gizin çeyizine aldıkları

turkuazım westingden banada birşey gelmedi hangi çeklerle aldın tepe homeden yatak örtüsünü canım

pelin benimki bu linkteki daha demin fotosunu paylaştığım değil benimkinin yanı içi peluş öyle güzel ki bolar gibi ama değil yatıklarının arkası kurdalleli çok güzel arkadaşlarım bayıldılar canım

VIVIAN PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK

İnşallah güzel gunlerde kullan gizoşmmm:KK69:
Bende haftasonu Tekirdağa gideblrsem bakıcam artık...:KK31:

canım yatak örtün çok güzel güle güle kullan:KK16: internette satılıyor babamdan kartı istesem mi acaba :KK1:
çok beğendiğim klozet setide sitelerinde satışta :KK31:

Gizzz külah kaseleri iade ediormm, 4 adet istemiştimm 2 gelmişti bliosun ve zaten pek hoşlanmamıştım da.. az once limangodan aradılar temin edilemiomş ben de iade ettiğimi soledimm çekle almıstımm ben bi de onları inşallah çekimi de iade ederler..:KK31:
Umarımm snnkiler güzel cıkarr cnmm..

Fırsatmagazasında fiyatlar baya uygun cnm bende oradan alabilirim...Ama iş bankasına taksit yok :KK43:((

Son düzenleme:
englısh home yatak örtümüde almış bulundum 85 tl ye aldım ne zamandır takipteydim

attachment.php
gizim yine saçmıssın bakıorm paracıkları maaş yattı tabi:)))
ama çok güzelmiş bu örtü tam senin tarzzzz...güle güle ser inşş:d

kızlar ben jumbo almaktan vazgeçtim hisardan alcam setimi karar verdim jumboya sordum çkb 1200 annem versede içim rahat etmicek hisardan ya çeyiz seti yada fırsatmağazası.com dan bunları alacağım

Hisar Milano + Nice Tencere Seti Kampanyas !!! %50 NDRM Hisar Frsatlar firsatmagazasi.com

hee şöyle yola gellllll..tutturdn bi jumbo da jumbo bu da gayet makul ve kliteli diorm anlatamıorm...
bu arada kpss devam aynen bak salmak yok..ben 2 gün dokunmadm acğı kapatıcam bu akşam:KK9:

gizim yine saçmıssın bakıorm paracıkları maaş yattı tabi:)))
ama çok güzelmiş bu örtü tam senin tarzzzz...güle güle ser inşş:d

hee şöyle yola gellllll..tutturdn bi jumbo da jumbo bu da gayet makul ve kliteli diorm anlatamıorm...
bu arada kpss devam aynen bak salmak yok..ben 2 gün dokunmadm acğı kapatıcam bu akşam:KK9:

nilim ben aslında o fotodakini değilde şunu aldım içi puff görsen hayran kalırsın battaniye gibi annemn yatağında yerlere süründü olmazsa zaten yanlardan kestirrrm kocaman geldi ama annemlerin yatakta küçük bayıldılar yastıkları minnoş arkadaşlarım iş çıkışı akın etttiler 2 adette yarın havlu alcam tantitonidende kek kalıplarımı alcam bugün nlüktü ekmeklikte bişiler aldım ben :KK1::KK1::KK1::KK1:
paracıklar yatttı alıyorum valla annem hisarın çeyiz setini alalım düüdklüde var 2 olur boşver parasını alalım dio mantıklı düşündmde ben ev almak istiyorum 8100 iyi hoşta pahalı offf ilerde alırım bende onu ne edeyim yola geldim böle diceğnide biliyordum kararımı tam bugün verdim milannooooooo diyorum son nokta

bende sevdicekle film izlicem birazdan bu ara pek çalışamıyoruz uzak mesafeden film izlemeyi denicezzzzzz

senide çok özledim heeee bilesin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

nilim ben aslında o fotodakini değilde şunu aldım içi puff görsen hayran kalırsın battaniye gibi annemn yatağında yerlere süründü olmazsa zaten yanlardan kestirrrm kocaman geldi ama annemlerin yatakta küçük bayıldılar yastıkları minnoş arkadaşlarım iş çıkışı akın etttiler 2 adette yarın havlu alcam tantitonidende kek kalıplarımı alcam bugün nlüktü ekmeklikte bişiler aldım ben :KK1::KK1::KK1::KK1:
paracıklar yatttı alıyorum valla annem hisarın çeyiz setini alalım düüdklüde var 2 olur boşver parasını alalım dio mantıklı düşündmde ben ev almak istiyorum 8100 iyi hoşta pahalı offf ilerde alırım bende onu ne edeyim yola geldim böle diceğnide biliyordum kararımı tam bugün verdim milannooooooo diyorum son nokta

bende sevdicekle film izlicem birazdan bu ara pek çalışamıyoruz uzak mesafeden film izlemeyi denicezzzzzz

senide çok özledim heeee bilesin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aldıkların çok güzel güle güle kullan :) hisar düşünüyosan bakırköydeki fabrika satış mağazasına da mutlaka uğra . anladığım kadarıyla düdüklü tenceren
varmış benim de öyleydi ve çeyiz setlerinden uzak duruyodum oyüzden , ama bakırköyde düdklü tencere yerine 330 tl hediye çeki aldım .. İstediğim çaydanlığında modelini değiştirdim fiyat farkı ödemedim ve 1800 olan seti 1400 e aldım çeki de inince 1130 oluyo .

aldıkların çok güzel güle güle kullan :) hisar düşünüyosan bakırköydeki fabrika satış mağazasına da mutlaka uğra . anladığım kadarıyla düdüklü tenceren
varmış benim de öyleydi ve çeyiz setlerinden uzak duruyodum oyüzden , ama bakırköyde düdklü tencere yerine 330 tl hediye çeki aldım .. İstediğim çaydanlığında modelini değiştirdim fiyat farkı ödemedim ve 1800 olan seti 1400 e aldım çeki de inince 1130 oluyo .

canım çok saol daha güzelleri senin olsun

şimdik sorularım olcak yakaladım seni hisarı bile biri dahya

ben yol bilmem valla bakırköyün neresinde canım birde öyle oluyormu set sonuçta bu düdüklüyü çıkarınca çek veriyorlarmı istisna bir durummu heryer yaparmı, benim düdüklüm yok aslında tefalden almayı düşünüyorum annem fazla olsun 2 tane bişi olmaz dio ama gerek yok düdüklüyüde alırsam anneme veririm diyordum 330 tl çek çok iyimiş tearend çaydanlık alırım yahuuuuu o kadar ucuza nasıl aldın 1400 nasıl indi fabrika satış diemi

hmmms anladm gizim..ama aldıklarn da çok şeker seylermiş..ya zaten sen yatırımda yapıosn hiç yapmıosn deilki benm gibi..arada böyle beğendiğin seyleri almanın ne sakıncası var..hem bunarda yatırım zaten smdi almassan sonra alıcaksn..herseyi uygun fiyata beğenip de almak gibisi varmı cnm..bende yarn iş başı yapıorm sabahtan mağazada olucam kpss çalışıorm smdide arada bir ara veriorm burya da bakıorm:KK9:

nilim gerçekten uygun fiyata beğenip çat die alıyorum ki zamanı geldiğinde içimde kalmasını hiç istemezdim gerçekten

kızlar yarın sabahta çoktandır beğendiğim can canan nehir marka çay kaşıklarını alacağım çelikmiş ve 50 yıl garantisi varmış gözüme hitap etti valla

$pr_01_446_max.jpg $pr_02_446_max.jpg

nilim gerçekten uygun fiyata beğenip çat die alıyorum ki zamanı geldiğinde içimde kalmasını hiç istemezdim gerçekten

kızlar yarın sabahta çoktandır beğendiğim can canan nehir marka çay kaşıklarını alacağım çelikmiş ve 50 yıl garantisi varmış gözüme hitap etti valla

Eki Görüntüle 361008 Eki Görüntüle 361009

bunları ben de çok istiyorum ya deli gibi hem de :KK43: bi de kahve kaşıkları var ama çay kaşığını alsam rahatlıcam :))

kızlar yorumlarnıza çok teşekkürler bugün hem tantitoni kek kalıbı hem englısh home havlu ve bunları alcam bide bundan bir arkadaşda doğum günü hediyesi alcam maksat ömürlük olsun hep hatırlanmak istiyorum

canım hisarın fabrika satış mağazasına gideceksen sana zahmet seramik tencere setini birde viyana çay setinin fiyatını öğrenirmisin? eğer fiyatı daha uygun oluyosa sevgilime aldırcam istanbul da şuan

canım hisarın fabrika satış mağazasına gideceksen sana zahmet seramik tencere setini birde viyana çay setinin fiyatını öğrenirmisin? eğer fiyatı daha uygun oluyosa sevgilime aldırcam istanbul da şuan

canım ben nisan ayında annemle gidicem canım ben hala mağaza arıyorum anadolu yakasında olmadı eminönüne gidicez hisarın eminönünde mağazası varmış

burdada birkaç arkadaşa sordum araştırıyorum gidicem ama ne zaman gidicem net değil nisan ayında düşünüyorum

canım ben nisan ayında annemle gidicem canım ben hala mağaza arıyorum anadolu yakasında olmadı eminönüne gidicez hisarın eminönünde mağazası varmış

burdada birkaç arkadaşa sordum araştırıyorum gidicem ama ne zaman gidicem net değil nisan ayında düşünüyorum

aklımızda bulunsun ozamn canım benimkide acil değil. fabrika satış mağazası uygun diye duydum ankardada yok malum. acelesi yok indirimde bulunca almak istiyorum canım bende. sende hisar almakla çok iyi edersin jumbo çok pahalı annem bana seneler önce almış tencere setini korkmazdan yoksa bende hisardan alırdım hiç düşünmeden

X