gizin çeyizine aldıkları

Gizzz sen Korkmaz Shadow çatal kaşık takımını ne kadara buldun Boynerin sitesinde şuan %25 indirimli yani 81,75 6 kişilik takım.

giz evimsterde bulursan haber versene ben de almak istiyorum o tepsiyi. büyük boyunu alıcam alırsam

canım seninde beğenicenden emindim özel msj atcaktım alsana die iyikide gördün evimisterde yok malesef

Gizzz sen Korkmaz Shadow çatal kaşık takımını ne kadara buldun Boynerin sitesinde şuan %25 indirimli yani 81,75 6 kişilik takım.

canım bende boynere bakmıştım indirim devam ediyor mutfak tekstilde ama çkblere bakmadım metrocity var burda ordada bir maağazada korkmazlar indirimdeydi tam modele karar veremiyorum çok iyi oldu boyneride sölemen saol canım

westwing siparişlerrr iptallllll.....
az önce telefonla arandm sistem kabul etsede yetkililerimiz bu durumda teslmat yapılmıo fln demiş çok özr dilediler vs vs..üsteleyemedm bende ama içimde şişti:))
karşımda evmanya olaydı bak neler yapıodm ama dua etsnler:KK9:

offf nilim yaa off çok sevmiştim onları ama ben :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

aldım canım lucky art biliyorum ve gülnurda ordaki tepsiden almıştı çok beğenmişti

Kesinlikle çok kaliteli ve yüzeyi kaydırmaz arkadaşlar ve o resim inanılmaz tablo gibi duruyor :)) Bu arada ben gülnur değil günnurum :))) Herkes karıştırıyor ismimi :KK43::KK43::KK43:

Kesinlikle çok kaliteli ve yüzeyi kaydırmaz arkadaşlar ve o resim inanılmaz tablo gibi duruyor :)) Bu arada ben gülnur değil günnurum :))) Herkes karıştırıyor ismimi :KK43::KK43::KK43:

canım çok pardon çok teşekkürler valla sen sölemiştin burdaki arkadaşımda seninkinden aldı çok beğendiler aslında evimisterden seninkinden alcaktım ama sonra bunu görünce beğendim yine aldım hemen

duygucum bu westing bana hala mail atmadı neden atmadı atsalarda alsam ben onlardan yaa üzüldüm şimdik çok sevmiştim onları:KK43::KK43::KK43::KK43:

duygucum bu westing bana hala mail atmadı neden atmadı atsalarda alsam ben onlardan yaa üzüldüm şimdik çok sevmiştim onları:KK43::KK43::KK43::KK43:

Canım demekki gönderim yapacaklar ki mail atmadılar.Çünkü ben onlara mail attım onlarda cevap yazdılar göndereceklerini söylediler,durup dururken atmadılar yani :)

Gizoşmmm sen westwing'den ne aldın da iptal oldu:S

Kızlarr westwingg müşteri hizmetleri konusunda gerçekten çok pasifmiş tamam iyi site ama bencee bole olmazz, dünn belki 10 kere aradmm siparişim ve çekimle ilgili hiç telefonlar açılmıoo 1 tane msj 1 tane de e-mail attım cvp verilmioo!! dünn de öğledenn önce funda diee bi kızla belki 3 kere gorustumm:S telfon numaramı ezberledi de mi açmıo acabaa:KK1:

Gizoşmmm sen westwing'den ne aldın da iptal oldu:S

Kızlarr westwingg müşteri hizmetleri konusunda gerçekten çok pasifmiş tamam iyi site ama bencee bole olmazz, dünn belki 10 kere aradmm siparişim ve çekimle ilgili hiç telefonlar açılmıoo 1 tane msj 1 tane de e-mail attım cvp verilmioo!! dünn de öğledenn önce funda diee bi kızla belki 3 kere gorustumm:S telfon numaramı ezberledi de mi açmıo acabaa:KK1:

bunları aldım canım inşallah iptal olmazda gelirler

$pasta servis 5 tl.jpg $pasta serviss 5 tl.jpg $tepsi 5 tl.jpg

Ahaaaa tam gizlikkkkk az çok tarzını anladmm cnmm:KK9:
İnşallahh gelirlerr balımm yaa bi de maillere cvp verselerrr:KK61:

evet canım benlik valla forumda çok kişi aldı nilde aldı ama ona iptal ettiklerini sölemişler bana geri dönüş yapmadılar

bu fotodakiler benim istediğim günlük yemek takımları açelyayada bu aldıklarım çok uyuyor canım, aslında sırf country değil modern tarzda alıyorum ortaya karışık olcak benim çeyiz galiba ama yinede eski ve sade şeler seviyorum

$açelyaaaa.jpg $35aac42a-fc7a-45fa-8a2a-e98f328a3aae.jpg

tantitonide hazır pişirme ürünlerinde indirim var iken kek kalıplarımıda alıp işin içinden çıksam diyorum

$Screenshot_3.jpg $Screenshot_4.jpg $Screenshot_5.jpg $Screenshot_6.jpg

evet canım benlik valla forumda çok kişi aldı nilde aldı ama ona iptal ettiklerini sölemişler bana geri dönüş yapmadılar

bu fotodakiler benim istediğim günlük yemek takımları açelyayada bu aldıklarım çok uyuyor canım, aslında sırf country değil modern tarzda alıyorum ortaya karışık olcak benim çeyiz galiba ama yinede eski ve sade şeler seviyorum

Eki Görüntüle 354343 Eki Görüntüle 354344

Cnmm aslında farkettim de zevklerimizz benzioo bendee sade ve klasikk şeyleri seviorm, kabartmalı takımlarda çok hoş duruoo..
İnşallahhh iptall etmezler gizmm yaaaa:KK16:

gizcim iptal olduysada üzülme şuan limagoda var limango çeklerinde alabilirsin:) bende onun tepsisini ve zeytinlik aldım çok şeker

X