- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
ayyy bende musmutlu oldum girdim englısh home indirim var hemen aldım:)
canım o yatak örtülerimiz aynımı ben senin topikinden foto kopyaladm ama sonra aynı olmadğnı farkettim benimkinin içi polar battaniye gibi değişik bişi ama diğer topiklerdede foto çekip paylaşmşssn benimkine benzettim
bu arada gerçekten kayınvalidenin aldığı gelin home çok güzelmiş piken diğer topikte gördüm güzel zevkliymiş
hisarın sitesinde fabrika satış mağazası olarak geçiyo bende önce güvenememiştim .. Küçük bi yer fiyatlar aynı ama çok indirim yapıyolar . Ben düdüklü yerine 330 tl çek aldım bana özel değildi ama ben düdüklü olduğu için almıcam yoksa alırdım filan deyince adam öyle bişey yapabileceğini söyledi .. Hisarın normal mağazalarında bunu yapamadıklarını ama orda düdüklüyü tek başına satabileceğini söyledi ve düdüklünün liste fiyatı kadar indirim çeki yazdı . Bende ne alsam onu düşünüyorum :) Eve kadar getirdiler ve ben yanımda nakit olmadığı için kapıda ödeme yaptım , herşeyimi kontrol ettim ve ödedim .. Gittiğinde arkadaşım tavsiye etti dersen aynı şeyi sana da yapmak zorunda kalır :) çaydanlığın modelinide mutlaka değştir ben çeyiz setindekini değil kilitli sistem olan daha yeni bi model seçtim .. Benim adımı verirsin bi ay önce filan almıştı dersin cnm Adım pınar bu arada :) ben uğrıcam bu aralar arkadaşımda gelicek derim bi ön bilgilendirme yaparım indirimi garantileriz :)
galeri regalo
zeytinlik mh. Türkçü Sk. No:9/B Bakırköy/İstanbul
tl 0212 660 44 85
canım kek kalıpların çok şeker güle güle kullan
can-canan kaşıklarını geçen yaz almıştım bende çok seviyorumjapon pazarından 13tl dedi pazarlıkla 10 tl almıştım
ufak züccaciyelere bak istersen daha uygun olabiliyor
Eki Görüntüle 364240
gizz liste:9
kızlar berfinin paylaştığı bu çeyiz listesi benim hedefim ve çok gerekli bir liste berfinden rica ettim topiğime koydu ben iş yerindeyken yapamıyorum die teşekürler berfincim
fındıgıııım bendee tam bı arayıstaydımm kaptım listeyiii
Bu listeyi bende önceden bilgisayarıma kaydetmiştim.Ama bende kendime göre bir liste yaptım,aldıkça karalayacagım.Dahalık pek bişe almadım
Eki Görüntüle 364247 Eki Görüntüle 364248
Canım aldıkların çok güzel hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle benimde eylülde düğünüm çeyiz hazırlıklarına bende başladım ve kahverengi nevresim takımına bayıldım nerden ve kaça aldın sakıncası yoksa paylaşabilirmisin... Bende 8 martta dün english home'dan yatak örtüsü aldım bu pembeyi çok beğendim ama annem ne yaptı ne etti kendi beğendiğini aldırdıAcaba değiştirsem mi aklımın ucunda kaldı....
canım teşekkür ederim seninde düğününe az kalmış inşallah herşey gönlünce olur benim daha çok var 2013 te kısmetse
linenste sitesinden bakabilirsin istanbul serisi arzu kaprol tasarımı nevresim şu anki fiyatı 345 ten 163 tl ye inmiş görnüyor alabilirsin canım
bu arada englısh homeden aldığın yatak örtüsünü merak ettim paylaşırmısın bu benim aldığımdan hiçbiryerde yok sen nereden aldın canım hangi mağazasından
Eki Görüntüle 364252
Yardımın için teşekkürler canım... Aldığım bu canım internet sitesinden aldım ....
senin aldığında güzel canım internete sitesinde benim aldığım varmıı acaba bir kontrol edeyim
genel yetenekte 60 soruda 54 doğru yaptm gizim 2 boşm var 4de yanlışş..ama 75 dk fln tuttu üzülsemmi sevnsemmi bilemedm smdi:S
benm genel kültüre ağırlık vermem lazm çok yaaa(((((