canım ilk diyeceğim 1 çünkü geçen yıl ona çok benzer polo beğenmiyordum bu yılda bir beğendiğim somonlu vardı altıncıcaddede tükendi diye alamamıştım ama bunuda çok beğeniyorum spor duruyor
nereden alcaksın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ilk diyeceğim 1 çünkü geçen yıl ona çok benzer polo beğenmiyordum bu yılda bir beğendiğim somonlu vardı altıncıcaddede tükendi diye alamamıştım ama bunuda çok beğeniyorum spor duruyor
nereden alcaksın canım
canım bana davet göndersene bide kaıdnlarklübü üyelerine indirim varmış siz kupon felanmı alıyorsunuz yarışma felan vamrış kısaca özet geçebilirmisin
Beni de davet ediiiiinnn :)
gizzzzz aynı benim gibisin ben e sinir küpüne dönmüştüm hr aldığım kırık gelince
ben 2 ay önce kadar tepe home dan aperatif takım almştım kızlar
Eki Görüntüle 474013
o arkasında gördüğünüz kutu içine kesinlikle hiç bir koruması olmadan geldi
bi de 24 saatlik mesafe nasıl kızdım çok şükür kırılmamş sonra ev arkadaşlarımla banyo seti aldık ve 3 ümüzün de kırık geldi
ben evimisterde çok sorun yaşadım ama paketlemeye lafım yok bir çırpıcıyı zarar görmesin diye balonlayıp bir de ayakkabı kutusu büyüklüğünde
bir kutunun içine koymuşlardı
alırken çok tereddüt ediyorum markafoniden
bernardonun paketlemesi iyidir de bişey olmaz inşallah kızlar
giz ben gelmeyeli ne güzel şeyler almışsın canım hepsini güle güle mutlulukla kullan inşallah
bazı şeyleri aynı almışısız yine : ))
markafoniden bernardo fincanlarını bende aldım inşallah sağlam gelirler :S
Aşk dolu günlerde kullanın inşallah canım.
Abonenim artık.
canım bende ona kızdım o yüzden adres değiştirdim bana teslim yapsınlar birde adreste değiştirmiyolar aynı maili atıyolardı dün en sonunda biri aradı bende değiştirdim şirkete gelecek koskoca yerde ben ne dicem insanlara westwing siparişleride gelcek koskoca gardırop benm çeyizlerle doluydu geçen hafta yavaştan eve götürdüm allahtan son kez aldım netten artık bittti dahada bişi almamayı düşünüyorum
süzgeç ve rende alasım var nedense şu sıralar
3 ay tutmalıyım kendimi artık mağzalardan peşin şelere bakcam canım bakalım
elektirkli ürünler için parada koyayım
babam gizin çeyizine 20 milyardan fazla gider demiş yatak oda ve beyaz eşyada içinde annemde tabi fazla gider birikim şart demiş yalnız bırakmıyorlar beniiiii sanırsam
büyük parçalar bitmeden ıvır zıvır alınca onlara para kalmıyo en iyisi birikim bazı şeyler de netten alınmıyo kırık geliyo bozuk geliyo
birikim de şart gizcim haklısın senin çeyiz gerçekten baya masraflıymış hakkaten
canım bende ona kızdım o yüzden adres değiştirdim bana teslim yapsınlar birde adreste değiştirmiyolar aynı maili atıyolardı dün en sonunda biri aradı bende değiştirdim şirkete gelecek koskoca yerde ben ne dicem insanlara westwing siparişleride gelcek koskoca gardırop benm çeyizlerle doluydu geçen hafta yavaştan eve götürdüm allahtan son kez aldım netten artık bittti dahada bişi almamayı düşünüyorum
süzgeç ve rende alasım var nedense şu sıralar
3 ay tutmalıyım kendimi artık mağzalardan peşin şelere bakcam canım bakalım
elektirkli ürünler için parada koyayım
babam gizin çeyizine 20 milyardan fazla gider demiş yatak oda ve beyaz eşyada içinde annemde tabi fazla gider birikim şart demiş yalnız bırakmıyorlar beniiiii sanırsam
büyük parçalar bitmeden ıvır zıvır alınca onlara para kalmıyo en iyisi birikim bazı şeyler de netten alınmıyo kırık geliyo bozuk geliyo
birikim de şart gizcim haklısın senin çeyiz gerçekten baya masraflıymış hakkaten
canım allah şükür birikimim var anneme babama muhtaç olmadan yapacağım tarzda bide annem emekli maaşını ocaktan beri harcamadan kenara koyuyor tencereydi porselendi hazır yani kenardaki para ona gideceği için alınmış farzediyorum evde yer yok bizim o yüzden büyük parçaları annecimin birikimiyle halledicez beyaz eşyayıda heran alıp babama ödettirebilir biraz ailevi destek alıyorum desem fena olmazbenim masrafım çok olucak canım
her seyiniz çok güzel. maşallah nazar değmesin. yaprak desenli 4. havlunun markasını öğrenebilr miyim acaba ? çok güzel :)
çok saol canım havlular sarev
önsayfa düzenleyicileri
bernardo marine serim bird kahve fincanım ve yağlığım, nehir can canan çay kaşıklarım
Eki Görüntüle 471957 Eki Görüntüle 471958 Eki Görüntüle 471959 Eki Görüntüle 471961
canım allah şükür birikimim var anneme babama muhtaç olmadan yapacağım tarzda bide annem emekli maaşını ocaktan beri harcamadan kenara koyuyor tencereydi porselendi hazır yani kenardaki para ona gideceği için alınmış farzediyorum evde yer yok bizim o yüzden büyük parçaları annecimin birikimiyle halledicez beyaz eşyayıda heran alıp babama ödettirebilir biraz ailevi destek alıyorum desem fena olmazbenim masrafım çok olucak canım
güzel canım aileni zorlamak istemiyorsun ben de herşeyimi kendim aldım çok şükür
Ailenin durumu iyi olunca onlarda yardımını esirgemiyor zaten
markafoni marin serisinden verdiğim ilk siparişi şirkete yollamıştım kazasız belasız kavuştum yine paketlenme hoş değildi ama olsun kırılmamış çok şükür geldiler
sırada bird kahve fincanım var onu bekliyorum
puantiyeli çkb de eve doğru yola çıkmıştır inşallah 2 adet servisliğime bişicik olmazzz
Canım marineler nasıl?Benimkiler daha gelmedi begendin mi sen?
daha önce görmüştüm bernardoda canım beklediğim gibiydi aferin markoya iş adresime yönlendircem bundan sonra herşeyiii bide kutu öyle büyük bişi değil iç bölge sıkış tıkış olduğu için kırılmamış birde kargocuyla kavga edicektim illa teslim aldğna dair imzaa atın bayan diyor atcam ama bakmam lazım diyorum bende neyse imzaladm bakltım bir yandanda adam bana bakıyor kırık olaydı birtanesi diğerleriyle sirtaki yapcaktım kafasına kafasına