gizin çeyizine aldıkları

büyüklerinin bitmesi çok güzel canım bende bu ay günlük yemek takımı ve günlük tencere alma niyetindeyim kısmetse günlük büyükleri bitircem ben tekstilden başladım iyimi kötümü ettim bilmiyorum pikede almam gerekiyor battaniye felanda lazım bakalım bunları makul ve kaliteli alabilecekmiyim canım

yaaa açsana üşenme bak bende üşeniyordum 1 dakkada açtım

bu hızla gidersen 3 aya kalmaz herşeyi tamamlarsın merak etme
büyükleri gezerek görerek almanı tavsiye ederim canım. taksitle alacaksan önceliği onlara ver aradan çıksın derim. ben geçen sene 12 ay taksitle aldım bu ay son taksitimi yatırdım
benimde tekstil tamam diyorum ama daha almak istediğim birçok şey var 2 pike takımım var ama 1 tanede özel birşey almak istiyorum. english home dan almak istiyorum . sonra mutfak tekstilim eksik onu tamamlamam gerekiyor

bilmem belki açarım konu gaza getirme beni

bu arada mink battaniyeni nereden aldın canım? kart limitim dolduğu için markafoni kampanyasını kaçırdım uygun fiyata alabilirsem alacağım :)

Son düzenleme:

canım 3 ayda alabilirmiyim bilmiyorum büyük tencere takımlarımı annem alcak ya peşin ya taksit yarı yarıya onla ödeyebilirim en azından o büyük parçalar aradan çıksın eve yer açıcaz sırf bunlar için hep gözüm pahalı şeylere kayıyor çünkü

bende özel bir pike takımı alcam glein homeden sen istanbuldamısın canım gelin home nerelerde satılıyor

englısh homeden weddıng set alcam kısmetse bende

bende mesajı düzenleyerek soru sormuştum aynı zamanda yazmışız :)

ben Ankaradayım canım , gelin home duydum ama burada var mı bilmiyorum. internette birkaç sitede gördüm ürünleri çok güzel ve pahalı geldi bana istanbul mağazalarını sitelerinden öğrenebiliriz :)
geçen eklediğin nakışlı pike seti benimde çok hoşuma gitti

ben geçen sene hisar çeyiz kampanyasından aldım yemek takımını de'moonji'den aldım. elektrikli ev eşyalarınıda aldım .hepsini tek mağazadan alıp taksitle bitirdim şükür

geldim kine...neden yoruolar cnm seni bu kdr yaw..
bu gün bütün gün baktm yeşildin ama fırsat bulamadn anladm

geldim kine...neden yoruolar cnm seni bu kdr yaw..
bu gün bütün gün baktm yeşildin ama fırsat bulamadn anladm

canım sen naptın bütün gün dinlendnmi bakalım kuzum cumamı gidicen atakana ayyyy çok seviniyorum hasret gidirip yazı planlayın canım

evt cnm cuma gitmeyi düşünüorm hafta sonunu orda geçiririrm..dinlendm yaw sanki çok yorgnmus gibi sıkıldm bile tatilden..

evt cnm cuma gitmeyi düşünüorm hafta sonunu orda geçiririrm..dinlendm yaw sanki çok yorgnmus gibi sıkıldm bile tatilden..

cumammı uyancaz kalkcaz gitcenmi özlicem seni kuzucum buralarda olmucaksın ama sevgilinin yanına gidicen diede çok mutluyum balım

buluşalım lütfen kocaman sarılcam sana çok özledim canım arkadaşım artık bahar gelsin biz yine çeyizlik bakıp ani kararlar verelim ve alallım istiyorum gerçi senin şu sıra çeyiz almayıp azcık para biriktirmen lazım dondurma kaselerimiz alabilirz tek o kadar nilim biliyorum kısıtlanmak doğanda yok özgür olmak istiyorsun ama ama olmasss birikimde birikim

gizzz benim gelinlik hala beklemede yau çok taktım kafayı bu ara gelinliğe :/ hufff bi kesinleşseydi iyi bi yere denk gelip dikim işi

gizzz benim gelinlik hala beklemede yau çok taktım kafayı bu ara gelinliğe :/ hufff bi kesinleşseydi iyi bi yere denk gelip dikim işi

canım kafana takma herşeyi halletin beyaz eşya gelinlik kaldı yahu pazartesi cuman boş gelirsin istanbula arge yaparsınız gösterirsin modeli açık net konuşursun nisanada randevu alırsın yavaş yavaş olur sıkma canını canım benim daha var vallla bak takma kafaya sakın

evin tadilatı bitince gelicez istanbula mart ayı içinde. hem perde beyaz eşya alalım diyoruz hem de gelinlik işini bi karar bağlayalım. mayısta da nikahı yapıcaz şu aralar durumum aynı bu smileydeki gibi ahahaha

benim topikteki yorganla ikealara baksana. alıym mı onları ne dersin

aaaa şok oldum nikah mayıstamı canım

martta gelde hepsini bir çırpıda hallet canım istanbullu oluyon artık

hemen bakıyorum topikine

mayıs sonu düşünüyoruz okul kapanmadan nikahı yapayım da okuldaki ve meb'deki bilgilerimi değiştirmem gerek tatilde çok zor olur gidip gelmek dilekçe vs için.

mayıs sonu düşünüyoruz okul kapanmadan nikahı yapayım da okuldaki ve meb'deki bilgilerimi değiştirmem gerek tatilde çok zor olur gidip gelmek dilekçe vs için.

tayin ayarlanacakmı canım zorluk çıkarmazlar dimi tayin konusunda

yaw ben senin bu msj atlamışım heee:))))
bende seni çok özledm gizim valla gözüm de tütütütü tütüosn o derece
eet bu gün gidiorm ama gelicem keşke yanında olsam hep ama o zmanlarda gelicek 1-5 aydr görüşemiorz çok güzel geçicek yine eminm..hastacık olmus bide çorba sevmezken keşke gelip çorba yapsan dedi eh ben dururmuym annemden de izni koparmısım

yarn girerm öğleye doğru o işten gelmeden konusuruz öpüorm o zmana kdr topiğimi ıssız bırakmayn gelnce okuycam seyler olsn..sizi seviorm

tamam balım git git seni çok seviyorum iyi bakın birinize hasretlik giderin yazı planlayın canım benim

hıı ağustosta olcak eş durumu inşallah bi sorun çıkmaz. alıyorum bu arada ütüyü hadi hayırlısı

çıkmaz canım gelceksin inşallah istanbula

bu arada ütücüğün hayırlı olsun canım güzel güzel giysilerini ütülersin okula giderken öğretmenim

bende tombik set alcam korkmazdan nasıldır die sizlere sorayım dedim arkadaşlar korkmaz tencere kullanan varmıdır aranızda gerçi korkmaz çok çok kaliteli ama bende küçük 2 kişilik günlük minik set almak istiyorum evimisterden 60 tl ye gelcekler alsammı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…