gizin çeyizine aldıkları

dediğin gibi canım çok kullanışlı olur . iş çıkışı tekzene gittim lakin bulamadım. henüz gelmemiş haftaiçi tekrar gideceğim. gitmişken elim boş dönmeyim dedim renkli renkli minik kavanozlar aldım

giz annenin yemek takımına bayıldım

bu arada benim günlük yemek takımlarımdan biride eski model. babam ben küçükken ist.dan almış annemde bana saklamış ilk gözağrım benim takımım bunun 6 kişiliği

aaaaaaaaaaaa çok güzelmiş babanın aldığı zevkli biriymiş karışık şeyleri sevmiyorum böyle sade olucak ayyy canım gerçekten çok güzel lalezarı almana gerek yok aslındaki

teşekkür ederim canım. evet bu takımı bende çok beğeniyorum ama ne yazık ki 6 kişilik. 12 kişilik olsaydı çok işime yarardı. bir ara züccaciyeleri tek tek gezerek parçalarını aradım sadece biryerde buldum o da sadece kaseleri satıyordu eksiklerini tamamlasam süper olur

aaa senin takım da çok güzelmiş canım hakkaten baban zevkliymiş. çok şık çok beğendim. porlandınki de güzelmiş bu arada evet. ne kadar acaba 12 kişiliği?

Gizşmmmm tantitoni külah kaselerim geldi, açıkçası beklediğim gibi değil
ve kutudan 2 tane cıktı! 4 adet istememe rağmenn! hemen müşteri hizmetlerini aradım, depoyla görüşüp bana geri dönüş yapıcaklarmış...
Senin beklentilerini karşıladı mı kuzumm?

peloşum nasıl yaa beklediğin gibi değilmiydi off ama çok şirinler normalde dur bakalım bana ne gelcek acep

kızlar bunlarda bugünlük cicilerim 8 tl tuttu ikisi
pelinim limango çekinle aldın dimi sende

Bakk yaaa anlamadan yine aynı şeyleri beğendk gizmm Gülee gülee kullann bebegmm sendeee

Canım ne biliyim kalitesi falan çok tatmin etmedi açıkçası beni, üstüne üstlük bir de 2 adet gelince şok oldum Faturamı açtm baktım, siparişimi açtım 4 adet yazıo.. aradım hemen bakalım bugun dönüş yapıcaklardı..

Westwing'den aldığım bambu bıçağımda geldi bu arada kuzum. Senin siparişler noldu ordaki? :26:

aaa senin takım da çok güzelmiş canım hakkaten baban zevkliymiş. çok şık çok beğendim. porlandınki de güzelmiş bu arada evet. ne kadar acaba 12 kişiliği?

teşekkür ederim canım bu takımı bende çok beğeniyorum porlandın bu modelini takım olarak değil bir sitede tek tek satıyorlar canım. katlı kurabiyeliğide var. tek parçası 4 tl.

giz önlüğün ve eldivenini güle güle kullan çok şekerler bende aldım aynısından ekmekliğinide aldım
askıları ve lila çicekli banyo setini aldım kartı sıfırladım

ben ekmekliğinide alcam canım bakalım herşeyi alıyoruz karta ne olcak acaba

ben ekmekliğinide alcam canım bakalım herşeyi alıyoruz karta ne olcak acaba

valla canım bende bu ay karta çok yüklendim . daha alacaklarım vardı limitim yetmedi inan o setin runner'ı , kupaları ve 2 tane şamdanı alamadım
daha ay başında bitirdim limiti

canım senin kuşlu fanusu bulamadım sitede.benimkini kargoya vermişler bi sorun olmadan gelirse haber veriririm sana siteyi arar sorarız bitmiş olamaz herhalde çünkü stokta olmayanlar bile sitede yer alıyo

englısh home yatak örtümüde almış bulundum 85 tl ye aldım ne zamandır takipteydim

englısh home yatak örtümüde almış bulundum 85 tl ye aldım ne zamandır takipteydim

Cnmmm bu takıma bende hayranımmm çokk sevindm güle güle kullan inşallah..
mağazada mı indirim var? bi an önce English Home'a gitmem lazım gibi hissediormm yaaaa

Cnmmm bu takıma bende hayranımmm çokk sevindm güle güle kullan inşallah..
mağazada mı indirim var? bi an önce English Home'a gitmem lazım gibi hissediormm yaaaa

evet hayatım yatak örtülerinde indirim var kadınlar başına üşüşmüştü hatta bunun mavilisi vardı kenaraları dantelliydi birtane iç mimar kadınla tanıştım oda kızına alıyordu bundan harika dedi sonra en son o maviliyde aldı kadın 85 tl çok iyi fırsat valla canım

Gizşmm yaa internett sitesnde mavisi varr offf( ben pembişş istooooormmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

VIVIAN PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK

Canım yatak örtün çok güzel bende tepe home dan aldım çok güzeldi çeklerle de ucuza geldi. Bu arada westwing den hala ses seda yok 7 sine kadar göndermeleri lazımdı. Sende bir gelişme var mı?

turkuazım westingden banada birşey gelmedi hangi çeklerle aldın tepe homeden yatak örtüsünü canım

pelin benimki bu linkteki daha demin fotosunu paylaştığım değil benimkinin yanı içi peluş öyle güzel ki bolar gibi ama değil yatıklarının arkası kurdalleli çok güzel arkadaşlarım bayıldılar canım

VIVIAN PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK

Tepe home dan önlüğü, ekmekliği, runner ve eldiveni aldım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…