gizin çeyizine aldıkları

gizoş sen acelyayı misafir için mi alıcaksın? günlük için mi?

canım günlük alcam inşallah yarısınıda anneme veririm çünkü bernardodanda 6 kişi günlük alcam, misafir için çok başka bir model beğeniyorum canım

Cnmm aslında farkettim de zevklerimizz benzioo bendee sade ve klasikk şeyleri seviorm, kabartmalı takımlarda çok hoş duruoo..
İnşallahhh iptall etmezler gizmm yaaaa

sade ve klasik şeler bende çok seviyorumcanım inşallah etmezler

misafir için benim bernardoda su modele gonlum kaymaya basladı bu ara...

bi de kendinden kabartmalı bir modeli var ona hastayım

ben tamamen sade bir takım alıp aksesuarla zenginleştirmeyi dusunuyorum sofrayı boylece tarzı daha kolay yakalamıs olcam gibi geliyor ama bazıları da cok sade buna o kadar para verilmez diyor kafam karıstı iyice

sanırım seneye alıcam ben yemek takımını bernardonun yeni serileri gelir belki sona bırakmak iyi olur

Eklentiler

• $classic.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 42
  • $shine preimum.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
evet gizoş biri benim paylastıgımm

o da gzel model porselenleri de kaliteli biliorum o markayı ama ben kare istemiyorummm onun için bakmıyorum karelere

ah ah ben de kacırdım onu yaaa kafama göre bişey bulamazsam kendim yapıcam kahvaltı takımımı parcalarını tek tek secip

kızlar herkese günaydın sizden yardım isticeğim bir konu var hazır indirim kuponum varken aradan çıksın istiyorum şu gelin yatağı konusunda şart olan beyazmıdır bilmiyorum ama ben sade birşeyler bakıyorum bide sade hoş bir yatak örtüsü öncelikle englısh home setini çok beğeniyorum ama ben alcağım şeyi günlükte kullanmask niyetindeyim ve kuru temizleme gerektirmeyen takımları araştırıyorum

Eki Görüntüle 354887 bu aklımda her zaman durcak bir takım

nakışlı modelli çok beğendim alabilirim birde pamuk satenmiş, yatak örtüsüyle uyumlumu arkadaşlar
Eki Görüntüle 354882 Eki Görüntüle 354883 Eki Görüntüle 354884

bide diğer baktığım modelleri ekliyim hemen

Son düzenleme:

canım yatak örtünü bende çok beğeniorum benim tercihim nakışlıdan yana olurdu ama hepsi güzel seçim yapmak zor hakkaten:26:

canım yatak örtünü bende çok beğeniorum benim tercihim nakışlıdan yana olurdu ama hepsi güzel seçim yapmak zor hakkaten:26:

mart ayı harcamlarıma ekledim nakışlıyı canım bide korkmazın seramik tavalarını alıp evimister maceramı sona erdircem seccade ve bohçayıda alırım mart ayında ohh süper olur vallla saolasın canım

englıs home weddıng sete gelincede onu almazsam yaşayamam derler ya öyle durumdayım isyaaaaaaaaaaaaaaan

çok şekersin canım yaa:) isyan etme elbet indirim zamanı gelir onunda güle oynaya alırsın

selam :)

eğer sade bir model istiyorsan kütahya porselende bu model var.. üstelik bernardo dan çok daha ucuza..

çok şekersin canım yaa:) isyan etme elbet indirim zamanı gelir onunda güle oynaya alırsın

şaka bir yana alırım herhalde bakalım canım nakışlıyı alma niyetim var olmadı weddıng set yerine englısh homeden pembe yatak örtüsü alırım bakalım

english home pembe wedding set diyorum başka da bi şey demiyorum

mikemmmel bi set o bayılıyorum pembesini de alıcam nerdeyse beyazının yanına günlük de kullanırsın çok rahat hiiiç merak etme.

bak bence şöyle bi şe düşünebilirsin tabii yazın evleniceksen :) pembe wedding seti al o zaten yazın serilmez sıcakta bi de ekru ya da beyaz pike takımı al nakışlı gelinhome'dan bakabilirsin. bak benim topikte bohçamda gelen lila rengi de gelinhome'un pike takımı benim ekru var diye kayınvalidecağzım lila almış da onun beyazını alırsan hem gelin yatağın olur hem de yaz için daha uygun olur hem de hem de o pembeyi almış olursun

onda benim de gözüm var ya ne kadar arsızım english home söz konusu olunca

canıkm bu pembe neden yazın olmuyor kalınmı yoksa ben kasım gibi evlenirim 2013 yada 2014 kışa sarkabilir bu gidişatı bilmiyorum yaza askere giderse her tarih değişir

hemen çeyizine bir göz atıyorum evet sende bu pembikin beyazı vardı bunlar çamaşır makinasındada yıkanıyor herhalde değilmi ben en azından yatak örtüsünü hep kullanırım çok hoşuma gitti şu anda ne kadardır acaba modelin adını biliyorsan sölermisin canım

canım o nevresim artı yatak örtüsü ya ne bileyim yazın yorgan felan kullanılmıyor ondan dedim. nevresimi pamuk saten kalın değil ipek gibi yumuşacık yatak örtüsü de pamuklu. ben adanalı olunca öyle dedim bizde yazın yorganı bırak pike bile pek kullanılmaz sıcaktan istanbul da fena değil yani yazları epey nemli sıcak oluyor yoksa öyle kalın bi şe değil. çamaşır makinasında yıkanıyolar evet. 450ydi en son turkcellilere modelin adını bilmiyorum da wedding set diye geçiyor. belki english home'un internetten satışında vardır fiyatı canım. bi de şu kalın yatak örüleri var ya üstü dantel falan çeyiz işi hani onun çok şıkları da var english home'da eğer o tip bi yatak istiyosan onlara da bakabilirsin.

şimdik neden nakışlı pike takımı al dediğini anladım canım valla ilginç ve mantıklı bir bakış açısı herhalde biraz zor aklıma gelirdi bu ayrıntı ayy bide ben yazın pikeyle uyuyorum bazen battyede örtüyolar ada soğuk oluyor geceleri ben sıcak severim pikeleri bir araştırsam iyi olur canım çok doğru söledin dekarasyon.com kuponumlada şunu alma niyetindeyimm

Eki Görüntüle 354937 Eki Görüntüle 354938

bu da çok şıkmış nakışlı olan. nevresim bu di mi? böyle nakışlı şeyler güzel ya keşke gerçek etaminim falan da olsa ne çok isterdim

bu da çok şıkmış nakışlı olan. nevresim bu di mi? böyle nakışlı şeyler güzel ya keşke gerçek etaminim falan da olsa ne çok isterdim

canım evet pamuk saten nevresim 100 tl kuponumla 129 tl ye alıcam çok beğendim sabah gördüm almak istiyorum nakışlı şeyleri çok seviyorum ben

Bahsettiğiniz çeyiz seti Sakarya English Home da şu an %50 indirimli, sadece bu kalmış ellerinde çift kişiliği yanlış hatırlamıyorsam 200 küsüre geliyordu fiyatı. Diğer mağazalarında da indirimlidir muhtemelen. Bakmadıysanız bakmanızı öneririm.

baya ucuzmuş ben bir yarın gidip bakayım englısh home o zaman sağolasın canım

Gizoşmm bnm içinn dee bakkkk:) En yakın zamanda gitmem lazımm su English Home'aaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…