Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar biliyorum uzunca ara verdim pek birşey almıyordum ama bugün brabantiaları westingde görünce kuponumuda kullandım 30 tl ye mal etttim bu şeylerii kapıda ödeme yapcam kredi kartı olayına hiç girmiyorum
birde sabahlık almıştım
Eki Görüntüle 400806 Eki Görüntüle 400807 Eki Görüntüle 400808 Eki Görüntüle 400810
Eki Görüntüle 400812
Canım çok ucuza mal etmişsin bu çeki nerden kazandın :)
Gizooooooooooommmm güle güleee kullannn balımmmmm
westinge dayanamadım güralları aldım beğendiğim birkaç şey vardı belki hediyede götürrüm paşabahçeden şaşmam ama bu gürallar indirimide iyidi yaniii
6 lı büyük meşrubat bardağı, 12 li shut bardak,keyfi galata çay bardağı ve nisa kulplu 12 adet çay bardağını 34 tl ye aldım indirim kuponumla
Eki Görüntüle 402389 Eki Görüntüle 402390 Eki Görüntüle 402391 Eki Görüntüle 402392
çiğdemcim westing yeni bir site cemileden ürünlerimizi almıştık biraz geç gelmişti
ben brabantia ve güralları kapıda ödeme yaptım kart temizleme olaylarına girdiğim için
kızlarrr aralık ayı gibi englısh homeden nevresim almıştım ve paylaşma fırsatım olmamıştı hemen onuda paylaşıyorum
Eki Görüntüle 402403 Eki Görüntüle 402404 Eki Görüntüle 402405
çiğdemcim westing yeni bir site cemileden ürünlerimizi almıştık biraz geç gelmişti
ben brabantia ve güralları kapıda ödeme yaptım kart temizleme olaylarına girdiğim için
kızlarrr aralık ayı gibi englısh homeden nevresim almıştım ve paylaşma fırsatım olmamıştı hemen onuda paylaşıyorum
Eki Görüntüle 402403 Eki Görüntüle 402404 Eki Görüntüle 402405
güldencim ben bu nevresimi 50 tl ye aralık indiriminden almıştım kasanın önünde bunun tonlarında çok nevresim vardı şu sıra bunun sade turkuazı dikkatimi çekiyor mağazada bunu göremedim inşallah bulurda alırsın her dakka oraya gittiğimden sana haber vermeyi görev edinicem balım
bu ara havlu almayı düşünüyorum çok gidicem o yüzden
pelommm alabildiğimi aldım shot bardakları kahvenin yanındada kullanmayı düşünüyorum belki hediyede ederim arkadaşlarıma bilinmez iyiki westingden kupon almışsız valla
reflectionsu günnurcuğumun çeyizinden duydum ben la senza inlimitsi biliyorum onlardan çoğu şeyi alıcam ama burdaki kızlar reflectionsun çok güzel olduğunu sölediler büyük ihtimal sende benim gibi çiçekli şeleri beğendiğin için aynılarını beğeniceksindir hayatım alllalımmmı
brabantialarım geldi çok kalitelliler görmüştümde ama şimdide benim oldular bir tek spatulasını almadığıma pişmanım onuda tantitoniden alayım en iyisi
westwing kapıda ödeme çok güzelmiş kredi kartına yüklenmeden harika oldu
brabantialarım geldi çok kalitelliler görmüştümde ama şimdide benim oldular bir tek spatulasını almadığıma pişmanım onuda tantitoniden alayım en iyisi
westwing kapıda ödeme çok güzelmiş kredi kartına yüklenmeden harika oldu
westwingden kuponlarımla 3 adet havlu aldım iki tane yapraklı havlu birtanede krem 30 tl ye kapıda ödeme yaptım mutluyum kiiii:))))))
Eki Görüntüle 413039 Eki Görüntüle 413040