gizin çeyizine aldıkları

ben açmadım valla yatak örtümü şeffaf bi çantadaydı annemler almış baktım beğendim kaldırdım açarsam geri koyamam diye düşündüm bi de polarını pek bilmiyorum yani nasıl içi. fotoğraftakine benziyosa odur ya onun sandalye minderleri falan da vardı takımı o seriden heralde seninki de

kayınvalidem zevkli hatun ya hakkaten oğlu da öyle nitekim

Son düzenleme:

vallal canım bu bilgileri yazman çok iyi oldu inşallah giderim ve alırım hemen araştırcam verdiğin adreside sağolasın

canım kek kalıpların çok şeker güle güle kullan
can-canan kaşıklarını geçen yaz almıştım bende çok seviyorum japon pazarından 13tl dedi pazarlıkla 10 tl almıştım
ufak züccaciyelere bak istersen daha uygun olabiliyor

dediğin gibi yapayım en iyisi çetinkayadada ucuzdur oralara gidip can canan bulmam lazım arkadşaımada alcam çünkü

kızlar berfinin paylaştığı bu çeyiz listesi benim hedefim ve çok gerekli bir liste berfinden rica ettim topiğime koydu ben iş yerindeyken yapamıyorum die teşekürler berfincim

Bu listeyi bende önceden bilgisayarıma kaydetmiştim.Ama bende kendime göre bir liste yaptım,aldıkça karalayacagım.Dahalık pek bişe almadım

Eki Görüntüle 364247 Eki Görüntüle 364248

Canım aldıkların çok güzel hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle benimde eylülde düğünüm çeyiz hazırlıklarına bende başladım ve kahverengi nevresim takımına bayıldım nerden ve kaça aldın sakıncası yoksa paylaşabilirmisin... Bende 8 martta dün english home'dan yatak örtüsü aldım bu pembeyi çok beğendim ama annem ne yaptı ne etti kendi beğendiğini aldırdı Acaba değiştirsem mi aklımın ucunda kaldı....

Bu listeyi bende önceden bilgisayarıma kaydetmiştim.Ama bende kendime göre bir liste yaptım,aldıkça karalayacagım.Dahalık pek bişe almadım

bende öyle yapıcam canım

bu arada battaniyeden alabilirim bende şimdi bakıyorum çok ucuza gelcek alırsam çünkü :))))))) nevresim konusundada akşam paylaşcam beğendiğim modelleri ama bu sizin aldığınızda alabilirim oda şirin

canım teşekkür ederim seninde düğününe az kalmış inşallah herşey gönlünce olur benim daha çok var 2013 te kısmetse

linenste sitesinden bakabilirsin istanbul serisi arzu kaprol tasarımı nevresim şu anki fiyatı 345 ten 163 tl ye inmiş görnüyor alabilirsin canım

bu arada englısh homeden aldığın yatak örtüsünü merak ettim paylaşırmısın bu benim aldığımdan hiçbiryerde yok sen nereden aldın canım hangi mağazasından

Yardımın için teşekkürler canım... Aldığım bu canım internet sitesinden aldım ....

senin aldığında güzel canım internete sitesinde benim aldığım varmıı acaba bir kontrol edeyim

Dün vardı canım sanki yanlışta yönlendirmek istemem annemle atıştık çünkü ben pembeyi o bunu istedi :)

genel yetenekte 60 soruda 54 doğru yaptm gizim 2 boşm var 4de yanlışş..ama 75 dk fln tuttu üzülsemmi sevnsemmi bilemedm smdi:S
benm genel kültüre ağırlık vermem lazm çok yaaa(((((

genel yetenekte 60 soruda 54 doğru yaptm gizim 2 boşm var 4de yanlışş..ama 75 dk fln tuttu üzülsemmi sevnsemmi bilemedm smdi:S
benm genel kültüre ağırlık vermem lazm çok yaaa(((((

kuzum benimde genel kültür senin genel yetenek netinle aynı çıkıyor ama sapmayı her iki gurup etkiliyor birinden çok iyi diğerindede orta olmak lazım benim genel yetenekten tek mat çalışmam lazım gerekirken hala mat çalışmaya başlamamda ayrıca tezatlık offffffffffff

kızlar son gaz kpss çalışıyosunuz maşallah :) ben o derdi 2008 yılında atlattım darısı sizin başınıza

çeyizime tam gaz devam sabah sabah evimister kuponumu kullanıp un eleğimi bile almış bulunuyorum devamı gelicek 15 tl lik kuponumlada birkaç cici alayım hemen

Son düzenleme:
kuponumla mutfak yardımcılarımda gayet makul plana geldi patates eziciyi hep çelik isterdim sonunda kavuştum, şu an içinki planlarımda bambu set almak var teflon yada plastikte alabilirim marka araştırması yapıp karar vercem

şimdilik gereksinimlerimi almış bulunuyorum mutfak yardımcılarımı seviyorum ayrıca korkmazın çelik kalitesinede güvenim sonsuz, gerçi birkaç şeydede gözüm kaldı ama 2 adet çkb takımım olcağı için gözümün kaldığı servislikler çkb de çıkıyor sadece bir adet sos ve spagetti servisliği alcam

bugünlük alışverişimi bunlarla noktalayıp ders çalışmaya gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…