Canım ne zaman aldın çok güzeller ben westwingden kupon kazanamıyorum :)
westwingden kuponlarımla 3 adet havlu aldım iki tane yapraklı havlu birtanede krem 30 tl ye kapıda ödeme yaptım mutluyum kiiii:))))))
Eki Görüntüle 413039 Eki Görüntüle 413040
gizoşum ben de westwingten ben de aldım bişiler kapıda ödeme olsun dedim ama sipariş kaydım gözükmüyor bile.
geçmiş sipariş falan bakıyorum yok.
sanırım ben yapamadım.
englısh home her öğlen gidiyorum nerdeyse ama mağazada bulamamıştım bunları bide bebelere cici kıyafetler yapmışlar oyy oyy country bebeler
bu kalp kutuda ne zamandır gözüm vardı artık benim
Eki Görüntüle 413345 Eki Görüntüle 413346
gerçi demin dedim ama bunlarıda güle güle kullan çok cicikler
canım görmedim sağolasın inşallah güzel günlerde kullanırım
englısh home her öğlen gidiyorum nerdeyse ama mağazada bulamamıştım bunları bide bebelere cici kıyafetler yapmışlar oyy oyy country bebeler
bu kalp kutuda ne zamandır gözüm vardı artık benim
Eki Görüntüle 413345 Eki Görüntüle 413346
güle güle kullan gizim ne koycan kız o kutularaaa mrk ettm smdii:)))
nilom bilmiyorum ki ben bu kutucuklara ne koysam aslında romantik süprizler içinde aldım bu kutuları çeyizime mağazalarda hiç yoktu nilom çok üzüldüm aradım bulamadım bende netten aldım olmadı yatak odamda süs niyetine kullanırım bilemedim şimdiii
nilom ben minimal pike ve nevresimimi çok seviyorum bir adet pamuk saten daha alasım var ayyy kutusu bile çok güzel arada açıp bakıyorum çok sevdim sizin kırmızı karelidenmi alsam
yine bir westing alışverişi 1 etek 1 kravat askısı 2 gömlek ve 2 pantolan askısına 30 tl verdim
Eki Görüntüle 415519 Eki Görüntüle 415520 Eki Görüntüle 415521 Eki Görüntüle 415522
birde beğendiğim sarev el havluları üçlü
Eki Görüntüle 415523
yine bir westing alışverişi 1 etek 1 kravat askısı 2 gömlek ve 2 pantolan askısına 30 tl verdim
Eki Görüntüle 415519 Eki Görüntüle 415520 Eki Görüntüle 415521 Eki Görüntüle 415522
Eki Görüntüle 415523
Eki Görüntüle 415523
Canım benim aldıklarımın aynılarını almıssın :)) Güle güle kullanalım şekerim
güle güle kulla gizoşum
bende bu havluya baktım ya çok kararsız kaldım yaa
canım çoğu şeyi beğeniyoruz zaten zevkler bir bu konuda hem göze iap ediyor herşey hemd fonksiyonlu
o yapraklıyı almsam üzülürdüm misafirlik yapcam bide dantellilerdenmi alsam die düşünüyorum misafirlik ama kürkçi hana kadar almıcam artık havlu bütün hedeflerimi aldım havlularda
canım ben çoktandır almak istiyordum iyikide almış teşekkürler