gizin çeyizine aldıkları

dekoreko tepsin olmasın canım :)
Dekorasyon.com dan bir şey aldın mı,karar verebildin mi alacaklarına?

odur herhalde canım yaa westingide merak ettim farklı nolar ararsa açıcağım

yok canım dekarasyon.com karar veremiyorum

canım meraba,bişey sormak istiyorum sıcak su torbalarını nerden aldın çok güzeller,bende çeyizimin eksiklerini baya bir tamamladım yakında resimlerini yüklicem.

canım mudodan aldım inetner satışında olması gerekiyor bir bak istersen

odur herhalde canım yaa westingide merak ettim farklı nolar ararsa açıcağım

yok canım dekarasyon.com karar veremiyorum

canım mudodan aldım inetner satışında olması gerekiyor bir bak istersen

Teşekkür ederim canım bakayım hemen.

canım bişey daha sorabilirmiyim ilk defa resim yüklüyorumda senin ilk sayfandaki gibi yanyana nasıl yüklerim resimler toplu bir yerde olsun istiyorum.

canım bişey daha sorabilirmiyim ilk defa resim yüklüyorumda senin ilk sayfandaki gibi yanyana nasıl yüklerim resimler toplu bir yerde olsun istiyorum.

canım ınser ımage ikonuna tıklayıp from url alanına ekliceğin resmin linkini kopyalıcaksın en altakki kutucuktaki tiki kaldırıp ok tuşuna tıklıcaksın

ilk sayfaya eklemek istediğin fotoları son sayfana yükle mesela sonra fotoların üstüne tıkla hepsini yeni sekmede aç birtanesinin linkini kopyalayıp dediğim alana tıkla canım

IımageShack den yapıyorum canım diğerini bilmiyorum.

Canım çeyizimiz için biz neler aldık kısmına konu açtım deneme diye kayıtlı hatta beceremediğim için resim yüklemeyi deneme koydum adını şimdi fotoları yüklicem ama ordaki uyarıyı anlamadım bana yardımcı olurmusun konuma bakıp rica etsem.

bakıyorum hemen canım

Giizzzz evimister de 15 TL lik kuponum var, ne almalıyımm?

ben elek korkmazın mutfak yardımcılarını felan aldım canım senin nasıl şeylere ihtiyacın var mesela ben peynir rendesiyle normal rende alcam bu hafta bir bitsin yani o kuponu minik şelerde kullancam sende öyle yapsana

Bende minik bişiler alıyım diorm gizoşmm ziraa bu ay kredi kartına fazlacaaa dalmış bulunuorum.. ayın 16sında falan alırım olmazsa 15i kesim nasıl olsaa

Gizzz annemm bak bugunn kendinee ne almışş

bana nieee almadın diee bi güzell tribimi de attımmm sence de çok cici değiller miiii

canım trip atmaki bu fazlalık olur senin koskoca tencere setin yok bu birfaz gereksiz olur bencede çok şeker ama sen yatak odasına ağırlık ver ilk etapta emi

kızlar kuponları şehirfırsatı die sitelerde 3 tl ye 50 liralık çek alıyoruz bide belli başlı siteler ilk üyelikte 15 tl lik çek veriyor 50 tl lik alışverşlerde 15 tl düşüp 35 tl ödüyoruz haftasonları kargo bedava ouyor mesela

Nevresimm bakmaktan nevrim döndü gizz yaaa bu aradaa snn sabah paylaştığınn bernardo pasta takımını rose carnival olanı anneme gösterdimmm bayıldı blıo musunnn online satışı yok mu dedi ama yokk halaaa off çevrede bernardo satann mağazada yok nası bişise buu( kahrımmdan öliiiciiimmm en sonundaaa ben alıcamm burdan yetkili bayiisini

canım valla bende eve geldiğimde babamla anneme gösterdim country died dalga geçiyorlar ama onlarda rose carnival diyor ama ben yinede beklicem bernardodan eminim daha hoş modellerde çıkıcak bide 6 kişilik almazsam bir 6 kişilikte farklı alırım şimdilik netleştiremedim pelintoşum ooffff ne zorrr

Gizoşm annemde var bole bi takım karacanın.. ama model olarakk rose carnival gibi.. çay-pasta takımı aynı zamanda annem kahvaltı için de kullanıyor onu çok güzell:)) ona benzettimm daha güzelleri çıkarr elbettee ama bu daa gerçektenn çok tatlıı:)
ben eğer bernardo satan bi mağaza bulursam ya da online satışa açılırsa direkk alıcamm annemde sinyall yaktı kimse tutmasın bni

hemen bakıyorum duygucum

kızlar evimister tavalarımı kargoya vermiş sevindim :)

çok zevkli seçimler güzel günlerde kullanın inş ilgiyle takip ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…