gizin çeyizine aldıkları

Canım beyaz esya ıcın erken ama aklında bulunsun sakın arcelık buzdolabı alma...
Ne sıkayetelr ettımsede degıstırmedıler...

Servısı gelıyo bakıyo ama ılgı yokk. Sonuc sıfır ..buzdolobındaa baska marka bak derım aklında bulunsun bulasık makınesı bozulmus bızım arkadasında onuda degsıtrımıyolar yapıp tekrar getrııyolar tekrar bozuluyuo...

Ama ocagı cok kulalnışlı tabı ankastrelerı nasıl bılmıyroum sureklı otumuycam ıcın ankastre yaptırmadık.
Bız dustuk hataya aman sen dusme dıye yazdık topıge ugrarım sennınle muhabbet guzeldı kıbkk yıne goruselım hoscakall...

jumbonun catal kasık takımı cokk guzel gercekten tavsıye ederım...

Tost makınesı esımın vardı kıtchen dıye bı marka onun tostlarıda super oluyo eskıden okulumda yedımız kantın tostalrı gıbı guzell...:)))))
blendır ve kucuk ev alatelrı arcelık suan bı sıkıntı yaşamadım..((lal serısı guzel bı bakmanı tavsıye ederım))

seramık tavalardada hısarınkıelr cokk guzel tavsıye ederım...

Duaların ıcınde teşekkurler bencede gecıktırme evlılıgın olmazsa olması bebişşşş

bu tavsiyelerinin hepsini dikkate alıcam canım benim jumbodan set alınca içinde veriliyor ama olmadı kendim bir set oluşturcam annemi ikna edersem yakın zamanda aradan çıkarabilirim biraz kendimi acındırdım kız çeyizini hep ben alıyorum sen birşey almadın dedim :KK1::KK1::KK1::KK1:

allah evli olupta bebek hasreti çeken herkese tez vakit bebekler versin canım

Canım beyaz esya ıcın erken ama aklında bulunsun sakın arcelık buzdolabı alma...
Ne sıkayetelr ettımsede degıstırmedıler...

Servısı gelıyo bakıyo ama ılgı yokk. Sonuc sıfır ..buzdolobındaa baska marka bak derım aklında bulunsun bulasık makınesı bozulmus bızım arkadasında onuda degsıtrımıyolar yapıp tekrar getrııyolar tekrar bozuluyuo...

Ama ocagı cok kulalnışlı tabı ankastrelerı nasıl bılmıyroum sureklı otumuycam ıcın ankastre yaptırmadık.
Bız dustuk hataya aman sen dusme dıye yazdık topıge ugrarım sennınle muhabbet guzeldı kıbkk yıne goruselım hoscakall...

canım ne kusur öncelikle yazdıkların çok güzel ve faydalı bilgiler bveyaz eşya çok yakında evlencek arkadaşım sayesinde biraz bakmayı öğrendim ki tercihim komple bosch olcak inşallah biraz pahalı ama kullananlar çok memnun , bizim evde aeg varidi 3 senedirde buzdolabı arçelik kullanıyor annem şu an için idare eder diyor

uğra muhakak tavsiyelerine ihtiyacım olucağı günler olucak çok teşekkür ederim

canım koy muhakak merak ettim şimdi tatlım, yahu yağmurum neden yoruluyorsun tatlı tatlı sevgilinle gidip almışsın yorgun olma canım

tamam tamam bende açarım inş.biraz varrr biraz daha aldıkça koyıyım diyorum ben yada aldıkca mı koyarım:KK16:
valla yoruldum birde aşkım taşıdı ya şimdi konusuyoruz ağrlık çöktü diyorum banada hafiflik dio poşetler gidince rahatladım dıo garibim:KK1::KK9:

tamam tamam bende açarım inş.biraz varrr biraz daha aldıkça koyıyım diyorum ben yada aldıkca mı koyarım:KK16:
valla yoruldum birde aşkım taşıdı ya şimdi konusuyoruz ağrlık çöktü diyorum banada hafiflik dio poşetler gidince rahatladım dıo garibim:KK1::KK9:

yahu aç işte aldığını koy tavsiye iste bak benim ağustosa kadar iğnem yoktu hoş hala bir iğnem yok :KK1::KK1::KK1::KK1:

aç aç aç aç aç diyorumm geliyor şaplak :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

yahu aç işte aldığını koy tavsiye iste bak benim ağustosa kadar iğnem yoktu hoş hala bir iğnem yok :KK1::KK1::KK1::KK1:

aç aç aç aç aç diyorumm geliyor şaplak :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

o patlağın patenti bende canım biliyorsun:KK42::KK1::KK1:
ya taamamm açıcam inş.en kısa sürede....benim aldıklarım bayağı ya ohoo ama ben bitince açarım diyordum yani 2013 kışı:KK1::KK1:

o patlağın patenti bende canım biliyorsun:KK42::KK1::KK1:
ya taamamm açıcam inş.en kısa sürede....benim aldıklarım bayağı ya ohoo ama ben bitince açarım diyordum yani 2013 kışı:KK1::KK1:

sinirlenirsem patent tanımam aç ve kurtul diyorum baskı yapcam yoksa kirli çıkı alıyorsun alıyorsun açmıyorsun topik yahu 2013 kışına bir sene var biz burda birimizi örnek alrak fikir alarak bişiler yapıyoruz, bak ben mesela kucak tepsisi almak istiyorum alcağım almak istediğim ne varsa bu topikte soracağım

sinirlenirsem patent tanımam aç ve kurtul diyorum baskı yapcam yoksa kirli çıkı alıyorsun alıyorsun açmıyorsun topik yahu 2013 kışına bir sene var biz burda birimizi örnek alrak fikir alarak bişiler yapıyoruz, bak ben mesela kucak tepsisi almak istiyorum alcağım almak istediğim ne varsa bu topikte soracağım

heh yani topik açtın diye bizim topiğe girip bizi sallamıcan yani orda sormıcan hee bak geliyor hee:KK57::KK57::KK19:
tamam açıcam tamam :KK45:

giz gülerek kullan hepsini çok güzel çok şirinler inekli tavana bayıldım mudo da bende alacaktım ama kalmamıştı son gittiğim de tekrar gülerek kullan Allah tamamlama kolaylıgı versin inşallah :nazar:

heh yani topik açtın diye bizim topiğe girip bizi sallamıcan yani orda sormıcan hee bak geliyor hee:KK57::KK57::KK19:
tamam açıcam tamam :KK45:

annnam direk azarı yedim yahu neden sallamıyım ne isitiyorsam orda paylaşıyorum ki, şiddete şiddetle karşılık veriyorum :KK57::KK57::KK57::KK57:

giz gülerek kullan hepsini çok güzel çok şirinler inekli tavana bayıldım mudo da bende alacaktım ama kalmamıştı son gittiğim de tekrar gülerek kullan Allah tamamlama kolaylıgı versin inşallah :nazar:

canım çok teşekkür ederim önümde uzunca bir yol var yavaş yavaş eksiğim nerede var ise tamamlamaya çalışacağım

mudonun online satışında inek tencereden varidi sanırsam bakmanı tavsiye ederim

annnam direk azarı yedim yahu neden sallamıyım ne isitiyorsam orda paylaşıyorum ki, şiddete şiddetle karşılık veriyorum :KK57::KK57::KK57::KK57:

canım çok teşekkür ederim önümde uzunca bir yol var yavaş yavaş eksiğim nerede var ise tamamlamaya çalışacağım

mudonun online satışında inek tencereden varidi sanırsam bakmanı tavsiye ederim

yersin tabi ses verdim öbür taraftan hayrdır

Canimmmmmmm bi cok seyi biliyodum topluca gormek daha guzel oldu:)tchibo dan aldiklarin cok guzel bende aldim o cicilerden:) herseyini mutlu huzurluuuu gunlerde kullanirsin ins bebegimmm :KK66:
:KK19:

Hepsi çok hoş. Güle güle,mutlulukla kullanırsınız inşallah.

çok teşekkür ederim inşallah hepimiz mutluluklarla kullanırız

Canimmmmmmm bi cok seyi biliyodum topluca gormek daha guzel oldu:)tchibo dan aldiklarin cok guzel bende aldim o cicilerden:) herseyini mutlu huzurluuuu gunlerde kullanirsin ins bebegimmm :KK66:
:KK19:

canım zevk kardeşiyiz biz senle tchibodakiler çok ciciydi ordan daha çok şey alıcam ben öyle gözüküyor

saol canım benim hep baraber mutlu huzurlu olalım

canım öncelikle topiğin hayırlı olsun :nazar::nazar: aldığın şeyler çok zevkli ve kaliteli... huzurla kullanman dileğiyle:KK16:

Gizemcim her şeyin çok güzel tatlım güle güle kullan. Bir şey soracağım bu mink marka battaniyeler nasıl ben de netten beğeniyorum ama nasıl oldukları hakkında bir fikrim yok.

gizoşum çeyiz topikini açmış yaaaa inanmıyorummm yeni görebildimmm :KK1:

hayırlı olsun canımmmm hepsi birbirinden güzellll:KK16:

hepsini teker teker aşkla mutlulukla kullanın eniştemizle beraber :123:

Gizemcim her şeyin çok güzel tatlım güle güle kullan. Bir şey soracağım bu mink marka battaniyeler nasıl ben de netten beğeniyorum ama nasıl oldukları hakkında bir fikrim yok.

canım teşekkür ederim mink marka nevresim dünyasından aldık memnun kaldım gayet kalın battaniye 2 tane daha battaniye alcam onlar ince olcak mink kaliteliymiş canım çok araştırdık 5 kişi sığar büyük yani ve kalın kalitesi çok iyi geldi bana, forumdan çok arkadaş aldı canım

canım öncelikle topiğin hayırlı olsun :nazar::nazar: aldığın şeyler çok zevkli ve kaliteli... huzurla kullanman dileğiyle:KK16:

canım çok teşekkür ederim işte birşeyler almaya başladım yavaştan inşalllah huzurla kullancam

gizoşum çeyiz topikini açmış yaaaa inanmıyorummm yeni görebildimmm :KK1:

hayırlı olsun canımmmm hepsi birbirinden güzellll:KK16:

hepsini teker teker aşkla mutlulukla kullanın eniştemizle beraber :123:

canım çok saol inşallah hepimiz güzel günlerde kullancaz

Gizcim aldıklarını güle güle kullan inş.Çok zevkli seçimler yapmışsın,beğenmediğim tek birşey bile yok:KK9:bernarda kupaların,fırın kabın,mink battaniyen (benimde alcaklarımın arasında:KK1:)çok isabetli seçimler,huzurla kullan inş.:nazar:

Gizcim aldıklarını güle güle kullan inş.Çok zevkli seçimler yapmışsın,beğenmediğim tek birşey bile yok:KK9:bernarda kupaların,fırın kabın,mink battaniyen (benimde alcaklarımın arasında:KK1:)çok isabetli seçimler,huzurla kullan inş.:nazar:

canım güzel yorumun için çok çok saol azar azar başladım almaya büyük parçalara en kısa zaman içinde girmeyi düşünüyorum tencere araştırıyorum :KK8:inşalllah aradığımı bulacağım

X