gizin çeyizine aldıkları

Gizommm balımmmm çok güzelmiş gecelik çok beğendiiiiiiimmmm güle gülee giiiyy inşallah:KK9::KK23::KK16:

Canım yatak örtüsü ve pikeye gelince.. yatak örtüsünden ilki adela'yı beğendim.. pike takımından da ikinci gül kurusu rengi olan favorim çok güzeller gizomm:KK16:

aceba ikisini alsammı pike 250 yatak örtüsüde 119 tl :))))))) kiii 2. ürün %50 indirimli oluyormuş pelom saol senin görüşün çok mühimmm

aceba ikisini alsammı pike 250 yatak örtüsüde 119 tl :))))))) kiii 2. ürün %50 indirimli oluyormuş pelom saol senin görüşün çok mühimmm

Gizomm al tabi aklıunda durcağına dolapta dursun ahahaha bizdeki düşünce hep aynı bılıosunn:KK53: çok da güzel oluuurrr:KK9:

Gizomm al tabi aklıunda durcağına dolapta dursun ahahaha bizdeki düşünce hep aynı bılıosunn:KK53: çok da güzel oluuurrr:KK9:

canım pelinim öyle diye diye batcaz yahuuu

birde bir soru daha ikisini gelin yatağında hayal ettiğinde iyi bişi çıkıyormu ortaya biri farklı biri farklı olmasın ballı lokmam hadi bundada sana güvenim sonsuz götür beni gittiğin yere özledimmmmmmmm özledimmmmm

canım pelinim öyle diye diye batcaz yahuuu

birde bir soru daha ikisini gelin yatağında hayal ettiğinde iyi bişi çıkıyormu ortaya biri farklı biri farklı olmasın ballı lokmam hadi bundada sana güvenim sonsuz götür beni gittiğin yere özledimmmmmmmm özledimmmmm

Gizommm gizoommmmm ballı lokmamm yatak örtüsü için acele etmeni istemiyorum sen bilirsin güzel bi takım ama belki daha güzeli olabilir olamaz mi :) pike takımında ikisini de çok beğendim ama pembe aşkım ağır basıyor gizoommm :KK9:

özlediimmmm özlediimmmm hadi gel yanımaaa:KK12:

pelommm öğlen cevahre gittim ve söz dinledim almadım

koton ve stradivaryusa geçtim

taaaa aylardır beğendiğimk yağmurluğu 57 tl ye almanının mutluluğunu yaşıyorum bide pudra pembesi babet

babetim fuşya değil pudra yağmurluğumda lacivert değil krem

$2012-babet-modelleri-stradivarius.jpg $Screenshot_2.jpg

gizooommm bal küpüm bu yağmurluğu istediğini aylardır biliyorum cok mutlu oldummm güle gülee giiiyy bebegiimm babetin de çok güzelll pudra pembişi cok guzeldir kiiiii o babetler seni enişteme kavuştursun gizommm:KK9::KK16:

gizooommm bal küpüm bu yağmurluğu istediğini aylardır biliyorum cok mutlu oldummm güle gülee giiiyy bebegiimm babetin de çok güzelll pudra pembişi cok guzeldir kiiiii o babetler seni enişteme kavuştursun gizommm:KK9::KK16:

evet pelommm nilin topikine tacizlerde bulunmuştum babet öyle şirin ki pelommm fuşyada güzel ama hiç giymiyorum öyle ben soft seviyorum biliyosun

senin yazan ellerini öperim kavuşalım sanada kavuştursun çok özledim offf seni çok özledim pelommmm

evet pelommm nilin topikine tacizlerde bulunmuştum babet öyle şirin ki pelommm fuşyada güzel ama hiç giymiyorum öyle ben soft seviyorum biliyosun

senin yazan ellerini öperim kavuşalım sanada kavuştursun çok özledim offf seni çok özledim pelommmm

Senin tacizine kurban :KK9: tacizin de çekilir herşeyin çekilir senin balım canım arkadaşım :KK8::KK24:

kavuşun kavuşalım gizommm gelsen yanımaaa havalansa yine zil çalan etekleriinnn :KK24::KK24::KK24: bak burda yokuşta yok yormam seni balım :KK24::KK9: geelseneeee gelseneeee:KK55:

Senin tacizine kurban :KK9: tacizin de çekilir herşeyin çekilir senin balım canım arkadaşım :KK8::KK24:

kavuşun kavuşalım gizommm gelsen yanımaaa havalansa yine zil çalan etekleriinnn :KK24::KK24::KK24: bak burda yokuşta yok yormam seni balım :KK24::KK9: geelseneeee gelseneeee:KK55:

yokuş değilde gönüller bir olsun zil çalan eteklerim havalanmaya meraklandı şu sıraa:KK1::KK1::KK1::KK1:gelsem ciğer tava yesek köftemizi yesek sahillerde fıldır fıldır gezip atşe yakıp ateite hoplsak zıplasak şarkılar söylesek :KK24::KK24::KK24:hiç ayrılmasak aytrılıklar olmasa kavuşmalar olsaa pelll pelllllllll:KK4::KK4::KK4:

çağlam canım saol aldımmm alışveriş yapasım varrrr

yokuş değilde gönüller bir olsun zil çalan eteklerim havalanmaya meraklandı şu sıraa:KK1::KK1::KK1::KK1:gelsem ciğer tava yesek köftemizi yesek sahillerde fıldır fıldır gezip atşe yakıp ateite hoplsak zıplasak şarkılar söylesek :KK24::KK24::KK24:hiç ayrılmasak aytrılıklar olmasa kavuşmalar olsaa pelll pelllllllll:KK4::KK4::KK4:

çağlam canım saol aldımmm alışveriş yapasım varrrr

leyleği havada mı gördün yoksa o leylek hiç havadan inmedi mi desek gizotum:KK9: gezmeyi seviyoruz napalım böyle yaratılmışız :KK9::KK55: gizoommm sen gelsen tescilli satır etten ısmarlarım sana kucak dolusu sarılmak vaat ediorumm kocaman opucukler vaat ediorum gizom canım arkadasımm sahillerdee gezseekkkk ne güzel olur ki sizin orda ki gibi bi manzara yok ama ben sana onu da bulurum gizotummmm gel yaa geell özledim işteeee :KK31::KK8::KK9: hiç ayrılmayalım hep kavusalmm gizom seviorm seni canımm arkadaşıımmmm:KK54:

bende dun bu bluzu aldım gizotumm:))

$1.jpg

Son düzenleme:

leyleği havada mı gördün yoksa o leylek hiç havadan inmedi mi desek gizotum:KK9: gezmeyi seviyoruz napalım böyle yaratılmışız :KK9::KK55: gizoommm sen gelsen tescilli satır etten ısmarlarım sana kucak dolusu sarılmak vaat ediorumm kocaman opucukler vaat ediorum gizom canım arkadasımm sahillerdee gezseekkkk ne güzel olur ki sizin orda ki gibi bi manzara yok ama ben sana onu da bulurum gizotummmm gel yaa geell özledim işteeee :KK31::KK8::KK9: hiç ayrılmayalım hep kavusalmm gizom seviorm seni canımm arkadaşıımmmm:KK54:

bende dun bu bluzu aldım gizotumm:))

Eki Görüntüle 458605

pelomm çok beğendm aldıklarını topikine koy ki bende fikr alayım çok yakışıcaktır benim arkadaşımaaa

kargolarımı takip edemiyorum beklediği 5 kargo vardı 1 geldi westving porselen servisliklerim daha bakamadm inşallah kırık çıkık yoktur

pelomm çok beğendm aldıklarını topikine koy ki bende fikr alayım çok yakışıcaktır benim arkadaşımaaa

Gizom bn senin topicinde paylasırım kuzucum:)) Canım sizin elbiseden almadığıma pişmanım ama akşam arkadaşımla Adil Işık'a gittik maaşta güzel bi alışveriş çıkarması yapıcam sanırım:KK51: Çok teşekkür ederim bu arada kuzumm:KK54:

çoktandır alınıcak listemde korkmazın çay makinesi vardı fakat çayı sevmem ve sadece misafirler için oturma odasında bir ortam hazırlarım yerimde kalkmadan koyarım derken ki bu çok sonra 2 yıl sonrası ama işte ben rahat durmadım ve altıncı caddeden çay makinemi 50 tl ye aldım korkmazın kalitesine güveniyorum

bu konuda arçelikten vazgeçmek istemesemde neden az hattaha belki hiç kullanmıcağım birşeye 200 tl vereyim ki daha iyileri çıkarsada bu anneciğimin olabilir ama şimdilik çeyizime yetcek gibi

bide limonluk aldım altıncı cadde çıkarmam

$korkmaz elektrkli çay makinesi.jpg $limonluk.jpg

Son düzenleme:
ön sayfa düzenleyecisi

bugünlerde indirimden hergün kendime ciciler alıyorum stradivaryus perşembe çıkarmamdan sonra dünde kotonu bombaladım klasik ve spor ne varsa aldım eminim pazarlarda çok uygundur ama gidicek vaktim yok sevgilimin ailesiyle tanışcam pudra pembesi kombin yapcam

bebe yaka beyaz sıfır kol bluz üstüne duruma göre giymek için kotondan pudra pembesi bolero stradivaryustan pudra pembesi ayakkbı krem pantolon ve çiçekli çantam inşallah güzel ve özel olur herşey

tupperlarım all alll bitmiyor birdende yüklemiyorum çokta uyguna aldım 4 parça 40 tl ye geldi

$photo scape tupper.jpg

mutfak yardımcılarım

$sofra yardımcıları shop.jpg

kahve makinesini duruma göre anneme verip vermemekte kararsız olsamda arzum kahve ve korkmaz elektirkli çaydanlığım $arzum korkmaz shop.jpg

limangodan çok uyguna aldım ayşegül arkadaşımız söylemişti limangonun 10 tl lik çekiyle 11 tl ye aldım şansa

$page.jpg

gizim napıosn kuzum güle güle kullan aldıklarını, tam bi indrm canavarı oldn sen korkuorm valla senden:18::18::KK1::KK1::KK1:
napıosn bakim geliomusun pazar günü:KK69:

neler aldın ayrıca stradiden?
gelip bizden al:KK17:

gizim napıosn kuzum güle güle kullan aldıklarını, tam bi indrm canavarı oldn sen korkuorm valla senden:18::18::KK1::KK1::KK1:
napıosn bakim geliomusun pazar günü:KK69:

neler aldın ayrıca stradiden?
gelip bizden al:KK17:

bu sayfadakileri aldım nilooo zaten ne zmaandır beğenmiştim

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/502208-gizin-ceyizine-aldiklari-89.html

sizin mağazaya gelesim vardı ama gelemem kiii kuzu kuzenlerin düğünleri ve benimkinin ailesyle tanışma telaşı bu hafta olcak gibi hattaha birkaç şeyde aldım giyinirim diye malesef gelemeyeblrm kuzum yaaaa:KK14::KK14::KK14:ama kalbim hep senle canım benim inşallah mutlu olcaksın

bu sayfadakileri aldım nilooo zaten ne zmaandır beğenmiştim

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/502208-gizin-ceyizine-aldiklari-89.html

sizin mağazaya gelesim vardı ama gelemem kiii kuzu kuzenlerin düğünleri ve benimkinin ailesyle tanışma telaşı bu hafta olcak gibi hattaha birkaç şeyde aldım giyinirim diye malesef gelemeyeblrm kuzum yaaaa:KK14::KK14::KK14:ama kalbim hep senle canım benim inşallah mutlu olcaksın
anladım cnm tmm, hayırlısı olsn

altıncı caddede korkmaz seramik ürünlerde indirim var pilav tenceremi alsammı acaba birde 24 cm tavayı yarısını ödicem

$00276006_A1440.jpg $00276006_A1454.jpg

X