gizin çeyizine aldıkları

evt aldm gizim dün geldi işte bambu çok güzel..ben davet ettim diğer adresmden diğerini üye oldm tekrar geldi 25 tl..alışveriş yaparsam diğer hesabıma da yüklenicek 25 tl

tamam bende yaptım ama 50 tl limit koymuşlar sanırsam canım neyse bakarım orayada arada

bugünkü indirim kuponu maceraları

yemek takımı hariç hepsini aldım açelyayada sahip olunca çok cici sofralar kurcam bu parçalarla

$pasta servis 5 tl.jpg $pasta serviss 5 tl.jpg $tepsi 5 tl.jpg $açelya.jpg

bugünkü indirim kuponu maceraları

yemek takımı hariç hepsini aldım açelyayada sahip olunca çok cici sofralar kurcam bu parçalarla

Eki Görüntüle 352046 Eki Görüntüle 352047 Eki Görüntüle 352048 Eki Görüntüle 352049

çok güzeller canım gerçekten açelyayla da gayet uyumlu olacaklardır. açelya o fiyatla süper bi takım bence hem şık hem de yüzbin parça :KK70: 24 parçalık tkaımlar gibi değil günlük kullanmaya süper bulaşık makinasını da doldurur başka tabağın olmasa bile yeter :KK70: iyice abarttım di mi öyle ama yani düşününce 12şer tane hepsinden başka tabak olmasa da yeter gibi geliyor

hem de her sofraya her renge uyar diye düşünmüştüm alırken pişman olcanı sanmam canım alırsın inşallah en kısa zamanda

kızlar gerçekten teşekkürler annemi razı edersem açelyaya kavuşacağım ucuza güzel bir takım alcam inşalllahkahvaltıda 5 çayında yemekte her türlü o tabakların servislerini kullanırım gibime geliyor kızlar

inşallah dün verdiğimiz siparişlerde kırılmadan gelirler

kızlar gerçekten teşekkürler annemi razı edersem açelyaya kavuşacağım ucuza güzel bir takım alcam inşalllahkahvaltıda 5 çayında yemekte her türlü o tabakların servislerini kullanırım gibime geliyor kızlar

inşallah dün verdiğimiz siparişlerde kırılmadan gelirler

İnşallah cnm bu arada hala bana mail falan gelmedi diğerlerini bambaşka hesaplardan tamamlayıp almamak için zor tutuyorum kendimi :KK43:

sipariş kısmında siparişiniz işleme alındı yazısı yazıyor hesaba girince ama mail yok canım

Aynen bende de cnm sanırım ürünleri yollayacaklar yoksa bu saate kadar ulaşmaları gerekirdi daha fazla alım yapmamak için diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
kızlar benimde 1200 tl limitim doldu ne ödicez yandık bide haftasonuda annecimi kandırıp çeyizler alcağdım off offf ben yandım yandım

tuttun arkadaşlar kendinizi

kızlar benimde 1200 tl limitim doldu ne ödicez yandık bide haftasonuda annecimi kandırıp çeyizler alcağdım off offf ben yandım yandım

Valla kızlar ben kendimi kötü durumda hissediyordum hiçte kötü değilmişim.:KK52:

Valla ya bir kaptırdımı gidiyor sürekli birşeyler alasım var markafoniden 10 tl çek vardı, markmosttandan da kargo bedava kazandım. Şunları aldım eve...(3,90 tl ye geldi)

Eklentiler

• $8699936060251.jpg
    $8699936060251.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 34
aslında bende iyi durumdaydım ama çok pis alışveriş yaptım ocakta kendime çok para harcadım hala borcu bitmedi maleseff

turkuazm kaşınma istersennnn:KK4::KK4::KK4:
dün bütün gece ateşm çıktı kabus kontejyanında da ne vardı tahmn edersiniz heralde:KK9:
dönüp dönüp sorun yaşadığımızı gördm nasıl etkilendiysem bu gün arayıp iptal ettircektm ama vazgeçtm yine bana da mail gelmedi anlamadm nolcak bakalm

dün bütün gece ateşm çıktı kabus kontejyanında da ne vardı tahmn edersiniz heralde:KK9:
dönüp dönüp sorun yaşadığımızı gördm nasıl etkilendiysem bu gün arayıp iptal ettircektm ama vazgeçtm yine bana da mail gelmedi anlamadm nolcak bakalm

Vallahi ne olcak bende çok merak ediyorum.Birisi arayıp sorsa mı acaba?Gönderecekler mi felan diye :26:

kabus kontejyanı şu anda gülme krizini patlattım çok iyidi bu bende dün gece döndüm döndüm nilim malesef etkilendim :KK55::KK55::KK55::KK55:

Yok yok cnm cesaret edemem artık, cidden ya bende uyuyamadım içim böyle bir tuhaf belirsizlik zaten sıkıntı, ne arayan var ne soran mail atan yok o yüzden bir enteresanım :)

o deil de mail atmamalarını anlayamıorm yani sipariş aldıklarına dair bişi gönderseler bri..siparişiniz onaylandı yazıo bende:s

o deil de mail atmamalarını anlayamıorm yani sipariş aldıklarına dair bişi gönderseler bri..siparişiniz onaylandı yazıo bende:s

Bende de öyle yazıyor pata tabaklarının ki mail adresime de geldi ama diğerlerinin yok...

Gmail adresimden aldığım 2 katlı pasta servisinin de gelmiş...

Son düzenleme:
X