Canım meraba bu seti almayı düşündüğünü okuyunca yazmak istedim. Bunu kullananlar saplarında ısınma olduğunu söylüyorlar. Senin için önemli bilemiyorum ama saplarda tencere gibi ısınıyormuş . bilgilendiröek istedim :)
giz tekrar merhaba canımsence kütahya lalezar seti nasıl ?
ben set olarak değil de sadece servis tabaklarını almak istiyorum ama karar veremedim. çay saati için güzel bir set hazırlamak istiyorum uzun zamandır arıyorum aklıma uyan birşey bulamadımbu setin parçaları tekzende 2.20 tl den satılıyormuş. bundan bir set oluştursam nasıl olur sence
ben set olarak değil de sadece servis tabaklarını almak istiyorum ama karar veremedim. çay saati için güzel bir set hazırlamak istiyorum uzun zamandır arıyorum aklıma uyan birşey bulamadımbu setin parçaları tekzende 2.20 tl den satılıyormuş. bundan bir set oluştursam nasıl olur sence
Eki Görüntüle 359462
Eki Görüntüle 359462
ben bu seti misafir için düşünüyorum...
bana böyle sade ve asl bir şey lazım... değişik konseptlere uydurabilmem için soframı
bu tabakları al pembe çiçeklerle bezeli bir sofra kur romantik ve eglenceli olsun
ya da gümüş şamdanlar ve gümüş suplalarla tamamla al sana lordlara şovalyelere layık bir sofra olsun
beni tek düşündüren fiyatı
emsalleri bunun en az 3 katıyken bu kadar ucuz olması kafamı karıstırıyor yoksa eğer resimde gorundugu gibiyse dusunmeden alacagım ve bir takıma milyarlar bayılmaktan kurtulacağım !
porseleni kalındır ondan ucuzdur. bende açelya var 260a almıştım 84 parçayı kalın porselen kullanılmış fakat seramik falan yok içinde sadece porselen. diğer takım rose garden'ın inceliğiyle karşılaştırılamaz bile yine de güzel o fiyata hele daha nolsn. bi de ben çok seviyorum böyle kabartmalı tabakları hem dediğin gibi her şeye uyuyor hem de retro duruyor hoşuma gidiyor.
canım güle güle kullan bende tam gelmiştir diye düşünüyordum çok sevindim güzel olmasına ve beğenmene canım güle güle kullan
canım gayet hoş duruyor. ben çok severim böyle kabartmalı tabakları ama sadece tabaklarıyla çay seti nasıl olcak? çay fincanlarını falan almıcak mısın?
yalnız çay setini beyazla oluşturmak çok mantıklı cidden parça uydurması kolay oluyor beyaz katlı ikramlıklar pasta altlıkları her yerde bulunuyor çok rahat edersin tamamlamakta. bana kalırsa fincanlarını da al servis tabaklarını alacaksan. dediğim gibi katlı ikramlık pasta altlığı falan da bulursun kolyalıklagüzel bi set olur. giz açelyayı düşünerek almıştı mesela bi kaç parça çay seyi için çok hoş olmuştu
canım cevap verdiğin için teşekkür ederim. dediğin gibi katlı servis tabağı ve diğer beyaz servis tabakları ,çerezliklerle falan hoş olur. fincanları ve tatlı tabaklarınıda almaya karar verdim . akşam çıkışta tekzene bakacağım belki diğer parçalarıda alıp 12 kişilik günlük yemek takımı oluşturabilirim iyice aklıma yattıbununla beraber 3 günlük yemek takımım olur
giz konunu biraz meşgul ettim kusura bakma canımgüzel yorumlardan sonra kafaya koydum bu seti alacağım
canım bu yorumuda dikkate alıyorum ve seramik tava almak en iyisi diyorum ama ama tencere jumbodan alcaklarım yetmiceği için birde hisarada bakmak en iyisi diyorum teşekkürlermi sunarım benim için önemli canım yorumun
tamam canım aldığımda foto eklerim :) tekzen indirim kataloğuna bak canım orada varcanım bizde lalezarla meşgulduk istediğini yazabilirsin buraya ama lalezarı alınca foto çekip koyarsan çok sevinirim çünkü ben hiç biryerde görmedim bunu tekzenin kataloğuna baktım acaba bir tekzen mağazası bulup uğrasammıki diede düşüncelerdeyim
canım cevap verdiğin için teşekkür ederim. dediğin gibi katlı servis tabağı ve diğer beyaz servis tabakları ,çerezliklerle falan hoş olur. fincanları ve tatlı tabaklarınıda almaya karar verdim . akşam çıkışta tekzene bakacağım belki diğer parçalarıda alıp 12 kişilik günlük yemek takımı oluşturabilirim iyice aklıma yattıbununla beraber 3 günlük yemek takımım olur
giz konunu biraz meşgul ettim kusura bakma canımgüzel yorumlardan sonra kafaya koydum bu seti alacağım
rica ederim canım ne demek :)) iyi yaparsın fincanlarını tatlı tabaklarını almakla. normal bi gündüz kadın oturmasında pasta ikramında küçük pasta tabakları hoş oluyor büyük servis tabakları da eğer kısır amerikan salatası falan yapıldıysa kullanılıyor e biz de ingilizler gibi 5 çayı içen insanlar değiliz biraraya gelince illa ikram oluyorpasta tabağı, servis tabağı, fincanlar güzel olur. diğer ikramlıkları da alırsın yeter de artar bile ben de merak ettim alınca koy fotolarını :))
canım şimdi cidden doğru demişssin tek bir pasta yada brovni olduğunda küçük pasta tabağına gerek oluyor ama kısırdı dolmaydı börekti amerikandı servis tabakları oluyor
yemek takımlarında ama pasta tabağı oluyor sanırsam benim anneminkinde var çünkü bide olmuyorsa eğer istanbul sersinin 12 li pasta tabağnı alabilirimde o seridede gözüm var
açelyada pasta tabağı varmıdır die bir bakayım ben aaaa bunu yazarken baktım ki varmış
corcu canım hisarın seramiği ile ilgili bir araştırma yapmadım ama çelikleri çok iyimiş seramiğide kötü yapmazlar herhalde ben korkmazdan alcam 3 tava 1 tencere canım ilerde ihtiyacım olursada demir döküm alırım 1 adet bakalım şu sıra araştırma içindeyim
ay çok şık çaydanlığı bile var bayıldım bayıldım maşallah korunmuş bunca zaman
böyle şeylere çok merakım var ya eskiler inanılma ilgimi çekiyor çok istiyorum evimde geçmişten bazı parçalar olmasını hele rahmetli canım anneanneciğmin dikiş makinasını mutlaka getirtcem evime çok istiyorum kullanmasam da evimde dursun. onun porselenleri de çok şık çok sevkli kadınmış vesselam annemin pek onları düşüncek hali olmamış çalışmaktan ama annemin çeyizinde yine anneannemin yaptığı/aldığı çok güzel parçalar var. böyle şeylerden de bazıları hiç hazzetmez ayy ne işi var evimde eskinin diye onlar eski değil tarih yaşanmışlık örneği olmayan güzellikler aslında farkında değiller