- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
berfincim sağol canım dekarasyon.com dan aldım minimal markası kuzum
daha önce özdilekten aldığım ilk çeyiziminde resmini koyuyprum bide englıh homeden aldığım vardı ama onun fotosu yok onunda en yakın zamanda fotosunu çekicem 7 nevresimim var 2 si misafire şu anda bir 2 adet daha alcam yataştan beğendiklerim var:)))
1 pikem oldu 2 pike alcam bide ya gelin homeden gelinlik pike alcam yada bir tanıdığımız benim için işlicek :)
Eki Görüntüle 368263 Eki Görüntüle 368261 Eki Görüntüle 368262
Canım güle güle kullan o pike gerçekten çok tatlı ve de nevresimin modeli de çok güzel :)
kuponla aldınız dımı
ama bnm kuponum yok
saol canım aslında sizinkilerden alcaktım ama sabah gaza gelip mürdüm battaniye alınca nevresimlede cici durur dedim sizinkindende çok istiyorum dayanamayıp onuda alacağım
kuzum kupon an itibaryle bitti bidaha duyduğumda sölicem sana
artık tekstil bitiyor yavaş yavaş tencerelere girişcez annemle belki bu cumartesi dolaşcaz nisandada tencere çkb leri halledicez balım :)
harika gizşmm:)
çok güzelll hepsiciğiiiiii:))
Minkten bende güzel bi battaniye istiorumm gelecek ay harcamalarıma onu da ekleyebilirim:)
senin hediyelerin de kargoya verilmiş balımm heyecanlaa bekliorumm yaaaa nasıllar acabaaaa
oyyy pelontoşum koskocaman ve çok kaliteli bir battaniye tavsiye ederim bebekim mink markayı
Gizz yardım etmedin bende hiç güzel yapamadım ((
bugünkü cicilerimde almış bulunuyorm madam cocco çift kişilik trendyoldan yine kuponum varimiş çok ucuza geldi saygılar trendyol
ilk pikemide almış bulunuyorum an itibariyle 2 adet beğendiğim battaniye ve 2 adette pikem kalmış bulunuyor :)))) alacağım
Eki Görüntüle 368165 Eki Görüntüle 368166 Eki Görüntüle 368167