Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pelommmm canım çok sevindim umarım çok beğenmişsindir
Amaaa bu kızz vicdann azabıı cekiioooooooo:76:
ayyy gördüm şaka gibi nasıl onu yapabildiler şaşurdum yahuuu ne bereketli bir insanım şapka çıkardım
Canım tepehome dan aldıkların geldi mi benimkiler geldi ama hayal kırıklığına uğradım küçücükler elime zor oldu eldiven, önlük küçücük kaldı, ekmeklikte minicik :)))
Turquaz merhaba canım, bende aynı hayal kırıklığını yaşadım malesef. Önlük bana tam oldu, cuk diye:) ama eldiven küçücük -ki benimde ellerim küçüktür aslında- hani bildiğimiz klasik anne eldiveni gibi değil onlar bol ve ferah olurlar ya bu da tam aksine kendimi avutmak için iyi ya iyi tam falan dedim de yine de burukluk olmadı değil...
Bana da oldu olmaya ama yine de hayal ettiğim gibi değil ne yapsam bilmiyorum, hediye çeki ile ucuza almasaydım kesin geri yollardım. Gönderince hediye çekimizde geri gelse yine geri yollardım :)
Hayırlı uğurlu olsun canım çeyizin, inşallah iyi günlerinde seve seve kullanırsın her bir aldığını..
İyi ki ekmeklik almamışım o zaman.
Canım hediye çekini iade ettirebilirsin. Ben mesela tantitoni külah kase almıştım hem adedi düşük geldi hem de beklediğim gibi değildi soyulmuştu falan birkaç yeri, üstelik ben onu 20 TL'lik çek kullanarak almıştım
Dün aklıma geldi o çek bana iade edilmedi! Hemen maili bi basarsın 10 dakikaya kalmadan cevap geldi en kısa sürede çekiniz hesabınıza yüklenecektir diye.
Sen de iade edip çekini geri alabilirsin tatlım.
gülçinim ve pelinim bende ekmeklikte hayal kırılığı yaşadım önlük ve eldiven hala geçmedi ellerim küçük die sorun etmem bakalım zaten ekmekliktede uyum aramıyordum iyikide çekler var
picilere bakıyorum limangodan şimdik i&d belki sabahlık alırım ama para harcamayayyım
siyah saten sabahlık almıştıom geldi sipairşim akşama eklicem
Güle güle kullan cnm :)
Canım bu arada evimimister yolladı mı ürünlerini. Ben hala uğraşıyorum sanırım sikayetvar a yazıcam artık ilgilenmiyorlar ya deli oldum.