bendede onaylandı ama mail atmadılar ayıp ama
Bence siz arayabilirsiniz yada mesaj atabilirsiniz yani sepetime koydum ürünü sonra almaktan vazgeçtim sepeti güncelledim kupon duruyordu ben 50 tl ve üzerinde geçerli olduğunu bilmiyordum diyebilirsiniz bu gayet normal bir şey.
Canım ben aramayı düşündüm ama numaram onlarda kayıtlı saçma olur.O yüzden numarası olmayan biri aramalı.Bu şekilde alanların ürünlerinin gönderilip gönderilmeyeceği sorulsa yeter
günaydın kızlar pelinim teşekkürler canım
Sabah sabah alışverişimi yapmış bulunuyorum Tantitoni 012-01-Coppetta Külah Desenli Dondurma Kasesi aldım 5 adet fotosunu paylaşamıyorum eve gidince koycam burayada çoktandır istiyordum benim oldular dondurma kaseleri
gizm günaydn
aldn sonunda demek 5tane az deilmi seniniçin 12ye tamamlarsn sen onları
bu çok güzelmiş ama camından alma bence cnm..hatta ben paşabahçede çok şık dondurmalıklar görmüştm ya hani ama 24lü fiyatı uygundu onlardan ortak beğenrsek 12 12 bölüşebiliriz, çocuklara da bu külah gibi olanlarındn verirsn diğerlerinden de 12 tane olmus olur bence yine de sen bilirsn, ben öyle yapmayı düşünüorm
canım zaten sen 24 lü alırık bölüşürüz dediğin için paşabahçedeki dondurmalıkları bende beğeniyorum büyük bir ihtimal aynıdır beğendiklerimiz buluştuğumuzda alırız bence onları süper olur canım
evet 5 adet kalsın bunlarda
Gizemcim sen limangodaki indirimden mi aldın cnm,bugün limango var ve senin kaplardan da var :)
evet limangodan canım çeklerle
bu çeklerle başımıza bi hal gelmesse iyidir:)
kızlar limangoya tıkladığımda anda 10 tl hediye çeki verdi arkdşlarma söledim giz çeklerle iyice kafayı kırdın ne olcak bu halin diolar