gizin çeyizine aldıkları

kızlar biliyorum uzunca ara verdim pek birşey almıyordum ama bugün brabantiaları westingde görünce kuponumuda kullandım 30 tl ye mal etttim bu şeylerii kapıda ödeme yapcam kredi kartı olayına hiç girmiyorum

birde sabahlık almıştım

Canım çok ucuza mal etmişsin bu çeki nerden kazandın :)

Canım westvinge üye olunca 50 tl lik alısverişler içln 25 tl lik çek veriyorlar sende üye ol brabantiallar çok iyidi o kampanya bitti

Bugünde gürallardan bardak almayı düşünüyorum

aldıklarını güle güle kullan canım. westwing den bende birkaç alışveriş yaptım inşallah sorunsuz gelir : )

canım güle güle kullan:)) bi ben alışveriş yapmadım şu westingten nasıl memnunmusun siteden?

westinge dayanamadım güralları aldım beğendiğim birkaç şey vardı belki hediyede götürrüm paşabahçeden şaşmam ama bu gürallar indirimide iyidi yaniii

6 lı büyük meşrubat bardağı, 12 li shut bardak,keyfi galata çay bardağı ve nisa kulplu 12 adet çay bardağını 34 tl ye aldım indirim kuponumla

Son düzenleme:
çiğdemcim westing yeni bir site cemileden ürünlerimizi almıştık biraz geç gelmişti

ben brabantia ve güralları kapıda ödeme yaptım kart temizleme olaylarına girdiğim için

kızlarrr aralık ayı gibi englısh homeden nevresim almıştım ve paylaşma fırsatım olmamıştı hemen onuda paylaşıyorum

canıımmm bardaklar süperr..
amaa nevresimler daha süppeeerrr
müsadenle bende almak istiyorum aynılarınıııı

Gizooooommm herseynnn superr yineee canım benimmmm mutluuuluklaaa kullannnn

Amaaa bu buuuu bambaskaaa sarevdenn cok benzerinii almıstımm (daha doğrusuuu senin hediyelerinnn bunu da alsamm fenaa olmazz gibii de çok begendimmm çoooooooookkkkkkk

Çiğdemcimmm westwing iyi canımm bende eğey bi alışverişş yaptım oradan hele cam/porselen tarzı seylerii sarıp sarmalıyorlarr zor acıyorsunn. gecen gun madame coco nevresmi almstm oradan bi tek o kutu birazz sıkıntılıydııı ama nevresimde veya alınanlarda hiç sorun yaşamadımm

Gizooooommmm bu reflections duyuyorum senden 1-2 seferdirrr zidaya da mı satılıyor tatlım orada çekimm vardı bi inceleym o zamannn

canım beğenerek takip ettiğim topiclerden biri seninki..... aldıkların çok kaliteli ve gerçekten çok şık şeyler sevdiğinle huzur dolu günlerde kullanman dileğiyle canım

güldencim ben bu nevresimi 50 tl ye aralık indiriminden almıştım kasanın önünde bunun tonlarında çok nevresim vardı şu sıra bunun sade turkuazı dikkatimi çekiyor mağazada bunu göremedim inşallah bulurda alırsın her dakka oraya gittiğimden sana haber vermeyi görev edinicem balım

bu ara havlu almayı düşünüyorum çok gidicem o yüzden

pelommm alabildiğimi aldım shot bardakları kahvenin yanındada kullanmayı düşünüyorum belki hediyede ederim arkadaşlarıma bilinmez iyiki westingden kupon almışsız valla

reflectionsu günnurcuğumun çeyizinden duydum ben la senza inlimitsi biliyorum onlardan çoğu şeyi alıcam ama burdaki kızlar reflectionsun çok güzel olduğunu sölediler büyük ihtimal sende benim gibi çiçekli şeleri beğendiğin için aynılarını beğeniceksindir hayatım alllalımmmı

Shot bardağı kahvenin yanında guzel gidiyor gizomm:) Bnmki tekilayı seviyor bende seviyorumm bize de şartt, sanırımm ilerleyen zamanlarda alırımm

Westwing iyi ki var yaa gizomm

Reflections ı şimdi gözucu ile inceledim gizoşum gerçekten guzel hemde kaliteliye benziyor, dediğin gibi çiçekli çiçekliiiii tam bizlikk

Alalımmmmmmm pelosununnn gizosuuuuuu

brabantialarım geldi çok kalitelliler görmüştümde ama şimdide benim oldular bir tek spatulasını almadığıma pişmanım onuda tantitoniden alayım en iyisi

westwing kapıda ödeme çok güzelmiş kredi kartına yüklenmeden harika oldu

Güleee gülee kullan gizommmmm:))) Westwing gerçekten harikaaaaa, bende bayagı birşey aldım ordaannn

kuzum beğendiysenn pazartesi günü ilk işim o seti almak olucakk
Güle güle kullan hayatımmm

westwingden kuponlarımla 3 adet havlu aldım iki tane yapraklı havlu birtanede krem 30 tl ye kapıda ödeme yaptım mutluyum kiiii:))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…