gizin çeyizine aldıkları

arım balım peteğimm gizoşumm çok güzellerrrr güle güle kullan sonunda almışsınnn

canım işler çok yoğundu bakamadım ben memnunum normaldede kullandığım bir markadır

giz almışsın english home yatak örtüsünü süpersin valla hayırlı olsun canım çeyizimin en güzel en sevdiğim parçaları english home aldıkça alasım geliyor sizler alınca bile mutlu oluyorum

gizm nasılsın yavrum
benm işlerde başladı pek giremicem yeni aldklarını da çok sevdmki çok güzellermiiş...o çay kaşıklarını bende görmüştm önceden indrmde miymiş şoannnn

giz almışsın english home yatak örtüsünü süpersin valla hayırlı olsun canım çeyizimin en güzel en sevdiğim parçaları english home aldıkça alasım geliyor sizler alınca bile mutlu oluyorum

ayyy bende musmutlu oldum girdim englısh home indirim var hemen aldım:)

canım o yatak örtülerimiz aynımı ben senin topikinden foto kopyaladm ama sonra aynı olmadğnı farkettim benimkinin içi polar battaniye gibi değişik bişi ama diğer topiklerdede foto çekip paylaşmşssn benimkine benzettim

bu arada gerçekten kayınvalidenin aldığı gelin home çok güzelmiş piken diğer topikte gördüm güzel zevkliymiş

bugün aldığım cicilerim kalpppp kalppp kalpppppp

bu ara herşeyimi peşin alıyorum ay sonu param kalmıcak karta yüklenmiyorum hayde bakalım

gizim topine yazdm cvp da vermedn kaynadm arada((
bua rada bana limango çeki lnkini atsana kuzu ya evde deilm kendime bi cici beğednm onu alıcam

gizim topine yazdm cvp da vermedn kaynadm arada((
bua rada bana limango çeki lnkini atsana kuzu ya evde deilm kendime bi cici beğednm onu alıcam

sen bana bunları yazarken bende senin topikine yazıyormuşum allla allla hemen geçmişe gidiyorum nasıl kaynadın yaaaa

aaaa gittim geldimmm aldıklarımı seversin tabe sana kek yapcam yok çay kaşıkları indirimde değil ama ben aşık oldum alcam vallla heee arkadaşmda alcam çaya bayılır ömür boyu hatırlasın beni die :))))))

nerdesin sen halanamı gittin

ama ama limango linki çalışmıyo bizde dün onu çalıştırmaya çalıştık olmadı kiii niloooo

küçük gize msj attm ondan bi mail adresi aldm giz son kalan 2 mailmdi sanırm..kullandm birini artk yeni çeklerimiz olmucak mı yaneeeee:26:

küçük gize msj attm ondan bi mail adresi aldm giz son kalan 2 mailmdi sanırm..kullandm birini artk yeni çeklerimiz olmucak mı yaneeeee:26:

aynen canım limago çalışanları erken uyandı baktılarki ha bire bişiler alıyoz çekle ayıktılar canım

ayy kızlar dizim başlamıs atvde onu izlemem gerekioo benm:))
yarn 5 girişim bol bol kaynatabiliriz..daha ders çalışıcm mahvoldm ben

hisarın sitesinde fabrika satış mağazası olarak geçiyo bende önce güvenememiştim .. Küçük bi yer fiyatlar aynı ama çok indirim yapıyolar . Ben düdüklü yerine 330 tl çek aldım bana özel değildi ama ben düdüklü olduğu için almıcam yoksa alırdım filan deyince adam öyle bişey yapabileceğini söyledi .. Hisarın normal mağazalarında bunu yapamadıklarını ama orda düdüklüyü tek başına satabileceğini söyledi ve düdüklünün liste fiyatı kadar indirim çeki yazdı . Bende ne alsam onu düşünüyorum :) Eve kadar getirdiler ve ben yanımda nakit olmadığı için kapıda ödeme yaptım , herşeyimi kontrol ettim ve ödedim .. Gittiğinde arkadaşım tavsiye etti dersen aynı şeyi sana da yapmak zorunda kalır :) çaydanlığın modelinide mutlaka değştir ben çeyiz setindekini değil kilitli sistem olan daha yeni bi model seçtim .. Benim adımı verirsin bi ay önce filan almıştı dersin cnm Adım pınar bu arada :) ben uğrıcam bu aralar arkadaşımda gelicek derim bi ön bilgilendirme yaparım indirimi garantileriz :)
galeri regalo
zeytinlik mh. Türkçü Sk. No:9/B Bakırköy/İstanbul
tl 0212 660 44 85

sen böle yazınca istanbul'a gidesim ben pınar'ın arkadaşıyım hatta kardeşiyim diyesim geldi :119:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…