gizin çeyizine aldıkları

bendede onaylandı ama mail atmadılar ayıp ama

Bence siz arayabilirsiniz yada mesaj atabilirsiniz yani sepetime koydum ürünü sonra almaktan vazgeçtim sepeti güncelledim kupon duruyordu ben 50 tl ve üzerinde geçerli olduğunu bilmiyordum diyebilirsiniz bu gayet normal bir şey.

Canım ben aramayı düşündüm ama numaram onlarda kayıtlı saçma olur.O yüzden numarası olmayan biri aramalı.Bu şekilde alanların ürünlerinin gönderilip gönderilmeyeceği sorulsa yeter

Son düzenleme:
Canım ben aramayı düşündüm ama numaram onlarda kayıtlı saçma olur.O yüzden numarası olmayan biri aramalı.Bu şekilde alanların ürünlerinin gönderilip gönderilmeyeceği sorulsa yeter

Arayınca da bilerek yaptığımızı düşünmezler mi? Ya aslında onların ulaşması gerekirdi en azından maille, daha fazla bu durum yaşanmasın diye...

Gizoşummm ben sanırım bu topiği ilk kezz görüormm, herşeye bayldımm, zaten her zmn yakın takipteym aldıklarınızla ilgiliii, ben şuan beklemedym biliosun bi kısımm almıştım nevresm konusunda da sizdenn epey yardım alıcamm
Hepsini güzelll günlerdee kullann tatlımmm

günaydın kızlar pelinim teşekkürler canım

Sabah sabah alışverişimi yapmış bulunuyorum Tantitoni 012-01-Coppetta Külah Desenli Dondurma Kasesi aldım 5 adet fotosunu paylaşamıyorum eve gidince koycam burayada çoktandır istiyordum benim oldular dondurma kaseleri

gizm günaydn
aldn sonunda demek 5tane az deilmi seniniçin 12ye tamamlarsn sen onları

senin için bunubuldmmm sen ekleyemessen ben eklerm
Eki Görüntüle 352884

evet budur işte evet ekleyemiyordum ı love you tatlım çok şeker demi bunun uzunlarından alcam bide

nilom aslında ben 4 adet alcaktım sevdicekle gezerken oda giz ablam abim yengem minik giz hep bunları saydı ee seninkilerle geldiğinde sıcak yaz günü 4 adetmi olcak çok alll dediğdi bizimki bayılır kalabalığa bende alıyom öle nilom camındanda 5 adet alaymmi

bu çok güzelmiş ama camından alma bence cnm..hatta ben paşabahçede çok şık dondurmalıklar görmüştm ya hani ama 24lü fiyatı uygundu onlardan ortak beğenrsek 12 12 bölüşebiliriz, çocuklara da bu külah gibi olanlarındn verirsn diğerlerinden de 12 tane olmus olur bence yine de sen bilirsn, ben öyle yapmayı düşünüorm

canım zaten sen 24 lü alırık bölüşürüz dediğin için paşabahçedeki dondurmalıkları bende beğeniyorum büyük bir ihtimal aynıdır beğendiklerimiz buluştuğumuzda alırız bence onları süper olur canım

evet 5 adet kalsın bunlarda

Gizemcim sen limangodaki indirimden mi aldın cnm,bugün limango var ve senin kaplardan da var :)

Bu arada tantitoninin kendi sitesinde 8 tl limangoda 5,90 bilgin olsun cnm.

Son düzenleme:
erkek arkadaşım telini kulalndım şimdikte şirkettekileri hep yedim tellerini ayy kızlar herşeyi çekle alıyorum 4 adet daha sarevden havlu alcam indirime girsin direk saldırcam

kızlar limangoya tıkladığımda anda 10 tl hediye çeki verdi arkdşlarma söledim giz çeklerle iyice kafayı kırdın ne olcak bu halin diolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…