gizin çeyizine aldıkları

Canım ne zaman aldın çok güzeller ben westwingden kupon kazanamıyorum :)

üye olup kendini davet et canım başka üyeden kazanman lazım normalde yahuuu

2 saat felan oldu alallı 30 tl ye geldi 3 tane canım:)

en yukarda arkadaşını davet et var orda bu yazıyor halan denesene

Arkadaşlarını Westwing'e davet et ve her yeni üyenin ilk harcamasında 25 TL kazan. Arkadaşın da Westwing'e kaydolduğu anda 25 TL indirim kuponu kazanacak.*

Son düzenleme:
gizoşum ben de westwingten ben de aldım bişiler kapıda ödeme olsun dedim ama sipariş kaydım gözükmüyor bile.
geçmiş sipariş falan bakıyorum yok.
sanırım ben yapamadım.

canım siparişe devam devamseçenekleri vardı tıklasaydın hepiciğine

sen neler aldın hayatım paylaşssana

englısh home her öğlen gidiyorum nerdeyse ama mağazada bulamamıştım bunları bide bebelere cici kıyafetler yapmışlar oyy oyy country bebeler

bu kalp kutuda ne zamandır gözüm vardı artık benim

Eki Görüntüle 413345

güle güle kullan gizim ne koycan kız o kutularaaa mrk ettm smdii:)))

nilom bilmiyorum ki ben bu kutucuklara ne koysam aslında romantik süprizler içinde aldım bu kutuları çeyizime mağazalarda hiç yoktu nilom çok üzüldüm aradım bulamadım bende netten aldım olmadı yatak odamda süs niyetine kullanırım bilemedim şimdiii

nilom ben minimal pike ve nevresimimi çok seviyorum bir adet pamuk saten daha alasım var ayyy kutusu bile çok güzel arada açıp bakıyorum çok sevdim sizin kırmızı karelidenmi alsam

Minimalde hep gözüm kalıyor benim de kutuları o kadar tatlı ki hatta tek kişilik düşündüğüm nevresimlerin birini minimal mi alsam diyorum :))

Canım benim aldıklarımın aynılarını almıssın :)) Güle güle kullanalım şekerim

canım çoğu şeyi beğeniyoruz zaten zevkler bir bu konuda hem göze iap ediyor herşey hemd fonksiyonlu

o yapraklıyı almsam üzülürdüm misafirlik yapcam bide dantellilerdenmi alsam die düşünüyorum misafirlik ama kürkçi hana kadar almıcam artık havlu bütün hedeflerimi aldım havlularda

güle güle kulla gizoşum
bende bu havluya baktım ya çok kararsız kaldım yaa

canım ben çoktandır almak istiyordum iyikide almış teşekkürler

iyi yapmışssın kuzum çok beğendim ben bu modeli ya enişteyle güzel günlerde yüzünüzü silin inş.

Canım ben misafir için senin aldıgın minik dantelliden de alacağım o da hoşuma gidiyor.Senin aldıgın Tapya lar minik mi?Onun 3 lülerinden istiyorum bende
Dediğim şu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…