Eki Görüntüle 357343
bu tepsi canım
konu açmaya üşeniyorum canımo yüzden sizleri takip ediyorum eksiklerimi görüyorum , beğediklerimi alıyorum
benim büyükler bitti şükür şimdi mutfak eşyaları ile dekorasyona bakıyorumtekstil tamam ama görüp beğendiğim olursa alıyorum
bu hızla gidersen 3 aya kalmaz herşeyi tamamlarsın merak etme
büyükleri gezerek görerek almanı tavsiye ederim canım. taksitle alacaksan önceliği onlara ver aradan çıksın derim. ben geçen sene 12 ay taksitle aldım bu ay son taksitimi yatırdım
benimde tekstil tamam diyorum ama daha almak istediğim birçok şey var2 pike takımım var ama 1 tanede özel birşey almak istiyorum. english home dan almak istiyorum . sonra mutfak tekstilim eksik onu tamamlamam gerekiyor
bilmem belki açarım konu gaza getirme beni
gizim nerdesn yaw özledm ha:))
geldim kine...neden yoruolar cnm seni bu kdr yaw..
bu gün bütün gün baktm yeşildin ama fırsat bulamadn anladm
evt cnm cuma gitmeyi düşünüorm hafta sonunu orda geçiririrm..dinlendm yaw sanki çok yorgnmus gibisıkıldm bile tatilden..
gizzz benim gelinlik hala beklemede yau çok taktım kafayı bu ara gelinliğe :/ hufff bi kesinleşseydi iyi bi yere denk gelip dikim işi
evin tadilatı bitince gelicez istanbula mart ayı içinde. hem perde beyaz eşya alalım diyoruz hem de gelinlik işini bi karar bağlayalım. mayısta da nikahı yapıcazşu aralar durumum aynı bu smileydeki gibi ahahaha
benim topikteki yorganla ikealara baksana. alıym mı onları ne dersin
mayıs sonu düşünüyoruz okul kapanmadan nikahı yapayım da okuldaki ve meb'deki bilgilerimi değiştirmem gerek tatilde çok zor olur gidip gelmek dilekçe vs için.
yaw ben senin bu msj atlamışım heee:))))cumammı uyancaz kalkcaz gitcenmi özlicem seni kuzucum buralarda olmucaksın ama sevgilinin yanına gidicen diede çok mutluyum balım
buluşalım lütfen kocaman sarılcam sana çok özledim canım arkadaşım artık bahar gelsin biz yine çeyizlik bakıp ani kararlar verelim ve alallım istiyorum gerçi senin şu sıra çeyiz almayıp azcık para biriktirmen lazım dondurma kaselerimiz alabilirz tek o kadar nilim biliyorum kısıtlanmak doğanda yok özgür olmak istiyorsun ama ama olmasss birikimde birikim
yaw ben senin bu msj atlamışım heee:))))
bende seni çok özledm gizim valla gözüm de tütütütü tütüosn o derece
eet bu gün gidiorm ama gelicem keşke yanında olsam hep ama o zmanlarda gelicek 1-5 aydr görüşemiorz çok güzel geçicek yine eminm..hastacık olmus bide çorba sevmezken keşke gelip çorba yapsan dedi eh ben dururmuym annemden de izni koparmısım
yarn girerm öğleye doğru o işten gelmeden konusuruz öpüorm o zmana kdr topiğimi ıssız bırakmayn gelnce okuycam seyler olsn..sizi seviorm
tayin ayarlanacakmı canım zorluk çıkarmazlar dimi tayin konusunda
hıı ağustosta olcak eş durumu inşallah bi sorun çıkmaz. alıyorum bu arada ütüyü hadi hayırlısı