gizin çeyizine aldıkları

baya ucuzmuş ben bir yarın gidip bakayım englısh home o zaman sağolasın canım

Evet hatta ben de alsam mı diye düşünmedim değil, ama yeterince tekstil ürünüm olduğundan almadım. Görünüşü,rengi çok tatlı fiyatı da çok uygundu. Rica ederim bu arada.

Bir de Kervan'da var istediğiniz tarz şeylerden. Orda da kampanya var. Aldığın 2. ürün %30,üçüncü ürün %50 indirimli oluyor. Oraya da bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
canım çok ciciler nereden bulabilirsin sen nereden buldun canım bunları

Hangiii blogtu hatrlamıorm amaa bi blogdan almştm yanılmıosammm canımm:)) Hatta kendi çeyiz topiğimde de paylaştmm ama ses çıkmadı kimseden(

Hangiii blogtu hatrlamıorm amaa bi blogdan almştm yanılmıosammm canımm:)) Hatta kendi çeyiz topiğimde de paylaştmm ama ses çıkmadı kimseden(

ayy biliyomusun bende bunu biryerden hatırladım ama nereden yabancı bir siteye bakıyordum bir ara deli gibi burdan birisi sölemişti hemide

her zmanki syler işte gizim..bişeyler beklersn beklentilern hiç bi zaman karşılanmaz bunun gibi seyler işte:s
bu arada atakanla konustk ailesi yazın bize gelio tanısmaya bizde onlara gidicekmişiz ardından isteme söz nişan 3ü bi arada olucak bakalm:)
nimet teyzede bana masa örtüsü yapmıs hoşuma gitti kiii

canım doğru diyorsun bazen beklentiler olmuyor

çok sevindim canım bende isteme söz nişan aynı anda olsun diyenim ama nişan çok ayrı olcak gibi haziran ayı gelsin ilk haftası mezun olursa askerliğe kadar herşey hemen olur ama aralık celbine giderse biz nişanı ağırdan alır 10 kasım gibi tanıştığımız gün yapabiliriz bakalım kuzum bizimde niyet var ama herşey çok hızlıca olsun bir istiyorum bir istemiyorum bende annemle nisanda aylıklarını aldıklarında güzel bir çeyiz alışverişine gidicez nisan ve temmuz aylarında annecik çeyizime yüklü bir yatırım yapcak inşallah

Giiiiiiiiiiiizzzz trendyolda Gobbis var ve ben o yastıklara bayıldımmm!!!
Eminimki sen de bayılacaksınnn

giz hepsi ayrı ayrı güzel canım iyi günlerde kullan.4lü kahve kupaların nerden aldın çok güzeller yaa,ben de ben de):

dekoreko dan çicekli tepsiyi seninde alacağını tahmin etmiştim bende aldım ve sabırsızlıkla bekliyorum birde dantel desenli krem tepsiyi aldım

giz hepsi ayrı ayrı güzel canım iyi günlerde kullan.4lü kahve kupaların nerden aldın çok güzeller yaa,ben de ben de):

teşekkürler canım o kupaların hepsini bernardodan aldım canım

dekoreko dan çicekli tepsiyi seninde alacağını tahmin etmiştim bende aldım ve sabırsızlıkla bekliyorum birde dantel desenli krem tepsiyi aldım

evet zor olmasa gerek çoğu kişi tahmin ettti ama aşık oldum derler ya öyle oldu sende açsana çeyiz topiği canm bak ben dantelli krem tepsiyi görmedim mesela nasıl kaçırmışım

bu tepsi canım

konu açmaya üşeniyorum canım o yüzden sizleri takip ediyorum eksiklerimi görüyorum , beğediklerimi alıyorum
benim büyükler bitti şükür şimdi mutfak eşyaları ile dekorasyona bakıyorum tekstil tamam ama görüp beğendiğim olursa alıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…