gizim seni özledmmm kiii..muck
bi yandan da keske yarn olmasa diormmm(
rica ederim canım ne demek :)) iyi yaparsın fincanlarını tatlı tabaklarını almakla. normal bi gündüz kadın oturmasında pasta ikramında küçük pasta tabakları hoş oluyor büyük servis tabakları da eğer kısır amerikan salatası falan yapıldıysa kullanılıyor e biz de ingilizler gibi 5 çayı içen insanlar değiliz biraraya gelince illa ikram oluyorpasta tabağı, servis tabağı, fincanlar güzel olur. diğer ikramlıkları da alırsın yeter de artar bile ben de merak ettim alınca koy fotolarını :))
dediğin gibi canım çok kullanışlı olur . iş çıkışı tekzene gittim lakin bulamadım. henüz gelmemiş haftaiçi tekrar gideceğim. gitmişken elim boş dönmeyim dedim renkli renkli minik kavanozlar aldım
giz annenin yemek takımına bayıldım
bu arada benim günlük yemek takımlarımdan biride eski model. babam ben küçükken ist.dan almış annemde bana saklamışilk gözağrım benim takımım bunun 6 kişiliği
Eki Görüntüle 359713
peloşum nasıl yaa beklediğin gibi değilmiydi off ama çok şirinler normalde dur bakalım bana ne gelcek acep
kızlar bunlarda bugünlük cicilerim 8 tl tuttu ikisi
pelinim limango çekinle aldın dimi sende
aaa senin takım da çok güzelmiş canım hakkaten baban zevkliymiş. çok şık çok beğendim. porlandınki de güzelmiş bu arada evet. ne kadar acaba 12 kişiliği?
teşekkür ederim canım bu takımı bende çok beğeniyorumporlandın bu modelini takım olarak değil bir sitede tek tek satıyorlar canım. katlı kurabiyeliğide var. tek parçası 4 tl.
giz önlüğün ve eldivenini güle güle kullan çok şekerlerbende aldım aynısından ekmekliğinide aldım
askıları ve lila çicekli banyo setini aldımkartı sıfırladım
ben ekmekliğinide alcam canım bakalım herşeyi alıyoruz karta ne olcak acaba
englısh home yatak örtümüde almış bulundum 85 tl ye aldım ne zamandır takipteydim
Cnmmm bu takıma bende hayranımmm çokk sevindm güle güle kullan inşallah..
mağazada mı indirim var? bi an önce English Home'a gitmem lazım gibi hissediormm yaaaa
evet hayatım yatak örtülerinde indirim var kadınlar başına üşüşmüştü hatta bunun mavilisi vardı kenaraları dantelliydi birtane iç mimar kadınla tanıştım oda kızına alıyordu bundan harika dedi sonra en son o maviliyde aldı kadın 85 tl çok iyi fırsat valla canım
turkuazım westingden banada birşey gelmedi hangi çeklerle aldın tepe homeden yatak örtüsünü canım
pelin benimki bu linkteki daha demin fotosunu paylaştığım değil benimkinin yanı içi peluş öyle güzel ki bolar gibi ama değil yatıklarının arkası kurdalleli çok güzel arkadaşlarım bayıldılar canım
VIVIAN PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK