gizin çeyizine aldıkları

canım bu wok tavayı uzun zamandır araştırmıştım alma kararı aldım şimdide bu cicişi alacağım bide 24 cm tavasını

Eki Görüntüle 365136

wok tavadan bende istiyorum canım ama homebravoda satışta değil sanırım. seramik tencere konusundada karasızım delimano marka var 2tencere 1tava 219tl korkmazdada 2tencere 1tava alırsam aynı paraya denk geliyor kararsızım hangisini alıcam die

bu ço aydınlatıcı oldu canım :)))

offf ben çok ayran gönülüyüm daha 2013 var bide yeni şeler çıkıyor ben mesela istanbul serisini çay pasta alcaktım şimdi vazgeçtim bunlara gözüm kayıyor aç gözlü oldum çıktım

ben şimdi 12 kişilik günlük 12 kişilik misafirlik bide 6 kişilik kahvaltı almaya karar verdim çay pasta setindede bunlara aşık oldum ne etcem bunları istiyorum

Eki Görüntüle 365369 Eki Görüntüle 365370

caım 2 saatir nutricookun tariflerini izliyorum ki ben aldığımda biraz evde kullanıp denicem biraz sakar olduğum için öğreneyimde gideyim yoksa sevdicek kepçelerle düdüklülerle kovalar malum daha var evlenmeme ama şu an için en iyisi senin modelin ki bende onu alcam düdüklüm kolum olcak benim

Gizzzz 2. harikaaaaaaaaaaaaaa:KK69:

Gizemmmm westwing ler geldi hepsini yollamışlar var ya çok güzel yaşasın :)))

paketlenme nasıl canım ayyy sevindirik oldum bana ne zaman gelcek acep :))))

Bana da daha şimdi geldi tam buraya ve duyygu ya yazacaktım duygu mesaj yollamış kargoya verilmişler diye. Duygum daha şimdi geldi tabi ki haber verecektim. Kızlar çok güzel paketlemişler tek tek. Hepsini açıp bakamadım ama kırık yok galiba ay valla acaip mutluyum. Duygu sesimi duy buraya gel 10 dakikam dolmadı :))

Bana da daha şimdi geldi tam buraya ve duyygu ya yazacaktım duygu mesaj yollamış kargoya verilmişler diye. Duygum daha şimdi geldi tabi ki haber verecektim. Kızlar çok güzel paketlemişler tek tek. Hepsini açıp bakamadım ama kırık yok galiba ay valla acaip mutluyum. Duygu sesimi duy buraya gel 10 dakikam dolmadı :))

Yettim gari :))))
Canım tamam affettim seni :p
Bana gelince hepsini açıp bakarım işyerinde.Ama ev adresini gidecek olanlar da vardı onlara eve gidince bakarım artık :)

Yettim gari :))))
Canım tamam affettim seni :p
Bana gelince hepsini açıp bakarım işyerinde.Ama ev adresini gidecek olanlar da vardı onlara eve gidince bakarım artık :)

Canim hepsi iş yerine geldi 6-7 paket falan o yüzden açamadım cnm sadece çay tabaklarına bakabildim onlarda kırık değil :)))

Canim hepsi iş yerine geldi 6-7 paket falan o yüzden açamadım cnm sadece çay tabaklarına bakabildim onlarda kırık değil :)))

Hımm anladım canım bana da gelir birazdan çünkü sabah gelmiş şubeye.Bakalım bende çok merak ediyorum.Sen kahvaltılık almıs mıydın?

canım büyük ihtimal istanbul serisinden vagzeçip bunlardan birini yada ikisinide alcam çok sevdim kiii

Canım bence de İstanbul serisinden vazgeçmelisin, klasiklerin modası geçmiyor biliyorsun. ama İstanbul deseninden kısa sürede sıkılabilirsin. Ben sıkılırdım yani:)

Kızlarr bnm de westwing paketim şimdik geldii daha kargoyu bile açamadımm:)) hemen bakıorumm çok meraklandım şuan:KK1:

kızlar benide kargodan aradılar ya dekoreko tepsim yada westing siparişim için :)))))))) sormadım hangisi olduğunu

kızlar westingin kargosunun yola çıktığı size mailmi geldi yoksa ekrandamı gördünüz bende öyle birşey yok çünkü ayy inşallah westingdir

kızlar westingin kargosunun yola çıktığı size mailmi geldi yoksa ekrandamı gördünüz bende öyle birşey yok çünkü ayy inşallah westingdir

Ben aradım canım bayan kargo numarasını verdi ve öyle baktım bende.Sana da kesin gelir canım bugün

Ben aradım canım bayan kargo numarasını verdi ve öyle baktım bende.Sana da kesin gelir canım bugün

evet evet benim dekarasyon.com tepsim kargodaydı gelmedi :))))))))

son beklediklerim cumartesi aldıklarım sonra limangodan aldıklarım ve westingle dekorekom hala gelmediler :)))))

evet evet benim dekarasyon.com tepsim kargodaydı gelmedi :))))))))

son beklediklerim cumartesi aldıklarım sonra limangodan aldıklarım ve westingle dekorekom hala gelmediler :)))))

dekoreko tepsin olmasın canım :)
Dekorasyon.com dan bir şey aldın mı,karar verebildin mi alacaklarına?

canım meraba,bişey sormak istiyorum sıcak su torbalarını nerden aldın çok güzeller,bende çeyizimin eksiklerini baya bir tamamladım yakında resimlerini yüklicem.

X