kuponumla mutfak yardımcılarımda gayet makul plana geldi patates eziciyi hep çelik isterdim sonunda kavuştum, şu an içinki planlarımda bambu set almak var teflon yada plastikte alabilirim marka araştırması yapıp karar vercem
şimdilik gereksinimlerimi almış bulunuyorum mutfak yardımcılarımı seviyorum ayrıca korkmazın çelik kalitesinede güvenim sonsuz, gerçi birkaç şeydede gözüm kaldı ama 2 adet çkb takımım olcağı için gözümün kaldığı servislikler çkb de çıkıyor sadece bir adet sos ve spagetti servisliği alcam
bugünlük alışverişimi bunlarla noktalayıp ders çalışmaya gidiyorum
Eki Görüntüle 364586 Eki Görüntüle 364587 Eki Görüntüle 364588 Eki Görüntüle 364589
çok güzel canım güle güle kullan. mutfak yardımcılarında tupper'ın kalitesine de güvenebilirsin. ben porland'dan yemek yaparken kullanmak için bir kaç bambu kaşık ve spatula aldım. ayrıca tupper'dan servis setini, kabak oyucusu, sarımsak ezicisini aldım. annem yıllardır kullanıyor ve çok memnun canım.
teşekkür ederim canım, tupperı annem 15 yıldır kullanıyor canım bizdede var severek kullanıyoruz ama çelik konusunda korkmazdan almak istedim
bambu kaşıkların markası porlanddmı yoksa başka bir markamı bende bir mutfak.com dan bambularımı almayı düşünüyorum
porland'ın kendi ürünü canım. hem ergonomik hem ölçüleri ideal. tupper'ın servis seti teflonlar için canım. yani koyu renk teflon görünümlü çelik değil. ama çelik olarak korkmaz gerçekten çok kaliteli:)
çeyizime tam gaz devam sabah sabah evimister kuponumu kullanıp un eleğimi bile almış bulunuyorum devamı gelicek 15 tl lik kuponumlada birkaç cici alayım hemen
Eki Görüntüle 364580 Eki Görüntüle 364581 Eki Görüntüle 364582
yarın birşey almazsam bu haftayı bunlarla kapıyacağım
hepsi çok güzel tepe home mutfak cicilerini ne zaman aldın kaçırmışım bak
Gizoşmm bende akşam nilişime sormuştum wok tavayı ama sende almışsın o da korkmazı tavsiye etmişti:)
nerden ve ne kadara aldınn canımm?
Ayrıcaa bu haftaa bnm içinde epey verimli geçti:))
Westwingten aldıklarımı halen bekliorm, o ayrı...
canım pazartesi limangoda indirimdeydi kaptım hemen bide englısh homedekilerde gözüm kaldı onlarıdamı alsam die düşünüp duruyorum
bence daha evlenip evi içine girmeden iki takım almaya gerek yok. zaten çok pahalı şeyler değiller. ben de tepe home'dan bi set istiyorum english home'dan aldım biliyosun ama evlenip evime gireyim aldıklrımı kullanayım sıkılınca yenisini alıcam.
boşver büyük eksiklerini al böyle küçük şeylerle çok oyalanmadan asıl para edenler bitince bakarsın tekrar istiyosan
doğru diyorsun canım valla ama ben büyük şeleri kendim almıcam annem alcak nisan ayında alcaktı ama haftaya bir çeyiz gezmesi yapcaz birkaç büyüğümle beraber birşeyler almayı düşünüyorum
bu arada bizim bir akrabağmız kuzenim için hem nakış hem pike hemde brezilya nakışı yapmış dışardakilerle aynı fiyat belki ama çok çok güzel olmuş annem ona istediğin ne varsa yaptırrız sen kafandan model belirle olmadı gelin homedekiler alırız dedi anneme bir masraf grafiği çıkardımda artık ağırdan almıyor:)))))))))))
bu arada porselenlere hiç girmedim şimdi 12 kişilik misafir 12 kişilik günlük 6 kişilkte kahvaltımı alsam sen kaçtane aldın canım
ben misafir günlük ayırımı yapmadım valla açelyayla rose garden'ı beğeniyodum ikisini de aldım canım hangisini isterse onu kullanırım en son günlük karacadan 6 kişilik 24 parça aldım bi tane onu günlük kullanırım kendimize. kahvaltı tkaımı da 6 kişilik oluyor zaten onu da karacadan almıştım misafir günlük ayrımı yapmadım kahvaltıda kendime de kullanıacm misafire de. bir de kayınvalidemin aldığı arcopaller var onların tabakları baya lazım olur bi şey doğrayıp içine koymaya ne bileyim yemek yaparken çok tabak kullanırım ben onlar için takımdan parçaları kullanmam kırılır falan üzülürüm arcopalleri de dediğim gibi sofraya çıkarmak için değil de bi şeyler koymak için falan kullanıcam. tek eksiğim biev çay setim kaldı onu da alırsam daha da tabak çanak almam
yani toplamda 2 tane 12 kişilik 1 tane 6 kişilik yemek takımım, 1 tane 6 kişilik kahvaltı takımım bir de 6 kişilik çay takımım olmuş olcak. bir de normalller olucak onların tam sayısını bilmiyorum da baya varmış kaanın deidğine göre
ben gelmeyeli yine birsürü güzel şeyler almışsın canımhepsi çok güzel mutlu günlerde kullan
korkmaz seramik tavaları ve mutfak aletlerini bende düşünüyorum. Geçen hafta seramik wok tavadan anneme aldm çok memnun, kendimede alacağım inşallah : ) bu arada düdüklü tencerede neye karar verdin ?
canım benim düdüklü ile beraber tarif kitabı gönderiyorlar, çok güzel tarifler var. bencede en iyisini yaparsn ben çok sevdim düdüklümü