evt aldm gizim dün geldi işte bambu çok güzel..ben davet ettim diğer adresmden diğerini üye oldm tekrar geldi 25 tl..alışveriş yaparsam diğer hesabıma da yüklenicek 25 tl
bugünkü indirim kuponu maceraları
yemek takımı hariç hepsini aldım açelyayada sahip olunca çok cici sofralar kurcam bu parçalarla
Eki Görüntüle 352046 Eki Görüntüle 352047 Eki Görüntüle 352048 Eki Görüntüle 352049
bugünkü indirim kuponu maceraları
yemek takımı hariç hepsini aldım açelyayada sahip olunca çok cici sofralar kurcam bu parçalarla
Eki Görüntüle 352046 Eki Görüntüle 352047 Eki Görüntüle 352048 Eki Görüntüle 352049
kızlar gerçekten teşekkürler annemi razı edersem açelyaya kavuşacağım ucuza güzel bir takım alcam inşalllahkahvaltıda 5 çayında yemekte her türlü o tabakların servislerini kullanırım gibime geliyor kızlar
inşallah dün verdiğimiz siparişlerde kırılmadan gelirler
İnşallah cnm bu arada hala bana mail falan gelmedi diğerlerini bambaşka hesaplardan tamamlayıp almamak için zor tutuyorum kendimi
sipariş kısmında siparişiniz işleme alındı yazısı yazıyor hesaba girince ama mail yok canım
Aynen bende de cnm sanırım ürünleri yollayacaklar yoksa bu saate kadar ulaşmaları gerekirdi daha fazla alım yapmamak için diye düşünüyorum.
Canım sen yine de tut kendini bişe alma :)
kızlar benimde 1200 tl limitim doldu ne ödicez yandık bide haftasonuda annecimi kandırıp çeyizler alcağdım off offf ben yandım yandım
tuttun arkadaşlar kendinizi
kızlar benimde 1200 tl limitim doldu ne ödicez yandık bide haftasonuda annecimi kandırıp çeyizler alcağdım off offf ben yandım yandım
tuttun arkadaşlar kendinizi
turkuazm kaşınma istersennnn
dün bütün gece ateşm çıktı kabus kontejyanında da ne vardı tahmn edersiniz heralde
dönüp dönüp sorun yaşadığımızı gördm nasıl etkilendiysem bu gün arayıp iptal ettircektm ama vazgeçtm yine bana da mail gelmedi anlamadm nolcak bakalm
dün bütün gece ateşm çıktı kabus kontejyanında da ne vardı tahmn edersiniz heralde
dönüp dönüp sorun yaşadığımızı gördm nasıl etkilendiysem bu gün arayıp iptal ettircektm ama vazgeçtm yine bana da mail gelmedi anlamadm nolcak bakalm
o deil de mail atmamalarını anlayamıorm yani sipariş aldıklarına dair bişi gönderseler bri..siparişiniz onaylandı yazıo bende:s