gizin çeyizine aldıkları

aslında ikiside çok güzel takım yapmasama bağımsız alsam 2 olur ama bizim aldıklarımıza her türlü 1 daha çok uyar 1 seçenekler arasında olmasydı 2 yi uydurmak için alabilirdin ama bizimkine 1 hertürlü uyar ayyy çok şirinler

Sanırım ürünleri gönderecekler umarım yollarlar....

Son düzenleme:

Aynı bende senin gibi düşündüm canım.2 daha hoş gibi ama 1. ye daha uygun olur.

nilooo sen işemi gittin ya bugünlerde ne kadar güzel çok görüşüyoruz bir ara hiç görüşemiyorduk hatırlıyorumusun

yok kuzum 4 gün offtum bu hafta cumartesi pazar gidicem sadece hastalığım da tam zamanında oldu yani yoksa nasıl dinlenirdm bilemiorm...pazartesiden itibaren yıllık izne çıkıorm 1 hafta
atakan da yanıma gel yoksa bende hasta olurum gelmek zorunda kalırsn dio ama napsam bilemiorm..o hep işte olucak gündüzleri:s hafta sonu giderm belki haftaya önce bi kendime gelym de

şimdi daha iyi anladım bende rapor aldın sanmıştım tam 4 gün izne denk geldi hastalıkta

bence git canım bir değişiklik olur canım git git git git git

yaa ne guzel çok begendım özellikle mutfak urunlerıne ve geceliklerine bayıldımmmm ben de inekli mutfak aksesurlarına bayılıyorum sevgılım de dalga gecıyo benle bu yuzden gecelıklere de bayıldım ya en sevdıgım seydır oyle suslu gecelıkler felan ... mutlulukla ve sağlıkla kullanırsın umarım herbırınıı

canım çok saol beğenmene çok sevindim daha güzelleri senin olsun

kızlar almak istediğim tepsiyi ekleyemiyordum sonunda turkuaz ekledide burdan bir şekilde kaydedicem bu tepsiyi alsammı ki sevdim bunu

kızlar almak istediğim tepsiyi ekleyemiyordum sonunda turkuaz ekledide burdan bir şekilde kaydedicem bu tepsiyi alsammı ki sevdim bunu

canım dışarda büyük boyu 30 TL zaten yol parası falan kargo ücreti diye düşünebilirsin. Benim tepsim de lucky art ve harika bence bu tepsiler yakından görsen daha çok beğenirsin. Ben de büyük boy kare tepsiyi 27 TL ye almıştım. Evimisterde satılıyor bu marka bu model orda var mı diye bak istersen belki daha uygundur ve kargo falan da bedavaya gelir.

Gizim aslında çok güzel ama tablo gibi :) Yani üstüne bir de yemek felan koyunca çok karışık durmasın.Aslında bunun saati tablosu olsa hemen alınır yani.Bende çok begendımmm ama

westwing siparişlerrr iptallllll.....
az önce telefonla arandm sistem kabul etsede yetkililerimiz bu durumda teslmat yapılmıo fln demiş çok özr dilediler vs vs..üsteleyemedm bende ama içimde şişti:))
karşımda evmanya olaydı bak neler yapıodm ama dua etsnler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…