gizin çeyizine aldıkları

Sağol tatlım ben de beğeniyorum bir kaç ordan battaniye alıcam büyük ihtimal.

cnm herşeyin çok güzel gecelik takımların çok baştan çıkarıcı enişte bunlara deli olur kesin bende 2014 gelini olucam inş aramızda 1 sene olacak bende başladım yavaştan hayırlısı bakalım bende burda paylaşıcam inş

canım çok saol canım bende heran 2014 gelini olabilirim o topiğede yazdım birkaç defa yani 2013 kasıma evlenemezsek 2014 ilk aylar gidici olurum geç olsun güç olmasın

tam uyucaktım ki cuma gününden beğendiğim şu havluyu almış bulundum trendyolda ykm kampanyasında

kucak tepsisindende ikisi arasında kararsızım onuda heran alabilirim çok şirinler

tapyanın havlularına bayılıyorum ya çok güzeller ve fiyatları da böyle dantelli havlulara göre uygun baya güle güle kullan canım :))

tapyanın havlularına bayılıyorum ya çok güzeller ve fiyatları da böyle dantelli havlulara göre uygun baya güle güle kullan canım :))

benimde çok hoşuma gitti bambu pamuk karışımı hatta 1 model daha beğendim romantikmiş ismi onuda alabilirim çok tatlılar :79::79::79:

beğendiklerini al tabii ama çok abartmamaya çalış demişlerdi bana havlu ve kahve takımı konusunda ben de sana söylüyorum aynını

hediye çok gelir diyolar. 2 misafirlik dantelli 2 english home 2 de günlük bambu olmak üzere 6 ufak havlu aldım. 2 english home da kayınvalidem koymuş 8 oldu daha şimdiden 8 bi de havlu takımındakiler var ama onları baş havlusu yapıcam bohçanın takımları da var iki tane dantelli etti mi 10 büyük konuşmayayım ama çeyizime daha havlu almam sayarak al valla sonra her yer havlu oluyor

ada kızımmmmmmm topiğini açmıssın ama fırsat bulupda giremedm girip de bakamadmmmm
zaten hepsiciğini biliorm ama ne çok seyin varmıs hepsini de görebildikkk:))güle güle kullanalm inşşşşş
gunnurun ve morgananın sıkı çeyiz takipçisi olmanın yanında bide seninki eklendi valla her gün bakarm ne var ne yok die:)) ist nevresimin de çok güzel hep saten al bundan sonraa heeppp
öptm çok indrm bitse de bizde rahat etsek daha çok görüşebilicez daha adaya gelicem sende bakırköyeee geeelll bekliorm bak! öpüldn!!

Canım benim sagol nilim nerelerdesin sen ya bu haftasonu 2 gün fulmuydn özledİm ki çok seni bundan sonra büyük olcak esyaları alcagım biraz ara vercem ama topikm burda almak isteyenlere fikir versin

Nilim sırada tencereler var bu arada evet hep pamuk saten alcam 3 adet daha 2 tanede pike kaldı

Çok özledim görüşelm en kısa zamanda canım

Canım benimde 9 olmus ama şöle bişickte var ben lens kullanıyorum doktor hergün degistr elinden geldgnce havlnu degstr dedigi için bende çeyizem çok alıyorum gelen hedlyeler arkadaslarma gelenlerde koyudan açıga carta tüm tonlar vardı soft seviyoruz biz ama buluncada dayanamıyorum alıyorum misafir için hamam seti alcam ordaki havluun el havlusundanda alcam ne kadar çok misafir düşünyorsam annem kızım gerekmez diyor ama olsun dursunlar

Canım tavsiyen için sagoll

waoww bi çeyiz gördüm sanki

hayırlı huzurlu günlerde doğru insanla kullanmayı rabbim nasip etsin:)

ayyy erim ben seni ne güzel bir yorum bu sağolasın canım hep beraber kullanalım güzel günlerde

o senn güzelliğin:) iyiki varsın giz hatun:)

bu arada bahatarıklıklar ekmek kutusu onlar hangi marka. bnde öyle almak istiyorum. paslanmaz dımı onlar

Canım aldıkların çook güzel; çoğu şeyimizde benzer:)) mutlulukla kullanalım:)

o senn güzelliğin:) iyiki varsın giz hatun:)

bu arada bahatarıklıklar ekmek kutusu onlar hangi marka. bnde öyle almak istiyorum. paslanmaz dımı onlar

brabantia canım nille beraber almıştık tabikide paslanmaz sanırsam 50 yıl garantisi vardır canım çok kaliteli

Canım aldıkların çook güzel; çoğu şeyimizde benzer:)) mutlulukla kullanalım:)

teşekkür ederim canım umarım hep mutlu günlerde kullanırız çeyizlerimizi, canım çeyizine tekrar baktımda hamam setinde benim istediğim model çok şirin ya kalitesi nasıl taç kalitesi iyidir ama ben netten alcam, bu arada ben bernardo pembeli çay pasta setinden bulamıyorum sen iyikide almışssın gerçekten bu kadar olur çoğu çeyizimiz aynı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…