gizin çeyizine aldıkları

canım bu yorumuda dikkate alıyorum ve seramik tava almak en iyisi diyorum ama ama tencere jumbodan alcaklarım yetmiceği için birde hisarada bakmak en iyisi diyorum teşekkürlermi sunarım benim için önemli canım yorumun

canım gayet hoş duruyor. ben çok severim böyle kabartmalı tabakları ama sadece tabaklarıyla çay seti nasıl olcak? çay fincanlarını falan almıcak mısın?
yalnız çay setini beyazla oluşturmak çok mantıklı cidden parça uydurması kolay oluyor beyaz katlı ikramlıklar pasta altlıkları her yerde bulunuyor çok rahat edersin tamamlamakta. bana kalırsa fincanlarını da al servis tabaklarını alacaksan. dediğim gibi katlı ikramlık pasta altlığı falan da bulursun kolyalıklagüzel bi set olur. giz açelyayı düşünerek almıştı mesela bi kaç parça çay seyi için çok hoş olmuştu

ben bu seti misafir için düşünüyorum...

bana böyle sade ve asl bir şey lazım... değişik konseptlere uydurabilmem için soframı

bu tabakları al pembe çiçeklerle bezeli bir sofra kur romantik ve eglenceli olsun

ya da gümüş şamdanlar ve gümüş suplalarla tamamla al sana lordlara şovalyelere layık bir sofra olsun

beni tek düşündüren fiyatı

emsalleri bunun en az 3 katıyken bu kadar ucuz olması kafamı karıstırıyor yoksa eğer resimde gorundugu gibiyse dusunmeden alacagım ve bir takıma milyarlar bayılmaktan kurtulacağım !

porseleni kalındır ondan ucuzdur. bende açelya var 260a almıştım 84 parçayı kalın porselen kullanılmış fakat seramik falan yok içinde sadece porselen. diğer takım rose garden'ın inceliğiyle karşılaştırılamaz bile yine de güzel o fiyata hele daha nolsn. bi de ben çok seviyorum böyle kabartmalı tabakları hem dediğin gibi her şeye uyuyor hem de retro duruyor hoşuma gidiyor.

2013 topikine yazdıklarımın aynısı katılıyorum porseleni kalıktır bunun canım benim bende inşallah birşeylere karar verip günlüklerden artık başlamak istiyorum nisan ayına kadar beklesemide diye düşünüyorum anne kız start vercez çeyiz olayına beraber dolaşıp karar vercez

çağlacım valla en baş ağırtmayan avm şu sıra viaport ki be nisan ayında oraya annemle gidip birkaç büyüğümüde alıp birşeyler bakmayı düşünüyorum alcaklarıma karar vermemde lazım bide

kalın olsun :44:

yani altı üstü ayda yılda misafirim gelince çıkarcam ben bu tabakları kimse a bu kalın mıs bu inceymiş diye bakmayacaktır gözüme hoş görünmesi soframı tamamlaması onemli olan diye düşünüyorum

yine de tabak işini sona bırakabilirim insanın kafası çok karışıyor bende annişimi götüreceğim gizoş

canım cevap verdiğin için teşekkür ederim. dediğin gibi katlı servis tabağı ve diğer beyaz servis tabakları ,çerezliklerle falan hoş olur. fincanları ve tatlı tabaklarınıda almaya karar verdim . akşam çıkışta tekzene bakacağım belki diğer parçalarıda alıp 12 kişilik günlük yemek takımı oluşturabilirim iyice aklıma yattı bununla beraber 3 günlük yemek takımım olur

giz konunu biraz meşgul ettim kusura bakma canım güzel yorumlardan sonra kafaya koydum bu seti alacağım

canım bizde lalezarla meşgulduk istediğini yazabilirsin buraya ama lalezarı alınca foto çekip koyarsan çok sevinirim çünkü ben hiç biryerde görmedim bunu tekzenin kataloğuna baktım acaba bir tekzen mağazası bulup uğrasammıki diede düşüncelerdeyim

canım bu yorumuda dikkate alıyorum ve seramik tava almak en iyisi diyorum ama ama tencere jumbodan alcaklarım yetmiceği için birde hisarada bakmak en iyisi diyorum teşekkürlermi sunarım benim için önemli canım yorumun

RİCA ederim canım ne demek herkez en iyisine sahip olsun isterim

tamam canım aldığımda foto eklerim :) tekzen indirim kataloğuna bak canım orada var
TEKZEN YAPI MARKET İNDİRİM KATALOĞU

gizim sana bi sorum olucak hazır şuan tencere inceliyosunya hisarın seramik tencereleri hakkında bilgin varmı?

rica ederim canım ne demek :)) iyi yaparsın fincanlarını tatlı tabaklarını almakla. normal bi gündüz kadın oturmasında pasta ikramında küçük pasta tabakları hoş oluyor büyük servis tabakları da eğer kısır amerikan salatası falan yapıldıysa kullanılıyor e biz de ingilizler gibi 5 çayı içen insanlar değiliz biraraya gelince illa ikram oluyor pasta tabağı, servis tabağı, fincanlar güzel olur. diğer ikramlıkları da alırsın yeter de artar bile ben de merak ettim alınca koy fotolarını :))

canım şimdi cidden doğru demişssin tek bir pasta yada brovni olduğunda küçük pasta tabağına gerek oluyor ama kısırdı dolmaydı börekti amerikandı servis tabakları oluyor

yemek takımlarında ama pasta tabağı oluyor sanırsam benim anneminkinde var çünkü bide olmuyorsa eğer istanbul sersinin 12 li pasta tabağnı alabilirimde o seridede gözüm var

açelyada pasta tabağı varmıdır die bir bakayım ben aaaa bunu yazarken baktım ki varmış

corcu canım hisarın seramiği ile ilgili bir araştırma yapmadım ama çelikleri çok iyimiş seramiğide kötü yapmazlar herhalde ben korkmazdan alcam 3 tava 1 tencere canım ilerde ihtiyacım olursada demir döküm alırım 1 adet bakalım şu sıra araştırma içindeyim

var var 12 kişilik yemek takımlarında pasta tabağı oluyor hatta 24 parça günlüklerin de çoğunda oluyor bi bernardonunkilerde bazen oluyor bazen olmuyor günlüklerinde. gizcim işte geniş düşünmek lazım günlük hayattan yola çıkarak işte evli bayanlar o yüzden tecrübeli oluyolar benim de yalnız yaşamam bu tip şeyleri düşünürken yardımcı oluyor bana yoksa insan bi sürü şey beğeniyor mesela ben kendimi durdurmasam o kadar fazla çeşit alırdım ki ama hem modeller farklı olsun diye düşünüyorum bazen de aynı olsun diye düşünüyorum ne kullnanırım ne kullanmam hep ona göre eliyorum. mesela düdüklü almıcaktım çünkü hiç kullanmadım eksikliğini de hissemedim burda da annem devreye girdi çalışıyosun yarın bi gün bi et haşlıcak kurufasulye haşlıcak olursun 1 saat onla mı uğrşaıcan eve gelince dedi düdüklüyle 20 dakkada pişer rahat edersin dedi öylelikle aldım düdüklüyü de.

sen de annemle bakıcaz alıcaz diyosun çok iyi edersin canım benim annemle zevklerimiz hiç uymaz ama onun fikirleri çok iyidir o yüzden hep ona sorarım aklıma bi şey takıldığında

aquality canım düdüklü şart ben düdüklümüde güzel birşey almayı düşünüyorum çünkü annem çalışan bir bayandı ve çorbaları bile düdüklüyle yapmıştır hiç tencereyle vakit kaybetmedi şimdi emekli ve tencerede yapar oldu artık

annemin yemek takımıı çok beğeniyorum 24 senedir hiç deforme olmadı güral porselen markasıda fotosunu çekip ekleyim dedim bunlada çok şık sofralar kuruldu arkadaşlar

ay çok şık çaydanlığı bile var bayıldım bayıldım maşallah korunmuş bunca zaman

böyle şeylere çok merakım var ya eskiler inanılma ilgimi çekiyor çok istiyorum evimde geçmişten bazı parçalar olmasını hele rahmetli canım anneanneciğmin dikiş makinasını mutlaka getirtcem evime çok istiyorum kullanmasam da evimde dursun. onun porselenleri de çok şık çok sevkli kadınmış vesselam annemin pek onları düşüncek hali olmamış çalışmaktan ama annemin çeyizinde yine anneannemin yaptığı/aldığı çok güzel parçalar var. böyle şeylerden de bazıları hiç hazzetmez ayy ne işi var evimde eskinin diye onlar eski değil tarih yaşanmışlık örneği olmayan güzellikler aslında farkında değiller

canım ben eski şeyleri çok severim dedemin ceviz ağacından bir dolabı onun üstündede pikabı var onlarıda istiyorum koymak için ilerde bayılırım eski şeylere bende annemin yemek takımın herbirşeysi var birde beyaz sade bir modeli var gelinliği dantel mesela prensesin giydiği gelinlik annemle tarzımız aynı galiba bende öyle sade ve eski şeylere bayılıyorum

senin gelinlik nasıl olcak acaip merak ediyorum ama iyi birşey olcağınada eminim canım az kaldı valla sana

gelinlik en büyük stresim ya sorma :/ inşallah güzel olur

bak bunlar da benim annemden alcaklarım. biz taşınırken annemin porselenlerinin olduğu sandığın altı düşmüştü annemin çeyizleri hep kırılmıştı ben çok küçüktüm ama hatırlıyorum annem çok üzülmüştü. işte o nedenle annemde pek bi şi kalmadı. bi ara annemin gelinliğinin fotoğrafını da koyarım süper bi şi full dantel hiç kabarık değil çok zarif çok şık

bunlar da annemden aldıklarım

bu bebek de benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…