gizin çeyizine aldıkları

marinelerinin kırık olmamasına sevindim canım güle güle kullan :KK16: :KK16: :KK16:

Son düzenleme:
Gizootuummm çok sevindim marinelerin hasarsız gelmesineeee oohh :)) Güle gülee kullansın enişteciğğimin de gönlü olmuş oldu an itibariyle :KK8: Napalım çeyiz dediğin böyle iki tarafın da gönlü olcak :KK1::KK1::KK1:

TUPPER HAYAT | Buzdolabı Saklama Serisi , Modüler Seri , Mutfak Gereçleri

10 dk olayından dolayı buraya yazdım canım

ben açık artırma usul aldım ondan bu kadar uygun oldu tatlım yine de bi bakın ama fiyatlara

madam coco masa örtüsü ve runnırı mutfak havlusu 2 adet ve eldiven kaptım akşama fotolarıyla burada olucam hattaha masa örtümün peçetelerinide alcam çok uyguna geldiler %50 devam ediyor herkes madam cocodaydı kasadakiler bayıldılar aldıklarıma

hattaha elimden bırktm yatak örtüsüne bakarken kızın biri aldı benmkleri kasaya gidiyor bende onlar benim ama şurdada çok miktarda var dedim baya tartıştık indirim üzerinee

birde mutfak eldiven ve havlumun takım önlüğü yoktu her renk var pembiş yoktu yarın ona bakmaya gidicemmmmmm

Gizz markafoniden kırık gelen ürünü naptın?Yenisini yollayacaklar mı?Sadece kırık geleni yolladın dimi?

Gizz markafoniden kırık gelen ürünü naptın?Yenisini yollayacaklar mı?Sadece kırık geleni yolladın dimi?

canım para iadesi olucak şirketin kargosundan gönderiyorum bugün kargoya gitmekle uğraşamam muhaberat servisindeklere teslim ettim onlar gödnerirler ama içimde kaldı fırın kabım dövcem onlarıı

Gizemmmmm marinelerim geldi ama kırıklar var ya offfff!!!!!

Bir büyük tabak, bir küçük tabak kırık gelmiş :KK43:((

canım para iadesi olucak şirketin kargosundan gönderiyorum bugün kargoya gitmekle uğraşamam muhaberat servisindeklere teslim ettim onlar gödnerirler ama içimde kaldı fırın kabım dövcem onlarıı

Anladım canım marinelerden gülçinin de 2 tabagı kırık gelmiş onun için sordum.geri gönderin tedarikçi firmanın elinde varsa yollarız yoksa para iadesi olacak demişler.Benimkiler kesin kırılmıstır aralarında destek felan yoksa o kadar uzun yoldan geliyor yani

canım ben bunu düşünerek şirkete yollatırdım büyük tabakalrıda adaya gödnerdim kırıldılarsada yapcak bişi yok 2 taneydiiii benim için bunlar mühimdi bide taa adaya kadar taşıcam bakalım

gülçinim canımm yaa çok üzüldüm inan kırık olamsı acaip huzursuz ediyor bir adet fazla alsaydın sırf bu yüzden birkaçtane daha fazla alcaktım ama adres değiştirdim

duygucum aralarında koruma var ama yanalrı boş çok moralim bozuluyor çok

canım ben bunu düşünerek şirkete yollatırdım büyük tabakalrıda adaya gödnerdim kırıldılarsada yapcak bişi yok 2 taneydiiii benim için bunlar mühimdi bide taa adaya kadar taşıcam bakalım

gülçinim canımm yaa çok üzüldüm inan kırık olamsı acaip huzursuz ediyor bir adet fazla alsaydın sırf bu yüzden birkaçtane daha fazla alcaktım ama adres değiştirdim

duygucum aralarında koruma var ama yanalrı boş çok moralim bozuluyor çok

Sorma cnm sinir oldum ya neyse büyük tabak çok önemli değilde küçükleri 6 kişilik takımdı o bozulmuş oldu...5 kişilik kaldı, belki mağazalarda falan bulur da alırım.

bu markafoniden çekeceğimiz var anlaşılan : ( benim siparişler nasıl gelecek düşünmek bile istemiyorum

bu markafoniden çekeceğimiz var anlaşılan : ( benim siparişler nasıl gelecek düşünmek bile istemiyorum

bird kahve fincanlarma bişi olursa yakarım onları ki o fincanalrdan daha haber yok sırr olup uçmadılarsa tabiii vallla sinir etmesinler göndersinlerrrr çok özensz kargo çok

gülçin cnaım bernardo mağazalarında bu ürünler var hattaha sitesinden alırsın en olmadı balım napalım başka açremz yok offf yaa off özenszlerrr:KK47::KK47::KK47:

o fincanlar kırık gelsin bak ben onlara ne yapıyorum.
peşlerini asla bırakmam ama bu son birdaha kolay kolay porselen, cam tarzı birşey almam onlardan

bird kahve fincanlarma bişi olursa yakarım onları ki o fincanalrdan daha haber yok sırr olup uçmadılarsa tabiii vallla sinir etmesinler göndersinlerrrr çok özensz kargo çok

gülçin cnaım bernardo mağazalarında bu ürünler var hattaha sitesinden alırsın en olmadı balım napalım başka açremz yok offf yaa off özenszlerrr:KK47::KK47::KK47:

Aynen canım sorma ya neyse artık yapacak bir şey yok

içimde madam coconun sitesinde çalan şarkıyla hoplayıp zıplayan kız çocuğu var çok sevgili babam bana tur yaptırdı yemeğe götürücekken ona akülü arabada çeyizleri gösterdim ivme iniyordu ve madam coco şarkısıylaaaa coştum yol boyunca şaşırıyor tabeee ama olsun çok eğlendim çok

kendime not almıştım babamın kartını kullandığımı sölemeyi ohh ohh bugün itirafta ettim annemde aferin kızım dedi her ay 100 200 tl babama saygılarrrrr arrttık zamanı gelmişti kız çeyizi hazır olmalıı

madam coco cicilere sevgilierrr

yalnız runnerdan anlamam ama nette araştırdığım kadaryla gayet standart boyda almışım ama gözüme küçük geldi diklemesine yapınca olmadı ortadan enlemesne yapınca oldu sanki restrntlarda olur ya ortaya 2 adet koyarlar halbusi bu standar boyda ama beni tatmin etmediii ama olsun yarın gidip bir runner daha alırım belkimm

$IMG_5414_351x234.jpg $IMG_5415_351x234.jpg $IMG_5417_351x234.jpg $IMG_5418_351x234.jpg $IMG_5419_351x234.jpg

içimde madam coconun sitesinde çalan şarkıyla hoplayıp zıplayan kız çocuğu var çok sevgili babam bana tur yaptırdı yemeğe götürücekken ona akülü arabada çeyizleri gösterdim ivme iniyordu ve madam coco şarkısıylaaaa coştum yol boyunca şaşırıyor tabeee ama olsun çok eğlendim çok

kendime not almıştım babamın kartını kullandığımı sölemeyi ohh ohh bugün itirafta ettim annemde aferin kızım dedi her ay 100 200 tl babama saygılarrrrr arrttık zamanı gelmişti kız çeyizi hazır olmalıı

yalnız runnerdan anlamam ama nette araştırdığım kadaryla gayet standart boyda almışım ama gözüme küçük geldi diklemesine yapınca olmadı ortadan enlemesne yapınca oldu sanki restrntlarda olur ya ortaya 2 adet koyarlar halbusi bu standar boyda ama beni tatmin etmediii ama olsun yarın gidip bir runner daha alırım belkimm

Eki Görüntüle 477421 Eki Görüntüle 477422 Eki Görüntüle 477423 Eki Görüntüle 477424 Eki Görüntüle 477425

Canim gule gule kullanasin cok tatlilar gercekten gizcim benim sayfama baksana mobilyalara karar verdim bugun.

Eki Görüntüle 477421 Eki Görüntüle 477422 Eki Görüntüle 477423 Eki Görüntüle 477424 Eki Görüntüle 477425

bunlar çok tatlılar kendileri kadar tatlı günlerde kullanın inş :KK16::KK16::KK16:

kızlar teşekkür ederimmm madam cocoyu seviyorum

westwing karaflarım gelmişşş öyle harika paketlemiş ki görünce gözlerimi alamadım kutunun içinde bile paket vardı karafta koca kolu içimnde balınlar ulaşamadık karafa karaf minik kutuda ve kutunun içinde balonlar ve ben sakarlıkla kalbi kırıyordum karaflarım çok cici

mini tencerelerimde çok cici hepicğini çok sevdim iyikide almışımmmm

X