi bana, forumdan çok arkadaş aldı canım
canım çok teşekkür ederim işte birşeyler almaya başladım yavaştan inşalllah huzurla kullancam
canım çok saol inşallah hepimiz güzel günlerde kullancaz
cnm herşeyin çok güzel gecelik takımların çok baştan çıkarıcı enişte bunlara deli olur kesinbende 2014 gelini olucam inş aramızda 1 sene olacak bende başladım yavaştan hayırlısı bakalım bende burda paylaşıcam inş
canım çok güzel şeyler seçmişsin darısı bize inşallah:)
tapyanın havlularına bayılıyorum ya çok güzeller ve fiyatları da böyle dantelli havlulara göre uygun baya güle güle kullan canım :))
ada kızımmmmmmmtopiğini açmıssın ama fırsat bulupda giremedm girip de bakamadmmmm
zaten hepsiciğini biliorm ama ne çok seyin varmıs hepsini de görebildikkk:))güle güle kullanalm inşşşşş
gunnurun ve morgananın sıkı çeyiz takipçisi olmanın yanında bide seninki eklendi valla her gün bakarm ne var ne yok die:)) ist nevresimin de çok güzel hep saten al bundan sonraa heeppp
öptm çok indrm bitse de bizde rahat etsek daha çok görüşebilicez daha adaya gelicem sende bakırköyeee geeelll bekliorm bak! öpüldn!!
beğendiklerini al tabii ama çok abartmamaya çalış demişlerdi bana havlu ve kahve takımı konusunda ben de sana söylüyorum aynını
hediye çok gelir diyolar. 2 misafirlik dantelli 2 english home 2 de günlük bambu olmak üzere 6 ufak havlu aldım. 2 english home da kayınvalidem koymuş 8 oldudaha şimdiden 8 bi de havlu takımındakiler var ama onları baş havlusu yapıcam bohçanın takımları da var iki tane dantelli etti mi 10 büyük konuşmayayım ama çeyizime daha havlu almam sayarak al valla sonra her yer havlu oluyor
waowwbi çeyiz gördüm sanki
hayırlı huzurlu günlerde doğru insanla kullanmayı rabbim nasip etsin:)
Güle güle kullann.. Çok şık bir çeyiz olmuş..
ayyy erim ben seni ne güzel bir yorum bu sağolasın canım hep beraber kullanalım güzel günlerde
o senn güzelliğin:) iyiki varsın giz hatun:)
bu arada bahatarıklıklar ekmek kutusu onlar hangi marka. bnde öyle almak istiyorum. paslanmaz dımı onlar
Canım aldıkların çook güzel; çoğu şeyimizde benzer:)) mutlulukla kullanalım:)