Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullan giz :) madamcoco nerede ?
Giizzz Papillalar geldi,kuzum sen bunların boyutlarını biliomudun yoksa yine benim saflığımamı geldi
Baktıkça gülesim geliyo
canım istanbulda astoriada metro cityde bağdat caddesinde felan var hangi şehirdesin sen
canım ebatlaırnı az çok tahmin etmiştim ısıtmalık istiyordum saklama kabı olarkta olcaklar zaten ballım gülmee kızz ne olsa akr bizeee herşey koca kocamı olcakkk tatlış bizim evde minimal şelerde var
madam cocoyaa gittim öğlen yine bide englısh home baktım ama bişi almadım arıtk bırakıyorum belli süre alamıcam cebimde para kalmadı ay başı bide maaş yattı ama yok yokk geçinemem bu ayy
bernardo bir serimde geldi sıcağı sıcağına çok hoşlarr çookk kırık çıkıkk yokkk
sevgili giz bütün sayfaları okuyamadım ama baktığım incelediğim kadarı ile çeyizliklerin çok güzel ve kaliteli sende benim gibi internetten alışveriş yapmayı seviyorsun.. :)
e napalım insan ayağıyla gezip göremediği birçok şeyi nette daha kolay buluyor ...allah hepsini sağlıkla kullanmayı nasip etsin...
bu arada nişanlımısın yada evlilik ne zaman....???
tupper alacak arkadaşlara ve sanada yardımcı olurum hem geliş fiyatına hemde hediye ürünlerle bende satıyorum çünkü .. neden gittigidiyorsan alıyorsunuz kiii ...
senin adına sevindim canım takip ediyorum sizi bazı ark. kırık gelmiş çok üzüldüm o kadar heveslen sonra bide kırıklarla uğraş.
benimde bugün gelicem markafoni siparişlerim içlerinde sadece bir tane kırılacak bir şey vardı kırılmadan gelir inş.
sevgili giz bütün sayfaları okuyamadım ama baktığım incelediğim kadarı ile çeyizliklerin çok güzel ve kaliteli sende benim gibi internetten alışveriş yapmayı seviyorsun.. :)
e napalım insan ayağıyla gezip göremediği birçok şeyi nette daha kolay buluyor ...allah hepsini sağlıkla kullanmayı nasip etsin...
bu arada nişanlımısın yada evlilik ne zaman....???
tupper alacak arkadaşlara ve sanada yardımcı olurum hem geliş fiyatına hemde hediye ürünlerle bende satıyorum çünkü .. neden gittigidiyorsan alıyorsunuz kiii ...
giz benim fincanlarda sağlam geldi çok sevindim ama bu sondu daha markafoniden kırılacak birşey almam. herkes şikayet ediyor :/
ben izmirdeyim giz , madam cocoyu buldum izmirde balçovadaymış teşekür ederim ilgin için
Dondurmaaa kaşıklarımııııızzz
Sen benimm canımsınnn gizoomm güle gülee kullan çok güzellerr çoooookkk