gizin çeyizine aldıkları

Canım güle güle kullan o pike gerçekten çok tatlı ve de nevresimin modeli de çok güzel :)

berfincim sağol canım dekarasyon.com dan aldım minimal markası kuzum

daha önce özdilekten aldığım ilk çeyiziminde resmini koyuyprum bide englıh homeden aldığım vardı ama onun fotosu yok onunda en yakın zamanda fotosunu çekicem 7 nevresimim var 2 si misafire şu anda bir 2 adet daha alcam yataştan beğendiklerim var:)))

1 pikem oldu 2 pike alcam bide ya gelin homeden gelinlik pike alcam yada bir tanıdığımız benim için işlicek :)

$page8.jpg $9.jpg $page7.jpg

berfincim sağol canım dekarasyon.com dan aldım minimal markası kuzum

daha önce özdilekten aldığım ilk çeyiziminde resmini koyuyprum bide englıh homeden aldığım vardı ama onun fotosu yok onunda en yakın zamanda fotosunu çekicem 7 nevresimim var 2 si misafire şu anda bir 2 adet daha alcam yataştan beğendiklerim var:)))

1 pikem oldu 2 pike alcam bide ya gelin homeden gelinlik pike alcam yada bir tanıdığımız benim için işlicek :)

Eki Görüntüle 368263 Eki Görüntüle 368261 Eki Görüntüle 368262

harika gizşmm:)
çok güzelll hepsiciğiiiiii:))

Minkten bende güzel bi battaniye istiorumm gelecek ay harcamalarıma onu da ekleyebilirim:)

senin hediyelerin de kargoya verilmiş balımm heyecanlaa bekliorumm yaaaa nasıllar acabaaaa:KK52:

Son düzenleme:
Canım güle güle kullan o pike gerçekten çok tatlı ve de nevresimin modeli de çok güzel :)

saol canım aslında sizinkilerden alcaktım ama sabah gaza gelip mürdüm battaniye alınca nevresimlede cici durur dedim sizinkindende çok istiyorum dayanamayıp onuda alacağım

kuponla aldınız dımı:KK43:
ama bnm kuponum yok:KK43:

kuzum kupon an itibaryle bitti bidaha duyduğumda sölicem sana

artık tekstil bitiyor yavaş yavaş tencerelere girişcez annemle belki bu cumartesi dolaşcaz nisandada tencere çkb leri halledicez balım :)

saol canım aslında sizinkilerden alcaktım ama sabah gaza gelip mürdüm battaniye alınca nevresimlede cici durur dedim sizinkindende çok istiyorum dayanamayıp onuda alacağım

kuzum kupon an itibaryle bitti bidaha duyduğumda sölicem sana

artık tekstil bitiyor yavaş yavaş tencerelere girişcez annemle belki bu cumartesi dolaşcaz nisandada tencere çkb leri halledicez balım :)

tamam canım. malum ben pek bakamıyorum ve çok eksiğim var. bişey duydugunda yazarsan sevinirim:) bu arada bugun ay başı. bu hafta inş sendlicem borcumu:)
helal et geç oldu:)

Giz topik açıyorum,seni kıramadım :))
Ama resim yüklerken url kopyalamayıp direk bilgisayardan yüklesem ne olur :KK43:

Son düzenleme:
harika gizşmm:)
çok güzelll hepsiciğiiiiii:))

Minkten bende güzel bi battaniye istiorumm gelecek ay harcamalarıma onu da ekleyebilirim:)

senin hediyelerin de kargoya verilmiş balımm heyecanlaa bekliorumm yaaaa nasıllar acabaaaa:KK52:

oyyy pelontoşum koskocaman ve çok kaliteli bir battaniye tavsiye ederim bebekim mink markayı

Son düzenleme:
duygum canım kötü değil ki valla ben çok beğendim

pelooo markmostta kargo kazandım yakaladım oni isteyene markafoni kargo kodu verebilirim

nilom canım saol annem sizin aldıklaırnızı çok beğendi bende dayanamadım morlu aldım :)seviyorum seni ı love nilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

yeni cicilerin gerçekten çok ciciler canım : ) mutlu günlerde kullanırsın inşallah

bu arada lalezar tabakları aldım canım. nerdeyse her parçayı başka yerden aldım ve aldırdım. şu an yarısı ofiste yarısı evde yarısı sevgilimde:KK1: biraraya getirdiğimde fotosunu çekip ekleyeceğim. görmek istemiştin : )
yalnız çay setini bulamadım :KK43:

çok güzel canım son aldıkların madame cocolar, pikeler, anahtarlığa da bayıldım :KK70: yalnız çeyizde anahtarlık ne kadar ince düşüncelisin valla bravo 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi :KK70:

güle güle kullan her şeyini :KK16::KK16:

liva aquality canlaım sağolun kızlar

Aquality canım burdaki kızlar çok alıyordu bu anahtarlfıklardan hep aslında çeylze deglde sevdicegme dogum günündede bölüp vereblrm hala markafonide kampanyası var canım çok begenmstm

Liva kesinlikle lalezarı ekle canım çok sevİndm almana

X