Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mervecim mühim değil canım ama al istersen bardakları orda duracağına çeyizinde dursunnnn
Evet kuşum days in colours da yaşadım tamamen süprizdi benim için Ne beklerken ne çıktı kutudan ahahah
1 sene önce sürekli limango da çıkıyordu o havlular kampanyada ama uzun zamandır bende bakıyorum yok canım, morlu takımdan istiyorum bi de ama yok yok
Tatlım can canan'da baktım ben çay kaşığı yazıyordu sanki açıklamalarda. :26: Bende alcaktım ama kararsızım. Anneler gununde anneme almıştım can canan bizim burdaki bi mağazadan ama annem ben kullanmam senin çeyizine olsun dedi ısrar etmeme rağmen kullanmadı hala da kullanmıyor muhtemelen onlarda benim o yuzden almadım canım.
Şu karaf olayına gelince. Beni takıntılı biri haline getirdiniz ya hu kafanızda kırıcam o karafları
canım birkere bende 3 ürün sipariş ettm farklı kampanya ama ayrı ayrı geldi papila içinse bana msj gelmedi diye şaşırmıştım yanılmamışım onun haftaya gelmesi gerekyor inşallah öyle gelir maddi olarak göçtüm 200 tl ile salı gününe kadar geçincem :)
ahahaha ördekli karafları karşılıklı neden koyuyosun kız başka bişi alllll can canan çay kaşığı yazıyordu kuzucum
markafoni fırın kabım gelmiş ama parçalara ayrılmış markafoni sınıfta kaldı direk şikayet vara yazcam özensiz berbat kargo üstünbde hiçbirşey yok kırılırdı tabiiiiiii koruma almamışlar yapmamışlar wevimister westeing kadar olamıyorlar onlara kızıyordum ama ben onlarda kutuya ulaşamıyorm markafoni sade kutu düşünün şikayetvara yazcam çok kızdım çok
canım tam 4 kargo geldi markafoniden 4ü de kırık nefret ettim ben de senin gibi
bir daha kırılacak bişi almıcam dedim
adamlar kutu nasılsa öyle göneriyorlar
insan bi içini açar bakar bu nası bi ürün diye
çok sinirlenmiştim ben de ve kargo bedavayı kullanmıştım 15 tl ye aldığım bişeyi 13 tl olarak yatrıdılar yani ne kırıldıysa 1-2 l eksik yattı
ben en çok 6. cadde ve westwing i seviyorum paketlemeleri muhteşem
canım inan adaya geliyo diye koırık sandım içim gitti müşteri hizmetlerini arayıp şirket adresime yönlendrcem lanet ettim resmen şimdi kek servisimi vermeyip fırın kabını tek iadeye göndereblrmym bunu merak ediyorum rezillik resmen yazdımda heryere rezilllik bernardolar ne olcak şimdi
canım inan adaya geliyo diye koırık sandım içim gitti müşteri hizmetlerini arayıp şirket adresime yönlendrcem lanet ettim resmen şimdi kek servisimi vermeyip fırın kabını tek iadeye göndereblrmym bunu merak ediyorum rezillik resmen yazdımda heryere rezilllik bernardolar ne olcak şimdi
Gizoott soklardayim markafoni nasil boyle bi hata yapar inanamiyoruuummm.. hic mi ambalajlamamislar canim? Oldugu gibi mi kutuya koymuslar.. gercekten cok ilginc! Ben kargo konusunda en cok westwing'e guveniyorum islerini cok ciddiye alarak ve musteri memnuniyetini dusunerek yerine getiriyorlar. Bir kez daha tebrik ettim ve markafoniyi kinadim.
pelom aynen kutunun içine koymuşlar canım inanabiliyormusun çok sinirlendim çok yani bernardo siparişlerini düşünemiyorum balım o yüzdende şirkete göndertircem korkuyorum ya kırılırsa diye ama işte bernardo gelince koca kolilerle napcam diyede düşüncelerdeyim offf offf gerçekten çok saçmaaaaa yaaaa nasıl böyle oldu ilk kez birşeyden memnun kalmadım pelom ilk kez biev servislil harika ama fırın kabı pert
nehir can cananı herkes çok beğendi birkaç tanıdkta istiyor hediye edeyimde sevinsnler demi ama
Canım benimkilerde dagıtıma çıkmış benim fırın kabım da kesin kırık gelecek diye düşünüyorum.Bernardolar da öyle gelirse vay halimize yığınla şey aldık.Bence arayıp söyleyelim ne biçim paketleme yapıyorsunuz bernardo siparişlerimi iyice sarın yoksa sizi şikayet edicem felan filan diye :))
ben naptım biliyomusun duygucum şikayetvara yazdım bide barnardo siparişimin oldğnu kimbilir onları naısl getiriceksiniz diğer siteler kadar olamadınız r10 dan aldık diyemi böyle rezillik dedim onlarada şikayetvarada yazdım çok kızdım parasında değilim uyguna aldık ama annem bile fırın kabına bayıldı üzüldü kızmadı bana biliyor diğer siteleri ne kadar mükemmel getriyolar ama duygu şans işi seninki inşallah kırık gelmez ama bernardo gelene kadar korkucam
birde ben adres değişikliği talep ettim 2 sipariştede bird kahve ve marin serisi için çatal kaşık ve 2 servisliği adaya getirebilirler ama marininnn ilk verdiğimi iş yerine gelsin varsın ben o kadar yolu onlarla gideyim ama göreyim yani durumlarını
ki olmazsada hasar durum raporu tespit ettircem ve bırakmıcam peşlerini çok gıcık oldum canım çok
westwing evimister yeni sitelerdi naısl yaptılar adı üstünde yeni site demesinler markafoniden herkes alışveriş yapıyor diye böyle saçma birşey olurmu özensizdi iştte koruma babına bişi yoktu evimisterden aldığım korkmaz pizza kesici bile balonla sarılmıştı bu nasıl bişi markafoni bunu nasıl yapar ona kızıyorum ne sanıyolar kendilerini benim çenem çok düşük heryerde yazarım rezil olurlar
adreslere hemen mail attılar çalıştığım yer plaza ben ona yanıyorum elimde kolilerlemi gezicem westwing kapıda ödemeyi şirkette yapıyorm o bile göze batıyoo offf allahım off neyseee bekliyip görcez
duygucum kazasız belasız gelsinler yoksa yok kızcam çok
Canım ne desen haklısın bende evimister westwing sitelerinden çok memnun kaldım paketleme konusunda.Markafoniden de çok ürün aldım ama kırık gelecek ürünler değildi çok fazla.Ama fırın kabım kırık gelirse arayıp güzel bir söverim :)) Gelselerde rahat etsek
canım kırık gelmesede şans işi gülin karaf almış oda söledi sadece kendi kutusu ve markafoni kutusuna paketlenmişti düz koymuşlar ayakkbıyla aynı kefede yani pes dedim zaten burda yazanalr oluyodu markafonden kırık geldi şöyle oldu diye
ben güralları markafonidemn verdiğimde öyle güzel paketnmişti ki ama bunda aynı şeyi göremedim o yüzden beğenmedim heryerede yazdım inşallah kırıksız gelir canım fırın kabın
benim herşeyim geldi bernardoları beklyorm