gizin çeyizine aldıkları

korkmaz tombik kullananlar varsa düzeltebilir ama benim bekar evimde böyle küçük üçlü set var ve bana bile yetmiyor o kadar diyim :KK70: cücük kadarlar en küçüğüyle yumurta haşlıyorum o kadar küçük :KK70: en büyüğü de bi poşet dondurulmuş bezelyeyi almıyor mesela diğer malzemeleriyle. ölçek olarak öyle söyleyebilirim. bunlar yerine sahan tiplilerden alsan daha kullanışlı olabilir. enine olanlar var ya. pilavdır kızartmadır enine olanlarda daha rahat yapılıyor

bunların tam çapları falan ne acaba? bildiğimiz minik üçlü setler gibiyse boşuna almış olabileceğini düşünüyorum daha büyükse bi şey diyemem onlar kullanışlı olabilir

korkmazın çelik kalitesini ben de duydum bu arada herkes çok memnun

korkmaz tombik kullananlar varsa düzeltebilir ama benim bekar evimde böyle küçük üçlü set var ve bana bile yetmiyor o kadar diyim :KK70: cücük kadarlar en küçüğüyle yumurta haşlıyorum o kadar küçük :KK70: en büyüğü de bi poşet dondurulmuş bezelyeyi almıyor mesela diğer malzemeleriyle. ölçek olarak öyle söyleyebilirim. bunlar yerine sahan tiplilerden alsan daha kullanışlı olabilir. enine olanlar var ya. pilavdır kızartmadır enine olanlarda daha rahat yapılıyor

bunların tam çapları falan ne acaba? bildiğimiz minik üçlü setler gibiyse boşuna almış olabileceğini düşünüyorum daha büyükse bi şey diyemem onlar kullanışlı olabilir

korkmazın çelik kalitesini ben de duydum bu arada herkes çok memnun

nilde bunların daha minikinden aldı benimkinin ebatlarını hemen sölim bugünde gittim korkmaza baktım çok güzellerdir o kadar minik değilllerdi bunların büyükleri 4 litre oluyo bide 2 kişi olcaz die günlük minik bişiler alayım zaten 60 tl ye geliyor kuponumla diye düşündüm

Ebatları:16x9 cm/1,8 lt hacim
• 18x10cm/2,5 lt hacim
• 20x10cm /3 lt hacim

20 cmmiş çok büyük değil yine de böyle şeylerde engel olmak istemem kimseye içinde falan kalır sonra bana dert olur :KK70:

ben kullandıklarımdan yola çıkarak söyledim ama belki sen benden daha farklı şekilde kullanırsın :KK70:

20 cmmiş çok büyük değil yine de böyle şeylerde engel olmak istemem kimseye içinde falan kalır sonra bana dert olur :KK70:

ben kullandıklarımdan yola çıkarak söyledim ama belki sen benden daha farklı şekilde kullanırsın :KK70:

yok canım tabikide mani olmazsın bunları söleyerek iyi ediyorsun tabikide

senin tencere setlerin nasıllar canım

benim tencere setim emsanın bi markası falez diye. çok fazla bi şe yok zaten içinde. 4 tane çelik var en küçüğü o tombiklerin en büyüğü kadar. 3 tane de teflon var biri pilav tenceresi yüksekliği az yani. diğer iki teflon da normal orta boy tencereler. 2 de teflon tavası var. bi tane sahan alıcam bir de büyük tava başka bi şey lazım olmaz gibi geliyor. düdüklü almıştım karacadan, sosluğum var cezvelerim var. çaydanlığım yok hiç dek kullanmam ama alıcam bi çelik çaydanlık sanırım emsandan yine.

işte canım biraz da bu işler insanın kullanmasıyla alakalı ben on senedir tekim kendi yemeğimi yapıyorum haliyle ne kullanırım ne kullanmam biliyorum. yalnız ben bu seti 2 sene önce almıştım o zamanlar seramik yoktu döküm de yeni yeniydi. dökümler çok ağır olur diye almak istemedim ki hala öyle düşünüyorum ama şimdi seramiklerde gözüm var. evime yerleşeyim de biraz zaman sonra seramik bi set istiyorum. sen de teflon alma bence piyasadan kalktı artın nerdeyse teflon

canım çelik tencereleri hisardan alabilirsin hatta çatal kaşık takımını falan da ordan alırsan daha uyguna gelir, ben schafferdan tencere seti almıştım içinde cezve takımından sahanına, demliğine her şey var o yüzden ayrıca küçük bir takım almak zorunda kalmadım.

benim tencere setim emsanın bi markası falez diye. çok fazla bi şe yok zaten içinde. 4 tane çelik var en küçüğü o tombiklerin en büyüğü kadar. 3 tane de teflon var biri pilav tenceresi yüksekliği az yani. diğer iki teflon da normal orta boy tencereler. 2 de teflon tavası var. bi tane sahan alıcam bir de büyük tava başka bi şey lazım olmaz gibi geliyor. düdüklü almıştım karacadan, sosluğum var cezvelerim var. çaydanlığım yok hiç dek kullanmam ama alıcam bi çelik çaydanlık sanırım emsandan yine.

işte canım biraz da bu işler insanın kullanmasıyla alakalı ben on senedir tekim kendi yemeğimi yapıyorum haliyle ne kullanırım ne kullanmam biliyorum. yalnız ben bu seti 2 sene önce almıştım o zamanlar seramik yoktu döküm de yeni yeniydi. dökümler çok ağır olur diye almak istemedim ki hala öyle düşünüyorum ama şimdi seramiklerde gözüm var. evime yerleşeyim de biraz zaman sonra seramik bi set istiyorum. sen de teflon alma bence piyasadan kalktı artın nerdeyse teflon

canım ben 3 tane seramik tava alcam bide seramik pilav tenceresi jumbo tencere seti nasıl bilmiyorum ama çelik kapak die tercihim olucak demir dökümde alırım 1 adet bilmiyorum bakalım ne olcağnı bilmiyorum biraz araştırayım ben en iyisi canım saol yorumların için önemli yorumlar teflonu kimse tavsiye etmiyor seramikte yapışmıyordur inşallah

canım çelik tencereleri hisardan alabilirsin hatta çatal kaşık takımını falan da ordan alırsan daha uyguna gelir, ben schafferdan tencere seti almıştım içinde cezve takımından sahanına, demliğine her şey var o yüzden ayrıca küçük bir takım almak zorunda kalmadım.

bende ne yapsam diye düşünüyorum büyük ihtimal jumbo istiyorum ama hisarıda araştırayım ben alternatif olarak aslnda büyük set almak istemiyorum ama annemde büyük bir set alallım içinde herşey olsun ayrı ayrı alma diyor bir hisarın sitesine gireyim bakayım en iyisi tavsiyeler için saolun kızlar

gizoşmm buyuk sett almak her zaman daha avantajlıdır... ben Emsan'dann aldım kocaman bi set en küçüğünden büyüğüne, cezve takımından düdüklüsüne kadar her boy tencere setim varr ve çok da ucuza gelio...
bence sende oyle yapmalısın..

çıkmaz canım gelceksin inşallah istanbula

bu arada ütücüğün hayırlı olsun canım güzel güzel giysilerini ütülersin okula giderken öğretmenim

bende tombik set alcam korkmazdan nasıldır die sizlere sorayım dedim arkadaşlar korkmaz tencere kullanan varmıdır aranızda gerçi korkmaz çok çok kaliteli ama bende küçük 2 kişilik günlük minik set almak istiyorum evimisterden 60 tl ye gelcekler alsammı ki

Eki Görüntüle 359219

Canım bende bunu almaya karar vermiş gibiydim çünkü çokta küçük değiller bunlar bana öyle geldi.Nil'in aldıkları bundan çok daha küçük.Bence günlük kullanım için ideal olabilirler gibi

Twigy ev botlarına bayıldm :) Herşeyin çok güzel tam bnm istedigim gibi sevimli bir evin olucak desene :-)

giz tekrar merhaba canım :KK16:sence kütahya lalezar seti nasıl ?
ben set olarak değil de sadece servis tabaklarını almak istiyorum ama karar veremedim. çay saati için güzel bir set hazırlamak istiyorum uzun zamandır arıyorum aklıma uyan birşey bulamadım :KK50: bu setin parçaları tekzende 2.20 tl den satılıyormuş. bundan bir set oluştursam nasıl olur sence
$LALEZAR.jpg

giz tekrar merhaba canım :KK16:sence kütahya lalezar seti nasıl ?
ben set olarak değil de sadece servis tabaklarını almak istiyorum ama karar veremedim. çay saati için güzel bir set hazırlamak istiyorum uzun zamandır arıyorum aklıma uyan birşey bulamadım :KK50: bu setin parçaları tekzende 2.20 tl den satılıyormuş. bundan bir set oluştursam nasıl olur sence
Eki Görüntüle 359462

canım bizde 2013 gelinleri topikinde bu seti arıyoruz sitesinde felan yok acaba üretimden kalktımı diyorduk valla harika bir set çok beğeniyoruz bulursam alabilirim dediklerimin arasında tekzende parça parçamı satılıyormuş kütahya porselende varmıdır ki canım bence almalısın kütahya yılların markıası kaliteli vede

çıkmaz canım gelceksin inşallah istanbula

bu arada ütücüğün hayırlı olsun canım güzel güzel giysilerini ütülersin okula giderken öğretmenim

bende tombik set alcam korkmazdan nasıldır die sizlere sorayım dedim arkadaşlar korkmaz tencere kullanan varmıdır aranızda gerçi korkmaz çok çok kaliteli ama bende küçük 2 kişilik günlük minik set almak istiyorum evimisterden 60 tl ye gelcekler alsammı ki

Eki Görüntüle 359219

Canım meraba bu seti almayı düşündüğünü okuyunca yazmak istedim. Bunu kullananlar saplarında ısınma olduğunu söylüyorlar. Senin için önemli bilemiyorum ama saplarda tencere gibi ısınıyormuş . bilgilendiröek istedim :):KK16:

canım bizde 2013 gelinleri topikinde bu seti arıyoruz sitesinde felan yok acaba üretimden kalktımı diyorduk valla harika bir set çok beğeniyoruz bulursam alabilirim dediklerimin arasında tekzende parça parçamı satılıyormuş kütahya porselende varmıdır ki canım bence almalısın kütahya yılların markıası kaliteli vede

Bu seti arıyorsan birkaç fiyat alternatfi bak aşağıda.

porsan ve fabrıkadan eve aynı firmanın siteler :)

Kütahya Porselen Lalezar Sade 85 Parça Porselen Yemek Takımı - PratikEv.com

KTAHYA PORSELEN yemek takm 83 para LALEZAR
Fabrikadan Eve: KTAHYA PORSELEN yemek takm 83 para LALEZAR

evet canım tekzende her parçası ayrı satılıyormuş 31 marta kadar kampanyası varmış. aylık dergisi elimde şu an inceliyorum. benimde nette görüp beğendiğim takımlardan biri.
benim tüm porselenlerim yuvarlak acaba çay saati için kare bir takım düzenlesem mi diye düşünmekteyim . çok kararsızım . bu takımda çok güzel ve uygun :KK50:

Gizz nevresim takımı geldi.. ben beğendimmm.. anlamamakla birlikte kumaşı sarevin pamuk satenlerinden çok farklı değil :) İade etmicem sevdim benim o :)

lalezarı ilk defa görüyorum .. gerçekten topiğimizde adının bu kadar geçmesine değiyomuş yani :KK16:
bunu misafir için düşünüyorsunuz değil mi :)

lalezarı ilk defa görüyorum .. gerçekten topiğimizde adının bu kadar geçmesine değiyomuş yani :KK16:

canım ben set olarak değilde sadece servis tabaklarını almayı düşünüyorum. çay saati için bir set yapmak istiyorum. bugün gidip bakacağım . benimde çok hoşuma giden bir model

bakıcam canım bende linklere sağolasın güzelmiş bunlar

canım ben misafir olarak beğeniyorum valla ama hiç cesaret edemiyorum almaya porselenleri

Gizz nevresim takımı geldi.. ben beğendimmm.. anlamamakla birlikte kumaşı sarevin pamuk satenlerinden çok farklı değil :) İade etmicem sevdim benim o :)

canım güle güle kullan bende tam gelmiştir diye düşünüyordum çok sevindim güzel olmasına ve beğenmene canım güle güle kullan

X