Giz bende alacagım korkmaz ürünlerinden bir kaç tane.Sen beğendin dimi?25 tl lik çek var ya artık onları kullanırım :)
beğendim hoşuma gitti zaten kutu ve paketlemesine hayran kaldım evimister iyi göndermiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Giz bende alacagım korkmaz ürünlerinden bir kaç tane.Sen beğendin dimi?25 tl lik çek var ya artık onları kullanırım :)
canım göndermek ne kalime 6 tane koli geldi patates azici bile ayakkbı kutusu büyüklüğünde bir kolideydi tavalar ise fırın kolisi büyüklüğündeydi hemde 2 mikrodalga fırın kutusu büyüklüğündeydi sadece 1 tanesi için o kadar koca koca koliler göndermiş evimister
canım unutmamışlar tedarik edince şak die yolladılar gelirde biraz uzun sürüyor malum
gizim geldm ben:))
msj yazdm sana ama hafızann dolmus..ben avcılardan vapura binip direk büyük adada inebiliomusum kuzu
yok artık yavrum öyle bişi yok
avcılar olmaz ya kabataştan adaya geçicen
yada bakırköyden bostancya deniz otosyla geçicen bostancıdanda adaya motorla gelcen kıh kıh avcılardan yoğğğ
Canım nerelerdesin,sesin çıkmıyor merak ettim seni,iyi misin?
canım arada bakıyorum yoğun çalışıyorum malesef bu sıra hiçbişi alamadım kredi kartıydı şuydu buydu birikimdi derken çeyize az biraz ara verdim hevesim uçuyor herhalde kuzum sen neler yapıyorsun
gizm giremedm bi kaç gündür msj atmıssın tatlm..işler yüzünden giremedm cnm ya aslında girip baktm hep yalnız bırakırmıym sizi
sorma bizimkide biraz evi düzenleyelm dio hatta mutfağı değiştiricektk de çok dağınıklık olur die nişandn sonrayabıraktk ufak tefek değişiklkler yapıorz smdi:))
masamızı değiştrdk sandalyelerinin siparişini vericm bu günbende bu gün anneme de rivalardan alıcaz hesabım keslsn de..su ara çeyiz almıorm ama daha çok para harcıorm inanki
kk den ilk kez mesaj atıyorumm,,
beceremedim sanırım :)
gizemciimmm canımm herşeyin çok güzelll... nasıl görmedim kendime hayret ediyorum şu an..
Tatlımm Rabbim güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsinn.. çok güzeller gerçekten..