gizin çeyizine aldıkları

canım göndermek ne kalime 6 tane koli geldi patates azici bile ayakkbı kutusu büyüklüğünde bir kolideydi tavalar ise fırın kolisi büyüklüğündeydi hemde 2 mikrodalga fırın kutusu büyüklüğündeydi sadece 1 tanesi için o kadar koca koca koliler göndermiş evimister

canım unutmamışlar tedarik edince şak die yolladılar gelirde biraz uzun sürüyor malum

özendim bende cem in makarna tenceresini aldım :21: 3 gündür kargolanmasını bekliyorum :KK51: biran evvel şak diye yollasalar iyi olur :KK47:

gizim geldm ben:))
msj yazdm sana ama hafızann dolmus..ben avcılardan vapura binip direk büyük adada inebiliomusum kuzu:KK69:

gizim geldm ben:))
msj yazdm sana ama hafızann dolmus..ben avcılardan vapura binip direk büyük adada inebiliomusum kuzu:KK69:

yok artık yavrum öyle bişi yok

avcılar olmaz ya kabataştan adaya geçicen

yada bakırköyden bostancya deniz otosyla geçicen bostancıdanda adaya motorla gelcen kıh kıh avcılardan yoğğğ

yok artık yavrum öyle bişi yok

avcılar olmaz ya kabataştan adaya geçicen

yada bakırköyden bostancya deniz otosyla geçicen bostancıdanda adaya motorla gelcen kıh kıh avcılardan yoğğğ

eee bizim gizem nasıl gitmiş yaa arkadaşlarıyla avcılardan adaya gittim dio..okul gezisiyle gitmiş:S
anlamadm ki..dur akşam ben öğrenirim nasıl gelicemi

Canım nerelerdesin,sesin çıkmıyor merak ettim seni,iyi misin?

canım arada bakıyorum yoğun çalışıyorum malesef bu sıra hiçbişi alamadım kredi kartıydı şuydu buydu birikimdi derken çeyize az biraz ara verdim hevesim uçuyor herhalde kuzum sen neler yapıyorsun

canım arada bakıyorum yoğun çalışıyorum malesef bu sıra hiçbişi alamadım kredi kartıydı şuydu buydu birikimdi derken çeyize az biraz ara verdim hevesim uçuyor herhalde kuzum sen neler yapıyorsun

Bende iyiyim canım farklı bir şey yaptıgım yok benimde.İş ev kpss arası gidip geliyorum :)
Çeyiz alman önemli değil canım arada iyiyim de de merak etmeyelim.

kızlar selamlar çoktandır birşey almadım şu sıra anneme herkes gaz verdi yazın söz nişan olursa eksiklerini al evi düzene sok die annemde allahtan mutfak banyo oturma odasını geçen yıl yaptırmanının haklı rahatlığıyla biraz ev için alışveriş yapıyor

şekerlik önlükler nevresimler sanki çeyiz alır gibi eve birşeyler alıyor canım yaaa

annemle babacımda led tv aldılar kendilerine ben samsung isterken phılıps aldılar ama özellikleri iyi şu sıra led tv alacak arakadaşlara fikir olsun

Philips 40PFL5606 102cm 100Hz UsbMovie FULL HD LED TV 1700 tl ye elektrwordden aldılar

$05.011.1245.012601t3.jpg

birde benimde kendim için almak istediğim ama hiçbiryerde riva modelini görmediğim için almamıştım annecim kendine almış kızlar çok güzelll çok kıskandım bende istiyorum dedim ama annecim sana daha güzelleri olcak dedi ama bu çok sade ve şık daha güzelini şu güne kadar beğenmedim günlüğe herkese fikir olsun

$riva.jpg

gizm giremedm bi kaç gündür msj atmıssın tatlm..işler yüzünden giremedm cnm ya aslında girip baktm hep yalnız bırakırmıym sizi:KK69:
sorma bizimkide biraz evi düzenleyelm dio hatta mutfağı değiştiricektk de çok dağınıklık olur die nişandn sonrayabıraktk ufak tefek değişiklkler yapıorz smdi:))
masamızı değiştrdk sandalyelerinin siparişini vericm bu günbende bu gün anneme de rivalardan alıcaz hesabım keslsn de..su ara çeyiz almıorm ama daha çok para harcıorm inanki:KK43:

gizm giremedm bi kaç gündür msj atmıssın tatlm..işler yüzünden giremedm cnm ya aslında girip baktm hep yalnız bırakırmıym sizi:KK69:
sorma bizimkide biraz evi düzenleyelm dio hatta mutfağı değiştiricektk de çok dağınıklık olur die nişandn sonrayabıraktk ufak tefek değişiklkler yapıorz smdi:))
masamızı değiştrdk sandalyelerinin siparişini vericm bu günbende bu gün anneme de rivalardan alıcaz hesabım keslsn de..su ara çeyiz almıorm ama daha çok para harcıorm inanki:KK43:

ayyy rivadan yana gidiyoruz ama çok kaliteliler he ben çok beğendim kendime alabilirim

bizde aynen tv felan aldık oturma oda takımız hep yeni mutfak banyoyu zaten yaptırmıştık şimdi ufak eksikleri hallediyoruz hsiardan felan çay seti alabilir annem bakalım

canım iyi olmana sevindim çok merak etmiştim seni kuzum

gizim bende özledm seni yaa:KK43:((
bu hafta sonu arıcakmıs atakanın annesi annemde havalar iyileşssin hemde sözle tanısma arasnda çok zman olmamıs olsn die mayıs gibi gelmelerini isticem dio bakalm..bizim küçük gizin doğum günü 19 mayıs o zmana denk gelebilir hem hafta sonu herkes tatil olucak:KK66:
heyecanlıyım valla..annesi stradiden beğendiğim kazakları örmüş bitirmiş bohçama koyucakmıss hahayyy:))

QUOTE=giz08;22978906]evet hayaller inşallah gerçek olur hayalimde 120 metrekare bir ev var mesela tam bana göre olur ilk etapta biraz fazla gelir ama iyi olur

tencerede jumbo çok istiyorum jumbo ve korkmaz olcak herhalde iki tane set , çatal kaşık jumbo olur çaydanlık 2 tane jumbo ve korkmazdan beğendim benim annemde elektirkli beğenmiyor ben çay içen biri değilim birde elektirkli içi çelik olanlardan çeyize atmak istiyorum sürekli çay servisi yapcak olmak korkutuyor oturma odamın bir köşesinde semaver yada elektirkli durur die düşünüyorum pek çay sevmiyorum ama büyükleri düşünmek lazım

bebek tavsiyene gelince allah verirse ben hemen isterim evliliğimin ilk senesi anne olmak çok istiyorum, anneciğimde evlendiğinden 9 ay sonra beni almış kucağına anneme çektim fikrim bu şekilde nasipte var ise, sanada dua edicem biran önce bebiş al die kucağına canım benim

elektirk süpürgesi olarak phılıps bakıyorum daha doğrusu araştırma içindeyim :KK1::KK1: tefal buharlıyı çok övüyorlar şu anda phılıps azur ütü istiyorum, buharlıyı tavsiye ediyorsun değilmi ona verilen paraya değiyordur

blendır olarak braun, tost makinesi tefalin döküm tost makinesi var onu istiyorum, demir döküm tencere tavalar ve seramik tavalarla ilgili bir görüşün varmı kullandınmı canım[/QUOTE]

gizemciimmm canımm herşeyin çok güzelll... nasıl görmedim kendime hayret ediyorum şu an..
Tatlımm Rabbim güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsinn.. çok güzeller gerçekten.. :nazar:

gizemciimmm canımm herşeyin çok güzelll... nasıl görmedim kendime hayret ediyorum şu an..
Tatlımm Rabbim güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsinn.. çok güzeller gerçekten.. :nazar:

canım sağolasın alıyorum yavaştan ama pelintoşumlaa beraber azcık ara verdik yine takip ediyoruz ama kısa bir süre ara verdim

kızlar ben siyah saten sabahlık aldım akşam paylaşacağım

X