Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
giz evimsterde bulursan haber versene ben de almak istiyorum o tepsiyi. büyük boyunu alıcam alırsam
Gizzz sen Korkmaz Shadow çatal kaşık takımını ne kadara buldun Boynerin sitesinde şuan %25 indirimli yani 81,75 6 kişilik takım.
westwing siparişlerrr iptallllll.....
az önce telefonla arandm sistem kabul etsede yetkililerimiz bu durumda teslmat yapılmıo fln demiş çok özr dilediler vs vs..üsteleyemedm bende ama içimde şişti:))
karşımda evmanya olaydı bak neler yapıodm ama dua etsnler
sen alıcan mı iyi mi bu lucky art biliyo musun canım?
bu arada saat aldım baksana
aldım canım lucky art biliyorum ve gülnurda ordaki tepsiden almıştı çok beğenmişti
Kesinlikle çok kaliteli ve yüzeyi kaydırmaz arkadaşlar ve o resim inanılmaz tablo gibi duruyor :)) Bu arada ben gülnur değil günnurum :))) Herkes karıştırıyor ismimi
duygucum bu westing bana hala mail atmadı neden atmadı atsalarda alsam ben onlardan yaa üzüldüm şimdik çok sevmiştim onları
Gizoşmmm sen westwing'den ne aldın da iptal oldu:S
Kızlarr westwingg müşteri hizmetleri konusunda gerçekten çok pasifmiş tamam iyi site ama bencee bole olmazz, dünn belki 10 kere aradmm siparişim ve çekimle ilgili hiç telefonlar açılmıoo 1 tane msj 1 tane de e-mail attım cvp verilmioo!! dünn de öğledenn önce funda diee bi kızla belki 3 kere gorustumm:S telfon numaramı ezberledi de mi açmıo acabaa
bunları aldım canım inşallah iptal olmazda gelirler
Eki Görüntüle 354331 Eki Görüntüle 354332 Eki Görüntüle 354333
Ahaaaa tam gizlikkkkk az çok tarzını anladmm cnmm
İnşallahh gelirlerr balımm yaa bi de maillere cvp verselerrr
evet canım benlik valla forumda çok kişi aldı nilde aldı ama ona iptal ettiklerini sölemişler bana geri dönüş yapmadılar
bu fotodakiler benim istediğim günlük yemek takımları açelyayada bu aldıklarım çok uyuyor canım, aslında sırf country değil modern tarzda alıyorum ortaya karışık olcak benim çeyiz galiba ama yinede eski ve sade şeler seviyorum
Eki Görüntüle 354343 Eki Görüntüle 354344